Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΜΑΙΟΥ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΠΕΡΛΕΠΕ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ



Η υποψήφια Βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, καλεί τους πολίτες στην Κεντρική   της Ομιλία για τις εκλογές, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Μαΐου στις 7.30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο ΛΟΥΣΥ Της Χαλκίδας.
Για την Εύβοια και τον Άνθρωπο!
Πρώτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ!
Αυτοδύναμη Ελλάδα!
                                                               

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ


Ο γιατρός Γιώργος Κουλούρης Υποψήφιος Βουλευτής της Κοινωνικής Συμφωνίας στην Εύβοια έλειψε για λίγες ημέρες στην Νέα Υόρκη για να μετάσχει σε ένα προγραμματισμένο από καιρό Συνέδριο στο οποίο παρουσίασε μία σημαντική επιστημονική ανακοίνωση. Γύρισε χθες και είναι πλέον έτοιμος για να ριχτεί στον αγώνα. Με ευγένεια και σεμνότητα όπως έχει συνηθίσει να αγωνίζεται τόσο στην πολιτική όσο και στην επιστήμη. Παραμένει για δεκαετίες στο μετερίζι της πρωτοβάθμιας υγείας ενώ μπορούσε να διαπρέπει στα μεγάλα σαλόνια της νοσοκομειακής υγείας ή στα Πανεπιστήμια των μεγαλοφακελάκηδων.  Σεμνός και δημιουργικός παράγει επιστήμη και προσφέρει φροντίδα στους συμπατριώτες του στην Κύμη. Η παρουσία του στο πλευρό της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ είναι μάλλον ένα από τα καλά χαρτιά της. Οι ευβοιώτες έχουν την ευκαιρία μίας καλής επιλογής.

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Η ΠΕΡΛΕΠΕ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ


Η  υποψήφια Βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, την  Τετάρτη  25  Απριλίου  συνεχίζοντας την  προεκλογική  της περιοδεία στο Νομό επισκέφθηκε το Μονόδρι, τις  Κονίστρες  και τον Οξύλιθο.  Το απόγευμα της Πέμπτης η κ. Περλεπέ μεταβαίνει στη Σκύρο και επιστρέφοντας την Παρασκευή θα συνεχίσει την περιοδεία της, σε  άλλες περιοχές  του Νομού.

EVIA RALLY RAID 2012. ΚΑΤΑΚΛΥΣΤΗΚΕ Η ΜΟΥΡΤΕΡΗ !



Μεγάλη επιτυχία σημειώνει το Evia Rally Raid 2012 με μοτοσυκλέτες , Beach Buggies και Quad 4x4, που πραγματοποιείται στην περιοχή μας και έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης- Αλιβερίου.
Την Τρίτη 24 Απριλίου 2012 επίσημη ημέρα έναρξης των αγώνων κατακλύστηκε η Παραλία της Μουρτερής από μοτοσυκλέτες και οχήματα 4x4, αγωνιζόμενους και πλήθος κόσμου που παρακολούθησαν μια εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή στην άμμο , της πανέμορφης αυτής παραλίας.
 Οι αγώνες συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον.
Το Σάββατο το βράδυ στις 7.30 μμ στην πλατεία της Κύμης θα γίνει η απονομή των επάθλων στους νικητές και μετά θα ακολουθήσει τζαζ συναυλία στον ίδιο χώρο.   

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ


O Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης κ. Μαργέλης έστειλε την ακόλουθη ανακοίνωση
 « Μεγάλη επιτυχία του Δημάρχου Κύμης - Αλιβερίου κ. Δ.Θωμά, που υλοποιεί τους στόχους που προεκλογικά είχε θέσει κατά Δημοτική Ενότητα.
Στα πλαίσια αυτών των προεκλογικών δεσμεύσεων, συνεχίζονται οι εργασίες οργάνωσης, οικονομικής ενίσχυσης και προώθησης του Ινστιτούτο Τεκμηρίωσης Πληροφόρησης & Έρευνας του Καρκίνου " Γ. Ν. Παπανικολάου".
Έτσι λοιπόν, την Παρασκευή 27 Απριλίου 2012,  στα γραφεία της Δημοτικής Ενότητας Κύμης και ώρα 15.00,θα συνεδριάσει δημόσια το Δ.Σ του Ινστιτούτου με τα παρακάτω θέματα :
         1. Συγκρότηση Επιτροπών.
         2. Αποδοχή Δωρεάς από ΔΕΗ Α.Ε.
         3. Διοργάνωση Πανελληνίου Συνεδρίου.
Η είσοδος είναι Ελεύθερη»
Ας ρωτήσει και να ενημερώσει τους Κυμαίους και όχι μόνο ο κ. Πρόεδρος για το πώς διαχειρίστηκε τα χρήματά του το Ινστιτούτο έως σήμερα και κυρίως ποιες δαπάνες έγιναν το 2010-2011. Έτσι για να ξέρουμε αν πιάσει τόπο και ποιόν τόπο η δωρεά της ΔΕΗ Α.Ε.
Υπενθύμιση: Η δημόσια συνεδρίαση του δ.σ. δεν είναι παραχώρηση είναι υποχρέωση.

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΣΕ ΑΡΓΥΡΟ, ΚΟΣΚΙΝΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΕΡΛΕΠΕ


Την Τρίτη 24 Απριλίου, η Υποψήφια Βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, συνεχίζοντας  τις προεκλογικές της περιοδείες μετέβη στο Αργυρό, στα Κόσκινα και στους Αγίους Αποστόλους,   όπου και συζήτησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα που τους απασχολούν και για τη σημασία των εκλογών της 6ης  Μαΐου  τόσο για τη χώρα, όσο και για το Νομό μας.

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2010;

Είναι σκόπιμο να αναζητηθούν και να δημοσιευθούν οι δαπάνες του Ινστιτούτου Παπανικολάου για το έτος 2010. Ήταν πολλές και αξίζει να δημοσιοποιηθούν στο πλαίσιο της διαφάνειας που επαγγέλλεται η νέα προοδευτική τάξη πραγμάτων. Οι έχοντες την θεσμική αποστολή ας ασχοληθούν έως ότου επανέλθουμε.