Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ



Με αφορμή την ανακοίνωση του Δήμου Κύμης Αλιβερίου για την μεταστέγαση της Πυροσβεστικής στις παράγκες του ΕΠΑΛ, έναν ολόκληρο χρόνο μετά την έγκριση της μεταστέγασης εκεί, θυμίζουμε την πρώτη από τις ανόητες και αλαζονικές κινήσεις σε βάρος μίας άλλης Υπηρεσίας, του Δασαρχείου Αλιβερίου. Αποκορύφωμα η γνωστή αγοροπωλησία στην «Μεγάλη Βόλτα» Παραμεριτών. Αυτές είναι οι αντιδραστικές και κοντόφθαλμες τακτικές του Δασαρχείου;
Δεν έχουμε κανέναν λόγο βέβαια να γράψουμε γιαυτό εάν πίσω από τέτοιους είδους συμπεριφορές και πολύ περισσότερο πρακτικές δεν κρύβεται η πιο θλιβερή αντίληψη για τον ρόλο και την λειτουργία αλλά και την απαξίωση των Δημοσίων Υπηρεσιών όταν τολμούν να υπερασπίσουν το δημόσιο συμφέρον σε βάρος του ιδιοτελούς προσωπικού, επαγγελματικού και πολιτικού συμφέροντος των ταγών της τοπικής κοινωνίας και των πολιτικών υποστηρικτών τους.
Οι υποθέσεις που προαναφέρουμε είναι η κορυφή του «παγόβουνου». Εκεί μέσα κρύβονται  δυσαρέσκειες για την μη εξυπηρέτηση μικροσυμφερόντων, επαγγελματικών, οικονομικών και πολιτικών, για την μη συμμόρφωση στις επιταγές της πελατειακής συναλλαγής που ευδοκίμησε και συνεχίζει να ευδοκιμεί στον τόπο μας.
Ήδη από τον προηγούμενο μήνα είχαν ορίσει ημερομηνία λήξης στην θέση Διευθυντή Δημόσιας Υπηρεσίας που δεν κάνει το χατήρι στην διαπλοκή, έχουν ανακοινώσει στις κλειστές  συνάξεις τους και το όνομα της αντικαταστάτριας. Από τους συναχθέντες το μάθαμε και  εμείς. Και περιμένουν.
Μαζί τους  περιμένουν όμως και όσοι έχουν μοναδικό σκοπό να σπάσουν τας μούτρα της διαπλοκής. Τότε θα  ειπωθούν γεγονότα, ονόματα και διευθύνσεις. Για το παρόν και το παρελθόν, έτσι ώστε να τους κοπεί το μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου