Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Η ΔΙΠΛΗ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ ΠΟΤΗΡΙ



Είναι αλήθεια άραγε ότι  για την έκδοση της άδειας απόσυρσης του αμιάντου από την ΔΕΗ Αλιβερίου για την οποία χρειάστηκε η διπλή εντολή του Δημάρχου προς τον υπάλληλο της πολεοδομίας  ο οποίος ουσιαστικά υπέγραψε λευκό χαρτί  είχε εκφράσει έγγραφες αντιρρήσεις η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου; Αυτός λένε ήταν και ο λόγος άρνησης των υπαλλήλων και  αλλά και η αφορμή της «διπλής εντολής»  του Δημάρχου που σημαίνει ανάληψη και της ευθύνης για την οριακότητα της Απόφασης. Όπως το μισοάδειο ποτήρι.

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ «ΖΩΟΔΟΧΟ ΠΗΓΗ»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πιστοί στην παράδοση όπως κάθε χρόνο ο Πρόεδρος Γιώργος Παλαιολόγος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου τίμησαν με κάθε λαμπρότητα την γιορτή της Ζωοδόχου Πηγής στο εκκλησάκι στου Κουτρουλάρου. Ο εμπορικός σύλλογος Αλιβερίου έχει ορίσει την ημέρα αυτή ως αργία για τον εμπορικό κόσμο.
Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Για τον Σύλλογο  Ο Γραμματέας  Κιούσης Δημήτρης

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Η ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΥΜΗΣ

Πηγή: www.eviaportal.gr
Με εκπροσώπους από το Σωματείο Εργαζομένων της Ηλεκτρομηχανικής Κύμης συναντήθηκε η ΓΓ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Στη συνάντηση συμμετείχε ο Βουλευτής του Κόμματος στο Νομό Εύβοιας Γιώργος Μαρίνος.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εκφράστηκε η στήριξη του Κόμματος στα αιτήματα των εργαζομένων.
Σε δήλωση της η Αλέκα Παπαρήγα τόνισε: «Εμείς δε θεωρούμε σκάνδαλο μόνο τις μίζες που πάντα συνοδεύουν τα εξοπλιστικά κάτω από το τραπέζι. Σκάνδαλο που κυριολεκτικά σου σηκώνονται οι τρίχες είναι να βρίσκεται η "Ηλεκτρομηχανική", το μοναδικό εργοστάσιο στην Ελλάδα που κατασκευάζει αλεξίσφαιρα γιλέκα και κράνη, που ανήκει στο χώρο της πολεμικής βιομηχανίας, της αμυντικής βιομηχανίας, ουσιαστικά εγκαταλελειμμένο, να δίνονται παραγγελίες σε ιδιώτες - και ποιος ξέρει πού - και να κινδυνεύει με κλείσιμο και ανεργία το προσωπικό.
Αυτό είναι νομιμοποιημένο σκάνδαλο και για το οποίο εμείς διεκδικούμε και θα στηρίξουμε τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων να δοθούν παραγγελίες αποκλειστικά και μόνο σε αυτό το κρατικό εργοστάσιο και να μην παίζουν με άλλους ιδιώτες και ποιος ξέρει με τι άλλα κερδοσκοπικά παιχνίδια».

ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ



ΑΛΙΒΕΡΙ 18/4/12
Η  διαφορά  ανάμεσα  στην δημοτική αρχή  Αλιβερίου- Κύμης, στον  αντιδήμαρχό  της  και στο  ΚΚΕ  πέρα από όλα τα άλλα είναι  και το ότι:
Το  ΚΚΕ  κάνει τον  καθαρό προεκλογικό του αγώνα  με  όπλο τον λόγο του και τις κρυστάλλινες θέσεις του. Χρησιμοποιεί την αφίσα  και τα φυλλάδιά του για την ενημέρωση  των εργαζομένων.
Η δημοτική αρχή του δήμου Αλιβερίου-Κύμης  και ο αντιδήμαρχος  στο Αλιβέρι  κάνουν την βρώμικη  δουλειά τους  κρυμμένοι  πίσω  από  τους   "γνωστούς-άγνωστους" που αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.
Οι  εργαζόμενοι της περιοχής μας  καταλαβαίνουν  οτι  το  περιεχόμενο της  αφίσας  του  ΚΚΕ είναι  αυτό που ενοχλεί .

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡ΄ΟΛΙΓΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΥ



To πετυχημένο blog «ZORO ΤΗΣΕΥΒΟΙΑΣ» με καλό ρεπορτάζ στα της Νέας Δημοκρατίας εμφανίζει την παρ΄ολίγο Υποψήφια Βουλευτή κ. Σταματίνα Στεφανάτου. Όπως φαίνεται πρόκειται για ένα νέο κορίτσι που σίγουρα θα έδινε άνεμο νιότης στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Αντικαταστάθηκε χάριν  επίσης ενός νέου  και πετυχημένου επιστήμονα ο οποίος όμως έχει επιπλέον ένα ατού: Είναι γόνος γνωστής οικογένειας των ευβοϊκών Media και του παραδοσιακού τοπικού πολιτικού συστήματος. Καλό θα ήταν να έμεναν και οι δύο στο ψηφοδέλτιο. Πολύ περισσότερα θα είχαν να δώσουν από τον Σίμο και τον Λιάσκο. Ειδικά μετά την συμμετοχή και της Ματίνας...!!!

ΠΕΡΙΟΔΕΥΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΕΡΛΕΠΕ


Η υποψήφια βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ- Σηφουνάκη, εντείνοντας την προεκλογική της δραστηριότητα, συνεχίζει να επισκέπτεται περιοχές του νομού μας και να συζητά με τους πολίτες για τα προβλήματα που τους απασχολούν και την μεγάλη κρισιμότητα των εκλογών της 6ης Μαΐου.
Την Μ. Πέμπτη η κ. Περλεπέ βρέθηκε στην Κύμη. Τη Δευτέρα του Πάσχα μετέβη στη Λούτσα και παρέστη στην εκδήλωση για το έθιμο της Καζανίτσας. Την Τρίτη 17 Απριλίου η υποψήφια Βουλευτής ξεκινά περιοδεία στη Βόρεια Εύβοια.