Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΜΑΝΔΡΑΚΙ: ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ


ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 ΣΤΙΣ 10.00 ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
Δώσε το χρόνο σου δωρεάν, αν θέλεις να σου μείνει λίγη αξιοπρέπεια (Οδυσσέας Ελύτης)

Ο εθελοντισμός ειδικά στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε αποδεικνύεται μια ιδιαίτερα αποτελεσματική λύση και κυρίως όταν διαπνέεται από ανιδιοτελή προσφορά και αλληλεγγύη. H θεωρία αυτή πρέπει να γίνει πράξη...
Έτσι λοιπόν εθελοντές κάθε ηλικίας πρέπει να δώσουν το παρόν και μέσα σε πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας να επιμεληθούμε την παιδική χαρά.
Για το μάζεμα των σκουπιδιών, το κλάδεμα των δένδρων, το κόψιμο των χόρτων και διάφορων άλλων εργασιών η παιδική χαρά και ο χώρος γενικότερα να αποκτήσει μια αξιοπρεπή παρουσία.
Ως ευαισθητοποιημένοι πολίτες που αντιλαμβάνονται προβλήματα και ελλείψεις γύρω τους και κατανοώντας ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε λύσεις από την Δημοτική Αρχή, οφείλουμε να δράσουμε, να αλλάξουμε νοοτροπίες, συμπεριφορές και στάσεις, να γίνουμε εθελοντές με σκοπό να προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο με συνέπεια και ανιδιοτέλεια.
Κύριος στόχος όλης αυτής της προσπάθειας είναι να κάνουμε την παιδική χαρά ανθρώπινη, να μπορούν να έρχονται οι μικροί μας φίλοι παρέα με τους γονείς τους για να χαίρονται, και πάνω από όλα να έχουν ασφάλεια.
Θα ήθελα να καλέσω όλους τους κάτοικους, από τα μικρά παιδιά, τους γονείς ακόμα και τους κατοίκους των άλλων χωριών να τις προφυλάξουν. Η Δημοτική Αρχή κάτω από τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες καταβάλλει κάθε προσπάθεια για τη συντήρηση τους αλλά δεν μπορούν να έχουν συνέχεια τη δυνατότητα να δίνουν χρήματα. Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε για να την διατηρήσουμε. Είναι Άνοιξη και οι παιδική χαρά γεμάτη παιδιά.
Να είμαστε εξοπλισμένοι με καλή διάθεση, γάντια και σακούλες απορριμμάτων, χορτοκοπτικά και ότι άλλο χρειάζεται, να προσπαθήσουμε να ευαισθητοποιήσουμε τους κάτοικους μας και ιδιαίτερα τα παιδιά για ένα όμορφο καθαρό περιβάλλον.
ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΒΡΗΚΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΛΙΑΝΗ ΑΜΜΟΣ" ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ‘’ Η   Λ Ι Α Ν Η    Α Μ Μ Ο Σ ’’
σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε μαζί του τη θεατρική παράσταση
" Άντρες έτοιμοι για όλα "
το Σάββατο 13 Απριλίου 2013 στο θέατρο Λαμπέτη.
Πρωταγωνιστούν: Κώστας Κόκλας, Θανάσης Ευθυμιάδης, Κώστας Ευριπιώτης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μάνος Ιωάννου, Μαίρη Σταυρακέλλη, Ευαγγελία Μουμούρη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Φιλίππου, Νίκη Λάμη.
Τιμή: 30€/άτομο ( περιλαμβάνει εισιτήριο θεάτρου και μεταφορά )
Για να δηλώσετε συμμετοχή καλέστε στα τηλέφωνα : 6986322392 και 2222024344

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΥΜΗΣ


                                                                                                                            Κύμη, 12/3/2013
                                                                                                            Αρ.Πρωτ.: 195
 Μάρτυρες τραγελαφικών γεγονότων έγιναν οι εργαζόμενοι της ΗΜΚ, στις 8 Μαρτίου ημέρα της γυναίκας. Η διοίκηση της εταιρίας και ενώ υπήρχε εντολή από τον Πρόεδρο του ομίλου ως ελάχιστο  φόρο τιμής για την ημέρα αυτή να σχολάσουν  νωρίτερα, ενεργώντας Μισαλλόδοξα και Μνησίκακα την αναίρεσαν.
Κύριοι, ανιστόρητοι της Διοίκησης, η 8 Μάρτη δεν είναι γιορτή. Είναι μέρα – σύμβολο που συνδέθηκε με τους αγώνες του Γυναικείου Κινήματος για ισότητα και κοινωνική δικαιοσύνη, τα οποία οφείλουν άνδρες και γυναίκες να σέβονται, να υπερασπίζονται και να αγωνίζονται καθημερινά.
 Και σαν να μην έφθανε αυτό, η διοίκηση ως άλλος Μακιαβέλης έθεσε στους εργαζόμενους το ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ότι αν συμμετείχαν στην κινητοποίηση που είχε προγραμματιστεί στις 11 Μαρτίου στο ΥΠΟΙΚ όλων των εργαζομένων των ΕΑΣ για την διάσωση του ομίλου θα έβρισκαν το εργοστάσιο κλειστό την επόμενη ημέρα.   
  Έλεος πια! Έχουμε γίνει θεατές σε ένα θέατρο του παραλόγου.
  Η παράσταση όμως έλαβε τέλος! Τα περιθώρια ανοχής τελείωσαν.
 Σας θυμίζουμε πως :
- Χάρη στις ενέργειες και τις πιέσεις των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ επαναφέραμε το θέμα των κρανών και υπάρχουν πλέον αρκετές πιθανότητες (αν δεν τις εκμηδενίσετε, βέβαια, γιατί για όλα είστε ικανοί), να κατασκευαστούν στην ΗΜΚ εξολοκλήρου. Πιστέψαμε σε αυτό όταν εσείς μια υπόθεση που εκκρεμεί από  το 1999 την είχατε κλειδωμένη στο συρτάρι και διαρρηγνύατε τα ιμάτιά σας ότι είναι αδύνατον να παραχθούν στην Κύμη.
- Χάρη στις ενέργειες και τις πιέσεις των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ευαισθητοποιήσαμε τον Πρόεδρο των ΕΑΣ και ήρθε η πρώτη δουλειά με αλεξίσφαιρα έπειτα από οκτώ ολόκληρα χρόνια.
- Χάρη στις ενέργειες και τις πιέσεις των ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ πληρωθήκαμε τις δύο τελευταίες φορές  (σσσς! Πληρωθήκατε και εσείς!).
Εμείς οι εργαζόμενοι διακόψαμε την επίσχεση εργασίας όντας τρεις μήνες απλήρωτοι για να παράγουμε γιατί πρώτο και μοναδικό μας μέλημα, σε αντίθεση με εσάς, είναι η διάσωση του εργοστασίου.
Σε όλα αυτά που βρίσκεται η Διοίκηση και ποιος είναι ο ρόλος της;
Θα σας πούμε εμείς : Ανικανότητα, Ανευθυνότητα, Αβουλία είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά που την διέπουν. Βυθίστηκαν στις καρέκλες τους, στους παχυλούς μισθούς τους ,  κουρασμένοι από την απραξία τους.
Υπάρχει όμως και ο δρόμος της ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ για λόγους ευθιξίας.
Κύριοι, πολιτικοί ιθύνοντες,  είστε συνυπεύθυνοι της παθογένειας που διέπει τους  διοικούντες του εργοστασίου και η σιωπή σας τo  οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο κλείσιμο. ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ. Αν δε το κάνετε εσείς, θα το κάνουμε εμείς!
                                                                       Για το ΔΣ

                          Η πρόεδρος                                             Η Γεν.Γραμματέας
                     Μ. Χουλιαρά                                                 Β. Γκατζιώνη

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: "ΚΑΒΓΑΣ" ΓΙΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ


Αλιβέρι 11/03/2013
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ   
Τη Παρασκευή 8 Μάρτη πραγματοποιήθηκε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο στο Δημαρχείο της Κύμης με κύριο θέμα την αναπαλαίωση του σπιτιού του Γεωργίου Παπανικολάου.
Η Λαϊκή Συσπείρωση παρακολούθησε τη συνεδρίαση.
Στη συνεδρίαση γίναμε μάρτυρες για άλλη μια φορά μιας "κόντρας" μεταξύ του Δημάρχου και των “Πολιτών της Αυτοδιοίκησης”, “Δυναμικής Πορείας” και “Ενεργών Δημοτών”.
Εντύπωση προκάλεσε ότι στη συγκεκριμένη συνεδρίαση, αν και την κάλεσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι των πάρα πάνω δημοτικών παρατάξεων, δεν παραβρεθήκαν.
Η Λαϊκή Συσπείρωση δηλώνει καθαρά ότι σε αυτόν τον "καβγά" δεν ήμαστε με κανέναν. Τοποθετούμαστε με ανακοίνωση γιατί κρίνουμε ότι τα λαϊκά στρώματα της περιοχής, δεν έχουν να προσμένουν τίποτα από αυτή τη "κόντρα". Είναι τσακωμός για το πάπλωμα.
Τσακώνονται για το ποια πλευρά θα διαχειριστεί τα πακέτα για τα έργα.
Γιατί τι άλλο θα μπορούσε να ήταν; Από τη μία εργολάβος γιος αντιδημάρχου και από την άλλη εργολάβος δημοτικός σύμβουλος.
Επειδή πολύ σπέκουλα έγινε στο όνομα του μεγάλου επιστήμονα "Γεωργίου Παπανικολάου" δηλώνουμε ότι και οι δύο πλευρές ασελγούν πάνω του. Στο όνομά του έχουν βρει πεδίο να κάνουν "μπίζνες".
Δεν τοποθετούμαστε αρνητικά για τη δημιουργία μουσείου για τον Γ. Παπανικολάου. Αυτό που λέμε είναι ότι, ο τρόπος που γίνονται τα έργα, με ανάθεση σε εργολάβους έχει σαν αποτέλεσμα το κριτήριο να μην είναι η ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών αλλά το κέρδος των εργολάβων. Χωρίς να λέμε ότι κάτι γίνεται παράνομο. Απλά ότι οι νόμοι στην καπιταλιστική κοινωνία είναι τέτοιοι που εξυπηρετούν συμφέροντα. Αυτά τα έργα πρέπει να γίνονται με ευθύνη του κράτους όπου θα απασχολούνται εργαζόμενοι με πλήρη δικαιώματα.
Άλλωστε αυτή η πολιτική που μπάζει τους ιδιώτες και στο σύστημα υγείας είναι υπεύθυνη για το γεγονός ότι μεγάλη μερίδα γυναικών των λαϊκών στρωμάτων δεν έχει πλέον πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας. Όπως και στο test-Παπ.
Αυτή τη πολιτική εξυπηρετούν και οι δυο μεριές της "κόντρας".
Για τη Λαϊκή Συσπείρωση το κύριο σήμερα είναι ο αγώνας για δημόσια δωρεάν υγεία για όλους.
Ζωτική ανάγκη είναι σήμερα η ύπαρξη κεντρικού σχεδιασμού και η ανάπτυξη που θα υπηρετεί τις λαϊκές ανάγκες.
Αυτά μπορούν να υπάρξουν μόνο με βαθιές αλλαγές στην οικονομία, σε συνθήκες που ο λαός θα βρίσκεται στην εξουσία, σε συνθήκες που το κράτος θα λειτουργεί για τα λαϊκά συμφέροντα και δεν είναι εχθρός τους.
                                            Για τη ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
                                                ο Δημοτικός Σύμβουλος
                                                   ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ & ΕΚΛΟΓΕΣ


ENΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
τηλ επικοινωνίας 6972547787, 6942875947

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ & ΕΚΛΟΓΕΣ
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Έρχονται νέες μειώσεις στους μισθούς που έχουν στόχο όσοι δουλεύουν να αμείβονται με 200-300€. Την ίδια στιγμή κλείνουν νοσοκομεία, σχολεία δεν μένει τίποτα όρθιο.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ
ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ
Για να αποκρούσουμε τα χειρότερα που έρχονται ο μόνος τρόπος είναι ο συλλογικός αγώνας ενάντια σε αυτά τα σχέδια.
Η οργάνωσή μας στα σωματεία, η Γενική Συνέλευση, η δραστηριοποίηση μέσα από τις γραμμές του σωματείου.
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!
Η διοίκηση του Σωματείου μας καλεί κάθε εμποροϋπάλληλο, κάθε εργαζόμενο στα super markets και τα γραφεία, κάθε εργαζόμενο στην ιδιωτική εκπαίδευση (επιτροπή εκπαιδευτικών του σωματείου) να ενισχύσει με τη συμμετοχή και τη δράση του το σωματείο μας.
ΓΡΑΨΟΥ – ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ - ΠΑΛΕΨΕ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Τρίτη 12 Μάρτη στις 18:00, στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Τρίτη 12 Μάρτη μετά τη Γενική Συνέλευση
Τετάρτη 13 Μάρτη 13:30 – 21:00
Πέμπτη 14 Μάρτη 13:30 – 21:00

ΣΙΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΠΟΙΟΣ ΦΥΓΟΜΑΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ;


             11-03-2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Είναι προφανές ότι τα πρόσωπα και οι πράξεις τους δίνουν περιεχόμενο στους θεσμούς.
Είναι εύλογο ότι αυτό ισχύει και για το Δήμο Κύμης Αλιβερίου.
Χρήσιμο είναι να αναζητήσουμε λοιπόν, ποιο πρόσωπο ή πρόσωπα, έχουν μέχρι σήμερα εμπαίξει, προσβάλει και απαξιώσει τους θεσμούς, -εν προκειμένω του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου -, διασύροντας τον αρκετές φορές, ακόμη και στο Πανελλήνιο.
“Θεσμικές” αλλά κυρίως “εξωθεσμικές” πρακτικές έχουν προσδιορίσει αυτή τη ζοφερή πραγματικότητα.
Είναι Πρωτάκουστο!!
Η Δημοτική Αρχή (διαμέσου των Νέων Οριζόντων) να καταφεύγει σε χιλιάδες παραπλανητικά SMS και απολογητικά δελτία τύπου για να αντιστρέψει τις εντυπώσεις από την αντιθεσμική της λειτουργία.
Διότι Αντιθεσμική λειτουργία είναι να μην έχει δυνατότητα η Αντιπολίτευση να έχει πρόσβαση σε στοιχεία του Δήμου που ζητά.
Διότι Αντιθεσμική λειτουργία είναι να αποδέχεσαι το αίτημα της Αντιπολίτευσης χωρίς να της έχεις χορηγήσει τα στοιχεία τα οποία είναι προαπαιτούμενα για να συζητηθεί το θέμα του Ιν. Παπανικολάου.
Διότι Αντιθεσμική λειτουργία είναι να “εκμεταλλεύεσαι” το προσωρινό “δικαστικό momentum” για να αποφύγεις την ουσία, καταφεύγοντας σε εντυπωσιασμούς.
Διότι Αντιθεσμική λειτουργία είναι με την “αμέριστη στήριξη του Προέδρου του” να επιχειρείς να μετατρέψεις το Δημοτικό Συμβούλιο σε όργανο προπαγάνδας και επικύρωσης ιδιοτελών προσωπικών πολιτικών.
Όπως πολύ καλά καταλαβαίνετε κ. Δήμαρχε η Αντιπολίτευση δεν μπορεί να συμπράξει σε παιχνίδια που οδηγούν στον  ευτελισμό των θεσμών.
Θεσμικό της χρέος είναι να προστατεύει τους θεσμούς από την όποια απόπειρα απομείωσης τους.
Δεν είναι Πρωτάκουστο!!! λοιπόν που η Αντιπολίτευση σας άφησε μόνο σας.
Ήταν επιβεβλημένο… για να μην συμπράξει σ’αυτήν την παρωδία.
Μπορεί να στέλνετε χιλιάδες μηνύματα.
Είναι και αυτό χαρακτηριστικό της “εγκράτειας” που σας διακρίνει.
Οι Δημότες όμως γνωρίζουν…..
Το μόνο που ακόμα δεν γνωρίζουν είναι οι απαντήσεις στα αιτήματα που σας θέσαμε στην αίτηση και ήταν προαπαιτούμενα, για την σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Τα επαναφέρουμε:
  ‹‹ Για τη συνεδρίαση αυτή με ευθύνη σας, να προσκομισθούν άμεσα  τα πιο κάτω στοιχεία, καθώς και  να εξασφαλιστεί η παρουσία εκπροσώπου της Τ.Υ.Δ.Κ.
1. Οικονομικοί προϋπολογισμοί – απολογισμοί του Ινστιτούτου, από την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας μέχρι 31/12/2012.
2. Οικονομικά στοιχεία για την αγορά, συντήρηση και επισκευή του σπιτιού Παπανικολάου.
3. Φορείς Χρηματοδότησης του Ινστιτούτου  με τα αντίστοιχα ποσά
4. Αντίγραφα ενταλμάτων πληρωμών
5. Μελέτες και Α.Π.Ε του έργου
6. Συμβάσεις που έχουν υπογραφεί με εργολάβους για τις εργασίες συντήρησης και επισκευής
7. Κάθε άλλο στοιχείο που θα απαιτηθεί για την πληρέστερη ενημέρωση των μελών του Δ.Σ..››
Ποιος λοιπόν φυγομαχεί για το Ιν. Παπανικολάου κ. Θωμά?
Γιάννης Σιαγιάννης
Επικεφαλής Ενεργών Δημοτών

ΦΥΓΟMAXHΣΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕ


ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ                                                                                                                                                                                                                                         11/3/2013
  
Την Παρασκευή 8/3/2013 πραγματοποιήθηκε στην Κύμη έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο το  οποίο ζήτησε με αίτησή της την Παρασκευή 1/3/2013 το σύνολο σχεδόν της αντιπολίτευσης του Δήμου (κ.κ.Μπενάκης, Βαρδακώστας, Καράπα, Μούντριχας, Μπελιάς, Κούκης, Μπάνος, Φραγκούλης, Σαγιάννης, Κότσαρης, Λύκος), ενώ δεν είχαν προσυπογράψει οι κ.κ. Χουλιαράς  και Μιχαήλ. 
Το θέμα αφορούσε λειτουργικά, οικονομικά, τεχνικά και άλλα θέματα σε σχέση με το Ινστιτούτο Γ.Ν.Παπανικολάου. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ποθητάκης συγκάλεσε νομότυπα το σώμα, ως όφειλε, εντός των προβλεπομένων προθεσμιών στο Δημοτικό Κατάστημα Κύμης όπου και η έδρα του Ινστιτούτου, ώστε να είναι προσβάσιμα τα αρχεία τα οποία είχαν ζητηθεί στην αίτηση.
Για τον ίδιο λόγο παρευρίσκονταν στη συνεδρίαση η προϊσταμένη της Τ.Υ. του Δήμου κα Σκιάνη και η υπάλληλος της Ο.Υ.του Δήμου κα Παπαβρόντου.  Επίσης σύμφωνα με το αίτημα της αντιπολίτευσης, είχε κληθεί εκπρόσωπος της ΤΥΔΚ ο οποίος δεν παρέστη.
 Οι δημοτικοί σύμβουλοι των συνδυασμών της αντιπολίτευσης που συγκάλεσαν το συμβούλιο επιδεικνύοντας μεγάλη ανευθυνότητα, απαξίωση προς τους θεσμούς και τους δημότες που προσήλθαν για να παρακολουθήσουν και κατανοώντας την αδυναμία τους να διαχειριστούν τόσο σοβαρά θέματα, παρότι ήταν στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία, φυγομάχησαν και δεν προσήλθαν στο δημοτικό συμβούλιο που οι ίδιοι προκάλεσαν.
Απόδειξη της σοβαρότητας με την οποία αντιμετωπίζουν σημαντικά θέματα όπως το Ινστιτούτο Παπανικολάου, πόσο αναγνωρίζουν την προσφορά του μεγάλου επιστήμονα, ευεργέτη της ανθρωπότητας και δη της γυναίκας, την οποία την ίδια ημέρα τιμούσαμε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι  παραβρέθηκε από την αντιπολίτευση μόνον ο δημοτικός σύμβουλος κ. Χουλιαράς Βαγγέλης.
Η δημοτική αρχή του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, είναι υποχρεωμένη να καταγγείλει τη στάση αυτών των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης, στάση η οποία εμπαίζει, προσβάλει και απαξιώνει θεσμούς και πρόσωπα, άγνωστο για ποιους λόγους και με ποιες σκοπιμότητες.

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΝΟΔΡΙΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ



H  MEΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ
Την Αναγέννηση Μονοδρίου ακολούθησαν με πομπή ως το γήπεδο, δεκάδες αυτοκίνητα συνόδευαν το λεωφορείο που ήταν παίχτες και φίλαθλοι.
H ΔΙΚΑΙΩΣΗ 
Σε ένα όμορφο παιχνίδι όπου οι Μυρμιδόνες  Κερασιάς και η Αναγέννηση  Μονοδρίου, είχαν τον κόσμο τους στο πλευρό τους , ένα ματς πλούσιο σε θέαμα με την Αναγέννηση να σκοράρει στο  32’’  λεπτό με τον φοβερό επιθετικό της, τον Ιούλιο Τίλα, η ομάδα του Δημήτρη Πηγαδίτη  έκανε το χρέος της, πολύ δουλεμένη ομάδα είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα.
Το μεγάλο στοίχημα
Μια αγκαλιά έγιναν παίχτες και προπονητής, αποθεώθηκαν από τους φιλάθλους τους που ήλθαν στο γήπεδο, το γλέντι συνεχίστηκε στα αποδυτήρια, αλλά συγκλονιστικές στιγμές νικητών και στην είσοδο του χωριού, ένα ολόκληρο χωριό γιορτάζει η ομάδα πολλά υποσχόμενη για το μέλλον, ίσως  την δούμε να πρωταγωνιστήσει  στην νέα πρόκληση.
Με πολύ δουλειά όλοι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στην νέα κατηγορία, ο κύριος Δημήτρης Πηγαδίτης  θα  συνεχίσει το έργο του δίνοντας  στιγμές χαράς στο Μονόδρυ, για ένα υγιές  μέλλον γεμάτο αθλητισμό και  ποδόσφαιρο.