Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ

Αναδημοσίευση από: ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ
Στο «μικροσκόπιο» του γενικού επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης μπαίνει ο δήμος Γορτυνίας προκειμένου να ελεγχθεί η νομιμότητα εξακοσίων και πλέον απευθείας αναθέσεων, συνολικού ύψους άνω των 6 εκατ. ευρώ, που έχει κάνει η δημοτική Αρχή.
Ο κ. Ρακιντζής όρισε ειδικό επιθεωρητή και διέταξε τη διενέργεια έρευνας στον δήμο Γορτυνίας, ύστερα από υπόμνημα που κατάθεσε πριν από περίπου ένα μήνα, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Γορτυνίας Παρασκευάς Παρασκευόπουλος.

Επίσης, την περασμένη εβδομάδα, επισκέφθηκαν τον γενικό επιθεωρητή και κατέθεσαν πλήθος στοιχείων για τη συγκεκριμένη υπόθεση όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στον δήμο Γορτυνίας, καθώς και ο ειδικός εμπειρογνώμονας επί θεμάτων δημόσιας διοίκησης και αυτοδιοίκησης Γιώργος Αναστόπουλος. Οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στον δήμο Γορτυνίας, σε ανακοίνωσή τους, εκτιμούν, ότι η κατάσταση στον δήμο είναι πλέον εκτός ορίων και έθεσαν ως άμεση προτεραιότητα την ανάληψη πρωτοβουλίας για τη συγκρότηση  "Επιτροπής για τη Διαφάνεια και την Προστασία του Δημόσιου Χρήματος"

"ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝΕ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ"

Η σπουδή ορισμένων παραγόντων του Δήμου να δώσουν απάντηση στον κ. Βαρδακώστα για όσα αναφέρει στην δική του απάντηση προς το ΛΑΛΑ ΤΟ!!! δεν προξενεί μόνο θυμηδία αλλά αναπόφευκτο ειρωνικό υπομειδίαμα. Το δικό μας δημοσίευμα  έκανε λόγο για την σωρεία εξωδικαστικών συμβιβασμών και  παραιτήσεων από ένδικα μέσα. Η απάντηση του κ. Βαρδακώστα  θέτει επί τάπητος το ζήτημα του ορισμού των δικηγόρων του Δήμου και μάλιστα αναφέρεται ονομαστικά αμέσως και εμμέσως σε αυτούς. Δύο διαφορετικά πράγματα. Εάν ήθελαν να απαντήσουν στον κ. Βαρδακώστα έπρεπε να απαντήσουν σε όσα πολύ σοβαρά κατήγγειλε. Έχουν να πουν κάτι γιαυτά; Αν  όχι, τότε καλώς ο κ. Βαρδακώστας τους «τα ρίχνει».
Εάν ήθελαν να απαντήσουν στο δικό μας δημοσίευμα όφειλαν να το διαβάσουν με προσοχή. Διότι και παραιτήσεις από ένδικα μέσα χρήζουν πειστικότερης αιτιολογίας και εξωδικαστικοί συμβιβασμοί  έπρεπε να είναι  καλύτερα τεκμηριωμένοι. Ορισμένες περιπτώσεις ασφαλώς, όχι όλες και όχι έστω κάποιες  χωροθετημένες επιλεκτικά.  Διότι διαταγές πληρωμής έχουν εκδοθεί πάρα πολλές  κατά του Δήμου, για οφειλές τόσο του νυν Δήμου όσο και των πρώην Δήμων. Επειδή η διαφάνεια είναι η απαράβατη αρχή των προοδευτικών ανθρώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης θα ήταν καλό να δοθεί στη δημοσιότητα το σύνολο των διαταγών πληρωμής που εκδόθηκαν από 1.1.2011 έως σήμερα με τα αντίστοιχα ποσά και την αιτία.
Τώρα όταν επικαλείται κανείς την έκδοση διαταγών πληρωμής για απολύτως τεκμηριωμένες οφειλές  παραβιάζει απλώς ανοικτές θύρες. Εάν η πληρωμή των οφειλών γινόταν με καθαρά κριτήρια και δεν υπέκρυπτε σκοπιμότητες αρκετοί πιστωτές του Δήμου δεν θα κατέφευγαν στην έκδοση των διαταγών πληρωμής. Καλά κάνουν και διαφυλάσσουν τα δικαιώματά τους αρκεί να μην συμπράττουν σε συγκεκριμένες μεθοδεύσεις. Με άλλα λόγια να μην επαληθεύεται στο γνωστό: «εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι»

Όσο για την απάντηση στα πραγματικά ζητήματα που έθεσε ο κ. Βαρδακώστας αυτή ακόμη αναμένεται.

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΘΩΜΑ ΣΤΟΝ κ. ΘΟΔΩΡΗ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ                                                                       15/11/13


Με αφορμή δημοσίευμα στον ηλεκτρονικό τύπο « Ένας δήμος η χαρά των παραιτήσεων από ένδικα μέσα και εξωδικαστικών συμβιβασμών», θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε τα εξής.
Πρόσφατα στο Δήμο μας επιδόθηκαν  αρκετές διαταγές πληρωμής, οι οποίες στηρίζονται σε αξιώσεις κυρίως κατά του πρώην Δήμου Κονιστρών.
 Στις διαταγές αυτές, οι αντίδικοι του Δήμου προσκομίζουν και επικαλούνται  ιδιωτικά συμφωνητικά που έχουν υπογράψει με τον πρώην Δήμαρχο Κονιστρών,  απόφαση του  πρώην Δημάρχου Κονιστρών για την ανάθεση του έργου, πρακτικό παραλαβής και καλής εκτέλεσης του έργου από την αρμόδια επιτροπή  παραλαβής του πρώην Δήμου Κονιστρών και  τιμολόγια.
Είναι προφανές ότι οι διαταγές αυτές αναφέρονται σε χρέη που κληρονόμησε ο νέος  Δήμος Κύμης-Αλιβερίου και πρέπει να πληρώσει, αφού οι αντίδικοι του αποδεικνύουν τόσο την ανάθεση των εργασιών από τον πρώην Δήμο, την κανονική εκτέλεση τους, την παραλαβή , όσον και το τίμημα της εργασίας τους.
Η άσκηση αίτησης αναστολής εκτέλεσης και  ανακοπής κατά των διαταγών αυτών  από τον Δήμο, απλώς και μόνο θα επιβάρυνε τον  Δήμο με επιπλέον έξοδα, χωρίς να κερδίσει ούτε αναστολή του χρόνου πληρωμής, αφού οι αιτήσεις αναστολής είναι φανερό ότι θα απερρίπτοντο.
Ας είναι λοιπόν προσεκτικοί οι κριτές όταν  δεν γνωρίζουν το περιεχόμενο των συμβιβασμών.

Ιδιαίτερα στον  κ. Θεοδ Βαρδακώστα, Δημ. Σύμβουλο να υπενθυμίσουμε ότι: α) ο Δήμαρχος που υπέγραψε τα ιδιωτικά συμφωνητικά και τις αποφάσεις ήταν επικεφαλής του συνδυασμού στον οποίο εκλέχτηκε ο κ Βαρδακώστας στις πρόσφατες  εκλογές και  β) τα πρακτικά καλής εκτέλεσης και παραλαβής των έργων είχε υπογράψει και ο κ. Δημήτριος Μούντριχας, δημοτικός σύμβουλος του ίδιου συνδυασμού με τον κ. Βαρδακώστα. Εμείς δεν έχομε λόγο να αμφισβητήσομε ότι ο κ. Μούντριχας έκανε καλά την δουλειά του. Αν ο κ. Βαρδακώστας  έχει κάποια διαφορετική άποψη μπορεί να μας το γνωστοποιήσει.

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΥΜΗΣ- ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Ολοκληρώθηκε χθες Τρίτη 12 Νοεμβρίου με επιτυχία η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις εκλογές του Σαββάτου 16 Νοεμβρίου 2013 για την ανάδειξη των νέων συμβουλίων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜ.Τ.Ο.) της Νέας Δημοκρατίας Ευβοίας
Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί για την Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Κύμης Αλιβερίου στα γραφεία Πανευβοικού Συλλόγου Συνταξιούχων ΔΕΗ (Απέναντι από το Δημαρχείο στο Αλιβέρι). από 10:00πμ έως 7:00μ.μ.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΤΟ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
ΚΡΟΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Παναγιώτη

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΔΗΜ.ΤΟ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
ΤΑΜΥΝΑΙΩΝ
ΚΟΤΣΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Βασιλείου
ΚΟΤΡΟΤΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ευαγγελου
ΧΡΥΣΟΒΕΡΓΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του Γεωργίου
ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ
ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Γεωργίου
ΚΟΚΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Δημητρίου
ΚΥΜΗΣ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου
ΤΣΑΚΛΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ
ΚΑΝΤΑΡΗ ΜΕΛΠΩΜΕΝΗ του Αναστασίου
ΝΙΚΟΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Χαραλάμπους
ΔΥΣΤΙΩΝ
ΘΕΡΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Χαραλάμπους

ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Γεωργίου

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΗΜΚ: ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ ΓΚΡΟΥΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑΥΑΡΧΟΥΚΟΥΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΥΜΗΣ 
XΗΛΗ ΚΥΜΗΣ  ΤΚ:34003 ΤΗΛ:22220-23053,23142 ΦΑΞ:22220-23669, e-mail somateioHMK@yahoo.gr 
                                                           
                                                 
  Κύμη, 13/11/2013
                                                      ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Μόνο αγανάκτηση κατακλύζει τους απλήρωτους εργαζόμενους της ΗΜΚ ΕΠΕ, τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο… Και η παράσταση στο θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται μέχρι να πέσει η αυλαία… Ένα εργοστάσιο παραγωγής πολεμικού υλικού ετοιμάζεται να ριχτεί στην πυρά και οι εργαζόμενοι του ως εξιλαστήρια θύματα, θυσιάζονται στον βωμό της τρόικας. Υπόλογοι της κατάστασης αυτής, που εδώ και καιρό εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας, δεν είναι μόνο οι Ευρωπαίοι εταίροι, είναι η τρόικα των ΕΑΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΕΜΙΡΗΣ, ΔΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΕΝ ΔΝΤΗΣ:ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ), με τις ευλογίες και την καθοδήγηση της νομικής υπηρεσίας (ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ), αποφασίζουν και καταδικάζουν τους εργαζόμενους της ΗΜΚ σε ανέχεια, πείνα, φτώχεια.   
Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές και δεν θα κουραστούμε να επαναλαμβάνουμε την μοναδικότητα των προϊόντων που παράγει η ΗΜΚ (Κράνη,  Αλεξίσφαιρα Γιλέκα, στολές ΡΒΧΠ, εξαρτήσεις, απάρτια, στολές παραλλαγής, και τόσα άλλα), τα οποία θεωρούνται πολεμικό υλικό,  Βάσει της κοινοτικής οδηγίας 2009/43/ΕΚ του Ν.4028/11/11/2011 και του άρθρου 346 της συνθήκης της Λισσαβόνας. Προϊόντα τα οποία είναι Α Ν Α Λ Ω Σ Ι Μ Α και καλύπτουν τις πάγιες και διαρκείς ανάγκες των ΕΔ. Γι΄αυτό και σαμποτάρετε την λύση του στρατιωτικού εργοστασίου σε αντικατάσταση του 700 ΣΕ γιατί αν παρθεί η πολιτική  απόφαση για κάτι τέτοιο, την επόμενη στιγμή η ΗΜΚ είναι έτοιμη να παράγει (σε αντίθεση με τα ΕΑΣ) και μάλιστα με μηδενικό οικονομικό κόστος. Απόφαση με την οποία θα λυτρωθεί μια ολόκληρη περιοχή που μαστίζετε από 80% ανεργία αφού πλέον η ανάπτυξη του μοναδικού εργασιακού και οικονομικού πνεύμονα θα είναι γεγονός. Πως λοιπόν να το προτείνετε;;;;; Τι θα δώσετε μετά για να σώσετε τα ΕΑΣ;;;;;;
Υποσχέσεις δόθηκαν πολλές φορές, για εξεύρεση λύσης ώστε να πληρωθούν οι εργαζόμενοι και δήθεν υποστήριξη σε λύσεις για τη διατήρηση του εργοστασίου. Χρόνο κερδίζετε, υποσκάπτοντας το μέλλον μας, για να περάσετε ό,τι σχεδιάζετε. Προτάσσετε δικαιολογίες περί ασυνεννοησίας με την τρόικα, συγκρίνετε εργαζόμενους – αριθμούς, γιατί σχέδιο δεν έχετε. Δεν είχατε ποτέ. Θεωρήσαμε ότι βρήκαμε έναν απρόσμενο συμπαραστάτη,  τον κο Δεμίρη Πρόεδρο, των ΕΑΣ ο οποίος έχει ρίζες από την περιοχή της Κύμης και όπως διατείνεται, την αγαπά και νοιάζεται για την ανάπτυξη της.
Αποδεικνύονται υποσχέσεις κενές περιεχομένου. Στα λόγια μόνο μείναμε, γιατί στα έργα αποδεικνύεται ότι κανένα ενδιαφέρον δεν υπάρχει από την πλευρά σας. Πολιτικάντης και πολυλογάς μοιράσατε φρούδες ελπίδες (αυτές δεν κοστίζουν εξάλλου!),  στους εργαζόμενους ότι μόλις αναλάβετε, θα βάλετε 10 υπογραφές για να πληρωθούν, και ότι θα φέρετε δουλειά στο εργοστάσιο.. Δεν είχατε το  σθένος να επισκεφτείτε τον χώρο που διοικείται και ας ήταν 500 μόλις  μέτρα μακριά από εκεί που είσασταν. Όλα αυτά  σε αντίθεση με τον  προκάτοχό σας, που παρά τις διαφορές μας και πλήρωνε του εργαζόμενους της ΗΜΚ κάθε φορά που  πληρωνόταν οι εργαζόμενοι  των ΕΑΣ  και δουλειά έφερε, και το εργοστάσιο επισκέφθηκε. Ποτέ του δεν άκουσε τα μεγαλοστελέχη!!!!!! και δεν χώρισε τους εργαζόμενους σε πατρικίους και πληβείους και αυτό τον τιμά,. 
Γεμίσαμε Μαυρογιαλούρους, Γκρούεζες, και Ναυαρχούκους.
Απέναντί σας δεν έχετε ανόητους και πειναλέους. Εργαζόμενους έχετε που αποδεικνύουν πως έχουν αξιοπρέπεια, λέξη προφανώς άγνωστη στο λεξικό σας. Το να μοιράζεις κάλπικες ελπίδες και δη σε απλήρωτους κε Πρόεδρε  είναι ανέντιμο & ανήθικο και σας καθιστά ΥΠΟΛΟΓΟ και  ανεπιθύμητο πρόσωπο στην περιοχή της Κύμης. 
Ο αγώνας για ίσα δικαιώματα με τους συναδέλφους μας στην εργασία και στην επιβίωση συνεχίζεται μέχρι τελευταίας ρανίδας. Εναντιωνόμαστε σε όσους σχεδιάζουν την υπονόμευση της λειτουργίας του εργοστασίου και του εργασιακού μας μέλλοντος.

Για το ΔΣ
Η πρόεδρος              Η Γεν.Γραμματέας
                                      Μ.Χουλιαρά                  Β. Γκατζιώνη


ΝΕΟ EVENT ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΣΤΟ NOUVEAU CAFE

Tο Nouveau Cafe για μια ακόμα φορά πρωτοτυπεί και συνεχίζει τα event στο πολύ όμορφο χώρο του !!!
Στηρίζει και βοηθάει νέους καλλιτέχνες της περιοχής μας, να αναδείξουν το ταλέντο τους και τις σπουδαίες δυνατότητες τους !!!
Για άλλη μια φορά λοιπόν θα πραγματοποιηθεί ένα διαφορετικό event που θα ταράξει την νυχτερινή ζωή !!!
Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013 στις 22:30 Θα είναι μαζί μας δυο πραγματικά ταλέντα που θα μας παρουσιάσουν τη δουλειάς τους και θα μας κρατήσουν πραγματικά μια όμορφη βραδιά !!!
Έξοδος Κινδύνου Μια μουσική παράσταση, με ένα πιάνο, δυο φωνές και μια αγκαλιά τραγούδια.. .
Όλοι μας κρύβουμε μια ‘’έξοδο κινδύνου’’..
Αρκεί να τη βρούμε..
Κι αν δε τη βρούμε, μας τη δείχνουν τα τραγούδια..
Εμείς θα σας δείξουμε την ‘’πόρτα’’..
Εσείς απλά ανοίξτε την και..
βγείτε..
Όλοι μαζί παρέα απ’ την Έξοδο Κινδύνου..

Πιάνο: Σταύρος Πηλιχός Αφήγηση: Ελευθερία Ροβόλη Φωνές: Σταύρος Πηλιχός & Ελεθερία Ροβόλη Κείμενα: Πέτρος Ουζουνάκης

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΘΟΔΩΡΗ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΛΑΛΑ ΤΟ!!!

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ- ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Αγαπητό Λάλα-το.
Στο δημοσίευμα της Τρίτης 12/11/2013, με θέμα « Ένας δήμος η χαρά των παραιτήσεων από ένδικα μέσα και εξωδικαστικών συμβιβασμών», αναφέρεστε για το αν έχει μελετήσει σε βάθος η αντιπολίτευση αυτές της αποφάσεις.
Προφανώς αναφέρεστε στο σύνολο της αντιπολίτευσης του δήμου. Πλην όμως όπως και εσείς θα έχετε διαπιστώσει, η παράταξή μας με εμένα ως εκπρόσωπο, συμμετέχει ανελλιπώς στις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής στιγματίζει τους ηθικά και πολιτικά απαράδεκτους ορισμούς δικηγόρων από το στενό συγγενικό περιβάλλον του προέδρου του Δ.Σ κ. Ποθητάκη, καθώς και του συμβούλου της Δ.Κ Αλιβερίου κ. Λυμπερόπουλου. Ως εκ τούτου, και γνωρίζει και πράττει ότι επιβάλλεται από τον θεσμικό της ρόλο. (ενστάσεις, καταγγελίες κλπ)
Πιστεύω ότι δικαιούμαστε αυτό τον διαχωρισμό τόσο εγώ όσο και η παράταξη την οποία εκπροσωπώ στην Οικονομική Επιτροπή.
                                                                                                                                Φιλικά
                                                                                                                Θ. Βαρδακώστας
                                                                                                          Δημοτικός Σύμβουλος
                                                                                                     Μέλος Οικονομικής Επιτροπής


ΟΙ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΥΡΟΥ



ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΥΡΟΥ/ΘΕΣΕΙΣ 7
Α/Α
ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΦΟΡΕΑΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΑ  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
 ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ
ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
3735
Ι.Μ. ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΥΡΟΥ
Ι.Μ. ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΥΡΟΥ
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΥΒΟΙΑΣ
1
ΠΕ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ
3736
Ι.Μ. ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΥΡΟΥ
Ι.Μ. ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΥΡΟΥ
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΥΒΟΙΑΣ
2
ΤΕ
ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ
3737
Ι.Μ. ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΥΡΟΥ
Ι.Μ. ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΥΡΟΥ
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΥΒΟΙΑΣ
4
ΔΕ
ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ / ΘΕΣΕΙΣ 10
Α/Α
ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΦΟΡΕΑΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΑ  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
 ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ
ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
1682
ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΥΒΟΙΑΣ
1
ΤΕ
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
1683
ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΥΒΟΙΑΣ
2
ΤΕ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ
1684
ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΥΒΟΙΑΣ
1
ΠΕ
ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ
1685
ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΥΒΟΙΑΣ
3
ΤΕ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
1686
ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΥΒΟΙΑΣ
1
ΠΕ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
1687
ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΥΒΟΙΑΣ
2
ΔΕ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ