Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΛΑΜΠΟΥΣΑΣ



Την Κυριακή 2 Σεπτέμβρη 2011 και ώρα 10.30 πμ
στο μνημείο της μάχης της ΛΑΜΠΟΥΣΑΣ,
διοργανώνουμε εκδήλωση και σας καλούμε,
να τιμήσουμε:
Τον αντιφασιστικό αγώνα του λαού μας.
Την νίκη του ΕΛΑΣ στη μάχη της ΛΑΜΠΟΥΣΑΣ.
Το Βασίλη Μήτρου, καθώς επίσης και όλους τους ήρωες της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και του  ΔΣΕ
Αχτιδική  Επιτροπή  Νότιας  Εύβοιας   ΚΚΕ
Παραρτήματα  ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ  Εύβοιας

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΤΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 4 ΧΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΔΥΣΤΙΩΝ


Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κύμης Αλιβερίου ενέκρινε τα πρακτικά των τεσσάρων δημοπρασιών και ανέθεσε τα αντίστοιχα έργα αποκατάστασης των ΧΑΔΑ των Κριεζών, των Κοσκίνων, των Ζάρκων και του Βέλους συνολικού προϋπολογισμού 742.467,24 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). Τις αποφάσεις καταψήφισε ο μοναδικός παρών στην συνεδρίαση  Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης κ. Βαρδακώστας με το επιχείρημα ότι δόθηκαν πολύ μικρές εκπτώσεις.
Συγκεκριμένα:
Με την ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 77 / 2012 Οικ. Επιτροπής
Ενέκρινε το Πρακτικό Διενέργειας της ανοικτής διαδικασίας με το σύστημα προσφοράς με επιμέρους ποσοστά έκπτωσης για το έργο: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΟΥ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ Τ.Δ. Κριεζών Δ.Ε. ΔΥΣΤΙΩΝ» (Προϋπολογισμού 192.526,22 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%) και κατακύρωσε το αποτέλεσμα στην κ/ξ Βαρελάς Χρήστος -Βαισίδης Φώτιος με έκπτωση 3,69%
Ανέθεσε την εκτέλεση του έργου στην κ/ξ Βαρελάς Χρήστος -Βαισίδης Φώτιος ΕΔΕ με αριθ ΜΕΕΠ 19931, 22072 αντίστοιχα και έκπτωση πέντε ( 3,69) ο /ο.
Με την ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 76 / 2012 Οικ. Επιτροπής
Ενέκρινε το Πρακτικό Διενέργειας της ανοικτής διαδικασίας με το σύστημα προσφοράς με επιμέρους ποσοστά έκπτωσης για το έργο: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΟΥ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ Τ.Δ. Ζαράκων Δ.Ε. ΔΥΣΤΙΩΝ» (Προϋπολογισμού 134.002,65 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%)και κατακύρωσε  το αποτέλεσμα στην κ/ξ Σαμαρης Ζαχ.-Μουσταφέρης Παν. με έκπτωση 5%
Ανέθεσε την εκτέλεση του έργου στην κ/ξ Σαμαρης Ζαχ.- Μουσταφέρης Παν. ΕΔΕ με αριθ. ΜΕΕΠ 19924, 3453, αντίστοιχα και έκπτωση πέντε ( 5) ο /ο.
Με την ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 75 / 2012 Οικ. Επιτροπής
Ενέκρινε το Πρακτικό Διενέργειας της ανοικτής διαδικασίας με το σύστημα προσφοράς με επιμέρους ποσοστά έκπτωσης για το έργο: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΟΥ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ Τ.Δ. Βέλους Δ.Ε. ΔΥΣΤΙΩΝ» (Προϋπολογισμού 205.893,11 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%) και κατακύρωσε  το αποτέλεσμα στην κ/ξ Τζάνης Παναγιώτης - Ντούλιας Παναγιώτης -Λιαρη Ελευθερία με έκπτωση 5%
Ανέθεσε την εκτέλεση του έργου στην κ/ξ Τζάνης Παναγιώτης -Ντούλιας Παναγιώτης –Λιαρη Ελευθερία ΕΔΕ με αριθ. ΜΕΕΠ 25526-25497-13088 αντίστοιχα και έκπτωση πέντε ( 5) ο /ο.
Με την ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ: 74 / 2012 Οικ. Επιτροπής
Ενέκρινε το Πρακτικό Διενέργειας της ανοικτής διαδικασίας με το σύστημα προσφοράς με επιμέρους ποσοστά έκπτωσης για το έργο: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΟΥ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ Τ.Δ. ΚΟΣΚΙΝΩΝ Δ.Ε. ΔΥΣΤΙΩΝ» (Προϋπολογισμού 219,845,26 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%)και κατακύρωσε το αποτέλεσμα στον Ζήση Κ. Αγγελάτο με έκπτωση 6%
Ανέθεσε την εκτέλεση του έργου στον Ζήση Αγγελάτο ΕΔΕ με αριθ. ΜΕΕΠ 14890 και έκπτωση έξι ( 6) ο /ο.

Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΪΝΤΑΣ ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΛΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ



Πηγή: EVIAPORTAL
Ο Αστυνομικός Διευθυντής ΚΑΪΝΤΑΣ Αναστάσιος του Βασιλείου και της Βασιλικής γεννήθηκε στις 26-02-1965 στη Χαλκίδα Ευβοίας και κατοικεί στον Άγιο Νικόλαο Χαλκίδας. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών, ενός κοριτσιού και ενός αγοριού, ηλικίας 21 και 12 ετών αντίστοιχα.
Εντάχθηκε στο Σώμα της πρώην Ελληνικής Χωροφυλακής στις 16-02-1984 ως Ενωμοτάρχης. Το έτος 1987 εισήλθε στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας (Σ.Α.Ε.Α.), από όπου αποφοίτησε στις 28-06-1990 και ονομάστηκε Υπαστυνόμος Β΄.
Το έτος 2002 φοίτησε στο Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της ΕΛ.ΑΣ, ενώ στην έως τώρα υπηρεσιακή του καριέρα, υπηρέτησε στα Αστυνομικά Τμήματα Ωρωπού Αττικής, Σχηματαρίου Βοιωτίας, Καρύστου, Ερέτριας, Μαντουδίου και Χαλκίδας Ευβοίας.
Στις  17-07-2012 προήχθη στο βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή με αναδρομική ισχύ από  20-03-2012 και στις 31-07-2012 ανέλαβε επίσημα καθήκοντα Αστυνομικού Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ – 03 Αυγ. 2012 ΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑ ΛΟΙΜΩΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ


Σύμφωνα με την εβδομαδιαία αναφορά του ΚΕΕΛΠΝΟ ένα κρούσμα λοίμωξης από ιό του Δυτικού Νείλου εντοπίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην περιοχή του Δήμου Κύμης Αλιβερίου και από τον επισυναπτόμενο χάρτη φαίνεται ότι είναι στην περιοχή του Αργυρού (Άγιος Δημήτριος). Η αναφορά του ΚΕΕΛΠΝΟ σκοπό έχει τη συνοπτική παρουσίαση των κρουσμάτων που διαγιγνώσκονται εργαστηριακά με λοίμωξη από τον ιό του Δυτικού Νείλου (ΔΝ) κάθε εβδομάδα. Τα δεδομένα επιδημιολογικής επιτήρησης προέρχονται από τις δηλώσεις που αποστέλλουν οι θεράποντες ιατροί στο ΚΕΕΛΠΝΟ για τα περιστατικά με εργαστηριακή διάγνωση λοίμωξης από τον ιό του ΔΝ. Τα στοιχεία αυτά εμπλουτίζονται σε καθημερινή βάση με τα δεδομένα των Εργαστηρίων που συμμετέχουν στη διάγνωση του ΔΝ (i. Εργ. Αναφοράς Αρμποϊών, ΑΠΘ, ii. Εργ. Μικροβιολογίας Ιατρικής Σχολής Αθήνας, iii. Εργ. Μικροβιολογίας Νοσοκομείου Ειδικών Παθήσεων Θεσσαλονίκης και iv. Διαγνωστικό Τμήμα, Ελληνικό Ινστιτούτο Pasteur).
Το Τμήμα Επιδημιολογικής Επιτήρησης και Παρέμβασης του ΚΕΕΛΠΝΟ πραγματοποιεί συστηματική επαλήθευση και διασταύρωση των στοιχείων κατά περίπτωση, μέσω επικοινωνίας με τους θεράποντες ιατρούς και τα γραφεία κίνησης των νοσοκομείων ή συνεντεύξεων με τους ασθενείς.
Από την αρχή της περιόδου 2012 μέχρι και τις 02/08/2012 (ώρα 16.00), έχουν διαγνωστεί 40 κρούσματα λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου και έχουν καταγραφεί δύο θάνατοι. Από τα 40 κρούσματα, τα 30 εμφάνισαν εκδηλώσεις από το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα (εγκεφαλίτιδα ή/και μηνιγγίτιδα ή/και οξεία χαλαρή παράλυση) και 10 κρούσματα ήπιες εκδηλώσεις (εμπύρετο νόσημα)
Έως 03/08/2012, ώρα 10:00, 18 (45%) ασθενείς με λοίμωξη από τον ιό του Δυτικού Νείλου έχουν λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο, 5 (12,5%) δεν νοσηλεύτηκαν, 2 (5%) κατέληξαν, 10 εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε κλινικές πλην ΜΕΘ και 5 ασθενείς σε ΜΕΘ.
Μέχρι τις 02/08/2012 έχουν εμφανιστεί κρούσματα λοίμωξης από ΙΔΝ σε περιοχές της Αττικής, της Θεσσαλονίκης, της Ημαθίας και της Εύβοιας, όπου είχαν καταγραφεί κρούσματα και το 2011 καθώς επίσης και στη Σάμο.
Ο πιθανός τόπος έκθεσης των ασθενών (Καλλικρατικοί Δήμοι) με εργαστηριακά διαγνωσμένη λοίμωξη από ιό του ΔΝ και με εκδηλώσεις από το κεντρικό νευρικό σύστημα είναι αδρό κριτήριο για την εκτίμηση των περιοχών κυκλοφορίας του ιού.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ


Για πρώτη φορά φέτος ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου σε συνεργασία με τον Σπηλαιολογικό Εξερευνητικό Όμιλο (ΣΠΕΛΕΟ), διοργάνωσαν Πανελλήνια Συνάντηση από 25-29 Ιουλίου στη κατάφυτη περιοχή της Βρωμονέρας.
Πάνω από 200 σπηλαιολόγοι, απ΄όλη την Ελλάδα, γνώρισαν,  παρατήρησαν, εξερεύνησαν, το εντυπωσιακό γεωανάγλυφο που κρύβεται εκεί, με τις μοναδικές στη χώρα μας κάθετες σπηλαιώσεις.
«Ένα μικρό χωριό έχει στηθεί σε τούτο τον όμορφο τόπο. Κάτι που πρώτη φορά συναντάμε», είπαν στην ομιλία τους οι εκπρόσωποι των Σπηλαιολογικών Συλλόγων. 
Παράλληλα, όλες αυτές τις ημέρες λειτουργούσε έκθεση φωτογραφίας στο 1ο Δημ. Σχολείο Κύμης, χώρος όπου έγινε και το κλείσιμο της συνάντησης αυτής, όπου η Αντιδήμαρχος κα Μπάτσα-Θωμά Αρετή ενημέρωσε τους σπηλαιολόγους για τη στήριξη του Δήμου στον ΣΠΕΛΕΟ, όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τη δημιουργία ενημερωτικού φυλλαδίου και DVD σε σχέση με τα σπήλαια της περιοχής μας.  Αναφέρθηκε επίσης στους στόχους του Δήμου, που είναι η δημιουργία οικίσκων στην περιοχή για τη φιλοξενία των Σπηλαιολόγων και εκθετηρίου για τους επισκέπτες, καθώς και η δημιουργία Σπηλαιολογικού Πάρκου στην περιοχή, με σκοπό την περαιτέρω ανάδειξη του φυσικού αυτού πλεονεκτήματος αλλά και την όποια συμβολή στις ερευνητικές εργασίες των σπηλαιολόγων.

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 50 ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ "ΚΟΧ 6.802/1/2012" ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ


Ανακοινώθηκαν οι πίνακες των προσληφθέντων στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας από τον φορέα Διαχείρισης που είναι το Κέντρο Μέριμνας Παιδιού και Οικογένειας (Κ.Μ.Π.Ο.) παράρτημα του οποίου  εδρεύει στην Χαλκίδα και είναι  Μ.Κ.Ο. Μεταξύ των συμπραττόντων φορέων δηλαδή των φορέων που θα απασχολήσουν το προσωπικό αυτό είναι και ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου, όπως και όλοι και Δήμοι της Εύβοιας.
Οι ωφελούμενοι θα πρέπει από Τρίτη 7 Αυγούστου έως  16 Αυγούστου (εντός 10 ημερών από την ημερομηνία κατάταξης), να υπογράψουν σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, αποδεχόμενοι τη θέση, στα γραφεία του ΚΜΟΠ στην ακόλουθη διεύθυνση: Τσιριγώτη 25, Τ.Κ 341 00 Χαλκίδα (τηλ. επικοινωνίας: 2221060855). Οι ωφελούμενοι για την υπογραφή της σύμβασης θα πρέπει υποχρεωτικά να προσκομίσουν Αποδεικτικό στοιχείο ταυτότητας (για τους Έλληνες πολίτες και τους πολίτες άλλου κράτους μέλους της Ε.Ε.), Ταυτότητα ομογενούς (για τους Έλληνες ομογενείς), Άδεια διαμονής σε ισχύ (για τους αλλοδαπούς τρίτων χωρών) και φωτοτυπία της κάρτα ανεργίας τους(σε ισχύ). Τυχόν αναμόρφωση των πινάκων βάσει ελέγχου νομιμότητας ή κατ΄ ένσταση ελέγχου του Α.Σ.Ε.Π. που συνεπάγεται ανακατάταξη των υποψηφίων, εκτελείται υποχρεωτικά από το Δικαιούχο, ενώ απολύονται οι υποψήφιοι που δεν δικαιούνται πρόσληψης βάσει της νέας κατάταξης. Οι απολυόμενοι λαμβάνουν τις αποδοχές που προβλέπονται για την απασχόλησή τους έως την ημέρα της απόλυσης, χωρίς οποιαδήποτε αποζημίωση από την αιτία αυτή.
Οι ωφελούμενοι που προσλαμβάνονται κατόπιν αναμόρφωσης των πινάκων από το Α.Σ.Ε.Π. απασχολούνται για το υπολειπόμενο, κατά περίπτωση, χρονικό διάστημα και μέχρι συμπληρώσεως της εγκεκριμένης διάρκειας της σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου.
Κάθε ωφελούμενος μπορεί να απασχοληθεί σε μία θέση εργασίας έως πέντε (5) μήνες μέσα σε διάστημα δώδεκα (12) μηνών.
Η αμοιβή των προσώπων που απασχολούνται σε προγράμματα κοινωφελούς εργασίας δικαιούχων φορέων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, οι οποίοι χρηματοδοτούνται από προγράμματα του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού», ανεξαρτήτως ειδικότητας και επαγγελματικής εξειδίκευσής τους, ορίζεται σε 25 ευρώ ημερησίως και όχι μεγαλύτερη από 625 ευρώ μηνιαίως, κατά παρέκκλιση των νόμιμων αμοιβών που προβλέπονται από την Εθνική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και τις οικείες συλλογικές συμβάσεις.
Οι Δικαιούχοι, εκτός από τα καταβαλλόμενα ποσά που αναφέρονται στην προηγούμενη παράγραφο, δεν υποχρεούνται να καταβάλλουν οποιαδήποτε άλλη παροχή στα απασχολούμενα πρόσωπα.
Οι ασφαλιστικές εισφορές (εργοδότη και εργαζόμενου) των μισθωτών, στο σύνολό τους, καλύπτονται από ειδικό Πρόγραμμα Απασχόλησης του ΟΑΕΔ, σύμφωνα με το άρθρο 18 του Ν.3833/2010 (ΦΕΚ 40 Α΄/15-3-2010) και του Ν.2956/2001 (ΦΕΚ 258 Α’/6-11-2001).
 ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ
Κατά των πινάκων αυτών επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση ένστασης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριών (3) εργάσιμων ημερών η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους στα γραφεία του Δικαιούχου. Η ένσταση κατατίθεται ή αποστέλλεται με συστημένη επιστολή απευθείας στο Α.Σ.Ε.Π. (Πουλίου 6, Αθήνα, Τ.Θ. 14307, Τ.Κ. 11510).
Ο Δικαιούχος οφείλει να αποστείλει στο Α.Σ.Ε.Π. εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών φωτοαντίγραφα των αιτήσεων και των δικαιολογητικών των υποψηφίων που έχουν υποβάλει ένσταση κατά των πινάκων κατάταξης.
ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΣΤΟ «ΛΑΛΑ ΤΟ» 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜAΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΚΟΧ 106.802/1/2012 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ



Για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πενήντα (50) ανέργων ατόμων για την υλοποίηση προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ) στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, του έργου «Εθελοντικές δράσεις προώθησης και προαγωγής δημόσιας υγείας και πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013. Δαιχειριστής του Προγράμματος είναι ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων ΑΜΕΑ ν. Φθιώτιδας.

Η ΔΕΣΦΑ Α.Ε. ΔΩΡΗΣΕ ΣΚΑΦΟΣ ΤΥΠΟΥ «TOPPER SPORT 16» ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΠΛΟΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Αλιβερίου, στα πλαίσια της άριστης συνεργασίας, με την εταιρεία ΔΕΣΦΑ Α.Ε. απόκτησε ένα επιπλέον 6θέσιο ιστιοπλοϊκό σκάφος τύπου “Topper sport 16”, πλήρως εξοπλισμένο.
Το εν λόγω σκάφος, που αποκτήθηκε με χορηγό τη ΔΕΣΦΑ Α.Ε., θα εξυπηρετήσει επιπρόσθετα τις ανάγκες του Ομίλου μας για την εκπαίδευση κυρίως των μικρών αθλητών ηλικίας 5,5 ετών και άνω, αλλά και τη δυνατότητα εκπαίδευσης και των ενηλίκων αθλητών.
Στην προσπάθεια αυτή θέλουμε να επισημάνουμε ότι η ΔΕΣΦΑ Α.Ε. θα συνδράμει στην εκπαίδευση των μικρών αθλητών ηλικίας από 5,5 έως και 7 ετών, προκειμένου τα μικρά παιδιά να γνωρίσουν δωρεάν το άθλημα της ιστιοπλοΐας και πολλά άλλα μυστικά του μεγάλου αυτού σχολείου που λέγεται θάλασσα, για ένα έτος.
Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Αλιβερίου εκφράζει δημόσια τις πιο θερμές ευχαριστίες στην εταιρεία ΔΕΣΦΑ Α.Ε., για την ανιδιοτελή στήριξη του έργου του.

Η απόκτηση του ανωτέρω σκάφους, με τη γενναία αυτή χορηγία στους χαλεπούς καιρούς που διατρέχουμε, θα συμβάλλει αποφασιστικά στην επίτευξη του προσεχούς και απώτερου στόχου και σκοπού μας, δηλαδή στην πλήρη και ουσιαστική ανάπτυξη του Ομίλου μας για τελέσφορη απόδοση όλων των δυνατοτήτων μας, υπέρ του κοινωνικού συνόλου και ιδιαίτερα του ναυταθλητικού τομέα της ιστιοπλοΐας.
Ο ναυταθλητισμός θα πρέπει να είναι άρρηκτα δεμένος με την ιστορία και τη ναυτική παράδοση, να αποτελεί πολιτιστικά και αθλητικά, στόχο υψηλής προτεραιότητας σε μια χώρα θαλασσινή, η οποία διαθέτει πάρα πολλά χιλιόμετρα ακτογραμμών, ιδανικό γεωφυσικό και κλιματικό περιβάλλον.
«Αξίζουμε να ζούμε σε μια χώρα ναυτική και κατεξοχήν θαλασσινή»

Αλιβέρι, 27 – 5 - 2012
Με ιδιαίτερη εκτίμηση.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Αργύρης Δημήτρης          
       Ο Γενικός Γραμματέας  Ντούρμας Γιάννης

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ


Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των ανέργων που εντάχθηκαν στον κυλιόμενο πίνακα του ΟΑΕΔ για το πρόγραμμα αυτεπιστασίας των δήμων. Από τον Πίνακα αυτόν και με σειρά κατάταξης υποχρεούνται οι δήμοι να προσλαμβάνουν προσωπικό για τα έργα αυτεπιστασίας που εκτελούν. 
Για τον Δήμο Κύμης Αλιβερίου μπορείτε να δείτε τον Πίνακα ΕΔΩ
Για τον Δήμο Καρύστου  ΕΔΩ
Για τον Δήμο Σκύρου ΕΔΩ
Για τον Δήμο Ερέτριας  ΕΔΩ

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΑΝΑ


ΠΗΓΗ: www.egnomi.gr
Σκοτώθηκε ο 40άρης οδηγός μηχανής που συγκρούστηκε με IX. Mε αίμα βάφτηκε πριν λίγη ώρα ο δρόμος στην Πλατάνα της Kύμης. Mηχανάκι συγκρούστηκε με IX που κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση. Eπί  τόπου βρέθηκε ασθενοφόρο, αλλά ήταν ήδη αργά για τον οδηγό της μηχανής.
Πρόκειται για 40άρη που κατάγεται από χωριό της Kύμης και επέστρεφε στο σπίτι του. Mεταφέρθηκε στο Nοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.