Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΡΟΖΥ ΚΑΡΑΒΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ;


Σήμερα ξεκίνησε η διαδικασία μετάταξης της πρώην Περιφερειακής και Νομαρχιακής Συμβούλου κ. Ρόζυς Καραβά από την Περιφέρεια στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου, στο πλαίσιο της εφαρμογής των διαδικασιών της εθελοντικής κινητικότητας των υπαλλήλων των ΟΤΑ. Η στελέχωση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου με ένα τόσο έμπειρο και παλαιό στέλεχος της Δημόσιας Διοίκησης είναι ένα θετικό δείγμα για την νέα οργάνωση του Δήμου. Η εμπειρία της κ. Καραβά μάλλον την οδηγεί στο τιμόνι της Τεχνικής Υπηρεσίας.
Επίσης στο πλαίσιο της ενδοδημοτικής κινητικότητας μετακινούνται στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου οι κ.κ. Τρακόσιας και Πυρπιρής (Υδραυλικός και Οδηγός) από τον Δήμο Καρύστου.

Στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου υπάρχει ασφαλώς καλό ανθρώπινο δυναμικό που όμως δεν αξιοποιήθηκε λόγω της οργανωτικής ανικανότητας της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής. Με τους νέους που έρχονται και όσους έρθουν εάν η νέα δημοτική αρχή το θέλει μπορεί να οργανώσει έναν σωστό Δήμο. Προϋπόθεση γιαυτό να αφήσει στην άκρη πρακτικές που γνώριζε από το παρελθόν διότι άλλο Περιφέρεια και Νομαρχία και άλλο Δήμος, και άλλο Δήμος υπό οργάνωση και τέτοιου τύπου και άλλο Δήμος Χαλκιδέων. Από την αποτυχία στην επιτυχία και τούμπαλιν ο δρόμος είναι πολύ σύντομος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου