Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΘΩΜΑΣ ΠΡΟΣ ΜΠΕΝΑΚΗ: ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ. ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;

Δημήτρης Γ. Θωμάς                                      
Επικεφαλής του συνδυασμού                                                                    23 ΟΚΤ 2014
«Νέοι Ορίζοντες για το Δήμο Κύμης- Αλιβερίου»        
                                                                    
Προς:       Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου - Κύμης-  Αλιβερίου κ. Μπενάκη
Κοινοποίηση:   Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδος Τμήμα Διοικητικού- Οικονομικού Ν. Ευβοίας, Ελ. Βενιζέλου κ. Βελισαρίου 2   Χαλκίδα          
        
            Θέμα:  « Εκ νέου αίτηση για την χορήγηση χειρόγραφων πρακτικών»

Στις 13-10-2014 σας υποβάλλαμε αίτηση με αριθμό πρωτοκόλλου 25717/13-10-14 προκειμένου να μας χορηγήσετε τα χειρόγραφα πρακτικά που αφορούν στο 8ο θέμα της ημερήσιας διάταξης με θέμα: «Σχετικά με τους ορκωτούς λογιστές για τον έλεγχο χρήσεων των ετών 2011, 2012,2013». Δυστυχώς όμως, παρά και τις επανειλημμένες τηλεφωνικές μας οχλήσεις, τα αντίγραφα των πρακτικών δεν μας έχουν ακόμη αποδοθεί εκ μέρους σας.
Κατά της απόφασης αυτής  που πήρε τον αριθμό  174/2014 όπως αυτή συντάχθηκε και υπογράφτηκε από εσάς και αναρτήθηκε στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» στις 30-9-14, έχουμε προσφύγει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση θεωρώντας ότι με τα γραφόμενα  σε αυτήν αλλοιώνεται και πλαστογραφείται  η βούληση του σώματος του ΔΣ, αφού η απόφαση δεν ενσωματώνει τον άμεσο έλεγχο των οικονομικών χρήσεων του Δήμου και των προηγούμενων του 2011 ετών που δεν είχαν ελεγχθεί.
Είναι κατανοητό λοιπόν ότι τα αιτούμενα  χειρόγραφα  πρακτικά είναι λίαν απαραίτητα για την εκδίκαση της προσφυγής. Επιπρόσθετα  τίθεται και σοβαρό θέμα ακυρότητας της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απευθείας ανάθεση των υπηρεσιών ορκωτού ελεγκτή- λογιστή που εξέδωσε ο Δήμαρχος κ. Μπουραντάς στις 1-10-2014.
Αιτούμαστε για άλλη μια φορά λοιπόν την ΑΜΕΣΗ χορήγηση των πρακτικών αυτών λόγω της σοβαρότητας του θέματος.
       Δημήτρης. Γ. Θωμάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου