Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Λάλα το !!! - Καλή Αρχή


Μία ομάδα πολιτών που δεν θέλουμε να μείνουμε απαθείς στον καναπέ μας, ξεκινάμε ένα θαρραλέο ταξίδι στην ενημέρωση και την επικοινωνία. Δεν είμαστε επαγγελματίες της ενημέρωσης. Είμαστε ανήσυχοι και αποφασισμένοι να παραμείνουμε ενεργοί κόντρα στο ρεύμα της απάθειας και της απαισιοδοξίας που έχει κυριεύσει τον τόπο μας και την κοινωνία. Ζούμε και εργαζόμαστε στον τόπο μας, στην ανατολικοκεντρική Εύβοια, τον τόπο που αγαπάμε με τους ανθρώπους που αγαπάμε. Είμαστε αποφασισμένοι να μείνουμε αντικειμενικοί αλλά και αυστηροί και αδέκαστοι κριτές εκείνων που ασκούν εξουσία στον Δήμο, στην Περιφέρεια, στο Κράτος, σε κάθε έναν αντιπρόσωπό μας στους θεσμούς της πολιτικής, της κοινωνίας και της τοπικής οικονομίας. 
Ο τίτλος της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας  δεν είναι τυχαίος: "λάλα το !!!"  για μας σημαίνει πέσ΄το δυνατά και μη φοβάσαι. Αυτό ακριβώς θα κάνουμε και αυτό ζητάμε από τους φίλους, τους επισκέπτες και τους αναγνώστες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας. "Λάλα το !!!, όχι ως κραυγή αλλά ως  καθημερινή μιλιά, ως γλυκιά καλημέρα, λάλα το, όπως ένα εύηχο αϊδόνι.
Η λαλιά μας δεν είναι καθόλου ανώνυμη, ούτε η μη αναγραφή των ονομάτων μας αποτελεί κρυψώνα. Είμαστε γνωστοί και επώνυμοι και όταν έρθει η ώρα, όταν πληρωθεί ο χρόνος που εμείς έχουμε ορίσει, θα μιλήσουμε και με το όνομά μας.
Περιμένουμε την δική σας συνεργασία, την είδηση, την καταγγελία, την αντίρρηση, την θέση, την πρόταση. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μας στην διεύθυνση : lalato100@gmail.com είναι πια ένα παράθυρο ανοικτό στην ενημέρωση.
Καλή Αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου