Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΥΜΗΣ.

 Τα νέα πειράματα  και τα μερεμέτια στο Γήπεδο της Κύμης  συνέλαβε ο φακός του Δημοτικού Συμβούλου κ. Βαγγέλη Μπελιά. Για πολλοστή ο φορά ο Δήμος κάνει εργασίες αποχωμάτωσης και επιχωμάτωσης, φτιάχνει τοιχία, ανοίγει τάφρους, ανακατεύει  έναν χώρο με ιστορικό συνεχών κατολισθήσεων για να καταλήξει σε μία από τα ίδια. Με την πρώτη θεομηνία το γήπεδο θα καταρρεύσει και πάλι από την αρχή.
Είναι απορίας άξιο, έστω και για χάρη της ποδοσφαιρικής ομάδας του Α.Ο. Κύμης η οποία ανήκει στον κ. Θωμά και στον αδελφό του  όφειλε να έχει εκπονήσει, με δαπάνες του Δήμου ασφαλώς αφού το Γήπεδο είναι Δημοτικό  μία ολοκληρωμένη μελέτη με τις επιμέρους υπομελέτες, τεχνική, γεωλογική κ.ο.κ. να συντάξει τεύχη δημοπράτησης και  εν συνεχεία να χρηματοδοτήσει και να αναθέσει την κατασκευή ολοκληρωμένων τεχνικά και επιστημονικά έργων.
Δεν επιτρέπεται η Ομάδα της Κύμης να εξακολουθεί να έχει αυτό το γεφύρι της Άρτας επειδή η Δημοτική Αρχή νομίζει ότι την παίρνει να
κάνει τεχνικές αλχημείες που εκ του αποτελέσματος εκθέτουν και την επιστημονική και τεχνική κατάρτιση των εμπνευστών τους.
Σε τελική ανάλυση εάν ο χώρος αυτός είναι ακατάλληλος για την διαμόρφωση ενός σωστού και ασφαλούς γηπέδου να ξεκινήσει ΤΩΡΑ η διερεύνηση  άλλου κατάλληλου χώρου και μάλιστα με προδιαγραφές σταδίου. Βέβαια ακούστηκε από τα γνωστά παπαγαλάκια που κουρνιάζουν στην πλατεία ότι με την μετακίνηση του γηπέδου προς το Γυμνάσιο και τον Προφήτη Ηλία θα διαμορφωθεί ταιρέν σταδίου και της «παναγιάς τα μάτια». Προφανώς όσοι τα λένε ή τα σκέπτονται αυτά δεν θα ξέρουν που είναι το γήπεδο.
Ας σοβαρευτούν επιτέλους για να μην γίνουμε πανελληνίως ρεζίλι με το Γεφύρι της Άρτας που επιμένει να θεωρεί γήπεδο ο Δήμαρχος.
Στο τέλος είναι εύλογη και η απορία του Βαγγέλη. Με ποιες αποφάσεις, με ποιες μελέτες και με ποιο κόστος γίνονται όλες αυτές οι επαναλαμβανόμενες και άστοχες εργασίες στο
Γήπεδο. Τσιφλίκι μπορεί να είναι η Ομάδα όχι όμως και το Γήπεδο!!!
Είναι κρίμα ενώ η Ομάδα πλησιάζει σε επαγγελματικές κατηγορίες η πρακτική της Δημοτικής Αρχής και γύρω από το Γήπεδο της Κύμης  να συνεχίζει να χαρακτηρίζεται από  πρωτόγνωρο ερασιτεχνισμό, προκλητική προχειρότητα και επικίνδυνη αδιαφάνεια.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου