Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ


Έγινε σήμερα το πρωί στις 11 η ορκωμοσία της νέας υπό τον Θανάση Μπουραντά Δημοτικής Αρχής  στο Αλιβέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου. Ο νέος Δήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό του έδωσε το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του στα προβλήματα της καθημερινότητας και στην οργάνωση του Δήμου.
Το κλίμα ήταν καλό και οι νέοι Δημοτικοί Σύμβουλοι δήλωσαν έτοιμοι να ξεκινήσουν από Δευτέρα το έργο που τους ανέθεσαν οι δημότες.

Το ΛΑΛΑ ΤΟ!!! Εύχεται στον Δήμαρχο Θανάση Μπουραντά και στους Δημοτικούς Συμβούλους και Συμβούλους Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.
Εμείς συνεχίζουμε να υπερασπίζουμε τις αρχές της χρηστής και προοδευτικής διακυβέρνησης, της διαφάνειας, της πάταξης της διαφθοράς στην Αυτοδιοίκηση, την νόμιμη κανονική και έντιμη διαχείριση του Δημοτικού Χρήματος, την προστασία και προώθηση του δημοτικού συμφέροντος, την ενθάρρυνση της συμμετοχής του δημότη που προϋποθέτει ανοικτό στην κοινωνία Δήμο. Διαφάνεια, Δημοκρατία και Χρηστή Διακυβέρνηση είναι οι στόχοι που ξεκίνησαν το ΛΑΛΑ ΤΟ και αυτοί το οδηγούν σταθερά και αταλάντευτα. Με αυτούς ως κριτήριο θα αξιολογούμε τα έργα και την πολιτεία της νέας Δημοτικής Αρχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου