Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κ. ΗΛΙΑ ΣΑΝΙΔΑ


ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ
ΠΑΡΘΕΝΙΟΥ  - ΤΡΑΧΗΛΙΟΥ – ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΘΑΡΡΟΥΝΙΩΝ
ΠΑΡΑΜΕΡΙΤΩΝ – ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ – ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ – ΚΡΕΜΑΣΤΟΥ
                                                                     
                                                                             Αλιβέρι 26 Ιανουαρίου 2013           

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο νέος Αντιπεριφερειάρχης κ. Σανιδάς
Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα στο πλαίσιο των ενεργειών της για ενημέρωση όλων των αρμοδίων και εμπλεκομένων φορέων στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, συναντήθηκε στη Χαλκίδα με τον νέο Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη και Πρόεδρο της Επιτροπής Περιβάλλοντος κύριο Ηλία Σανίδα.
Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα ενημέρωσε τον κ. Σανίδα για όλες τις μέχρι σήμερα ενέργειές της, επεσήμανε τα σημεία και τους λόγους για τους οποίους πρέπει να ακυρωθεί η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων όπως αναφέρονται στα δύο σχετικά υπομνήματα που έχει καταθέσει και εξέθεσε τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής και ιδιαίτερα του Δημάρχου, τόσο στον τρόπο απόκτηση Δημοτικής Έκτασης όσο και στην ανάθεση τη σύνταξη και το περιεχόμενο της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, στο μεγάλο και σοβαρό αυτό ζήτημα.
Απέδειξε με στοιχεία τη μη τήρηση της νομιμότητας από τη Δημοτική Αρχή στην όλη διαδικασία αλλά και την παντελή έλλειψη κοινωνικής συναίνεσης με την καθολική αντίδραση των κατοίκων των οκτώ χωριών που συμμετέχουν στην Επιτροπή, στοιχεία απαραίτητα για την υλοποίηση αυτού του έργου.
Ευχαρίστησε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για τη συνάντηση και τη συνεργασία και του ευχήθηκε υγεία, δύναμη και επιτυχία στο έργο του.
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου