Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΝΟΔΡΙΟΥ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ


ΕΔΡΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ
ΧΤΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΩΡΑ

ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΟΝΟΔΡΥ
Έκοψαν την πίτα οι ακαδημία Μονοδρίου και η ομάδα των ανδρών, με πλήθος κόσμου στο γήπεδο του Μονοδρίου , με όλους τους ποδοσφαιριστές μεγάλους-μικρούς σαν μια γροθιά, η Αναγέννηση Μονοδρίου έκοψε την πίτα της.
Παρουσία του πατέρα Δημήτριου ενός αξιόλογου κληρικού όχι μόνο στο Μονόδρυ, αλλά σε όλη την περιοχή, του προέδρου του χωριού Ιωάννη Καψούλη, του προέδρου της ομάδας Τάσσου Ξυνογαλά, του αντιπροέδρου Δημήτρη Σκεμπέ, του ταμία Δημήτρη Καψούλη,του γενικού αρχηγού και υπεύθυνου και πρωτεργάτη των ακαδημιών Χρήστου Μαντζάκου, του αξιόλογου μέλους του Δ.Σ της ομάδας Χρήστου Γανωτή, παικτών και προπονητών  πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας πριν το συναρπαστικό παιχνίδι με το Μετόχι που πρόσφερε πολλά γκολ διακυμάνσεις του σκορ κα πλούσιο θέαμα και από τις δύο ομάδες.
Η Αναγέννηση Μονοδρίου έκανε και πάλι το καθήκον της, κερδίζοντας με 4-2, στο 5’’  προηγήθηκε το Μετόχι με γκολ του Α. Ξουρίκη, το Μονόδρυ ισοφάρισε στο 10’’ με σκόρερ τον πολύπειρο αρχηγό του, Θάνο Χατζή, στο 36’’ ένας από τους καλύτερους επιθετικούς της κατηγορίας ο Γ. Ανδρέου έδωσε το προβάδισμα στο Μονόδρυ , στο 63 ισοφάρισε η ομάδα του Μετοχίου με γκολ του Κ. Αλεξίου  για να τελειώσουν το παιχνίδι οι Ιούλιος Τίλα στο 70’’ για το Μονόδρυ και ο μαγευτικός και φοβερός τεχνίτης της κατηγορίας Λούντι Σαράτση .
Το Μονόδρυ είχε στο πλευρό του πλήθος κόσμου που θα ζήλευαν και ομάδες μεγάλων κατηγοριών, χτίζει σε γερές βάσεις το μέλλον του βάζοντας ένα λιθαράκι στον αθλητισμό της περιοχής σαν μοναδικός εκπρόσωπος της δημοτικής ενότητας Κονιστρών του Δήμου Κύμης Αλιβερίου, παίρνοντας σαν Άτλας στους ώμους του το κενό που άφησε η αποχώρηση της ομάδας των Κονιστρών από το πρωτάθλημα της Β ΕΠΣΕ Ευβοίας.
Με πολύ δουλειά και κόπο η βάση έγινε γερή το μέλλον είναι δικό τους…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου