Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ 
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
 ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
Παρακαλείσθε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα Αλιβερίου στις 23-1-13 ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:30 προκειμένου να  συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τo παρακάτω θέμα:
Αμοιβή Προέδρου ΔΗ.Κ.Ε.ΠΕ.ΠΟ.Κ.Α
Ενημέρωση για την κινηματογραφική λέσχη
Ενημέρωση για αρχαιολογικά ευρήματα
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ
                                                                  Ντόβολης Βασίλειος

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ  ΛΑΛΑ ΤΟ!!!
Η ΔΗ.ΚΕ.ΠΕ.ΠΟ.ΚΑ. έχει αναρτήσει μόνο 4 αποφάσεις έως τώρα στο Διαύγεια. Αυτό σημαίνει ότι δεν παίρνει αποφάσεις, δηλαδή δεν έχει πολύ δουλειά. Συνεπώς η συζήτηση για την αμοιβή του Προέδρου δεν έχει νόημα και πιστεύουμε ότι απλώς μπήκε το θέμα για να πει ο Πρόεδρος  ότι δεν θέλει αμοιβή.
Ως προς τα αρχαιολογικά ευρήματα θα ήταν χρήσιμο προτού συζητήσουν και αποφασίσουν να διαβάσουν και την νομοθεσία περί προστασίας της πολιτιστικής κληρονομίας η οποία δίνει λύσεις σε πολλά θέματα όταν προκύπτουν σημαντικά κατά την αρχαιολογική αξιολόγηση ευρήματα. Το γράφουμε αυτό γιατί κάποιοι προτείνουν αγορά του οικοπέδου από τον Δήμο προφανώς με την μέθοδο «Μεγάλη Βόλτα» και μετά τι; Σκάψιμο από εθελοντές αρχαιολάτρες;  Εφόσον τα ευρήματα είναι σημαντικά υπάρχει νόμιμος τρόπος συνέχισης των ανασκαφών και δέσμευσης του ιδιωτικού ακινήτου καθώς και απαλλοτρίωσή του, χωρίς πολλές φανφάρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου