Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.......

Από την επίσκεψη στον Υπουργό Υγείας κ. Βορίδη
Του ΕΚΑΒ συνέχεια…. Στις 12 Νοεμβρίου 2014 ανακοινώθηκε η κατανομή των 200 θέσεων ΕΚΑΒ . Διαβάστε την εδώ http://www.ekabnews.gr/2014/11/200_12.html Στις 12 Μαίου 2014 είχε δημοσιευτεί με ανακοίνωση του Υπουργείου η κατανομή των 200 θέσεων στις οποίες περιλαμβάνονται και 7 θέσεις στο Αλιβέρι. Διαβάστε εδώ: http://www.ekabnews.gr/2014/11/200_93.html. Τελικά στην Εύβοια από τις πέντε θέσεις στο Αλιβέρι που φεύγουν  κατανέμονται τελικά μόνο δύο, μία στην Κάρυστο και μία στην Ιστιαία.
Τον περασμένο Σεπτέμβριο πάντως σε ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Βουλευτή κ. Σίμου Κεδίκογλου οι πέντε ή επτά κατά άλλη ανακοίνωση θέσεις ήταν ήδη εξαφανισμένες και οι προς ανακοίνωση θέσεις είχαν γίνει έξι, τρείς στην Κάρυστο και τρείς στην Ιστιαία. Διαβάστε σχετικά ΕΔΩ. Πρόκειται για δημοσίευμα που προέκυψε μετά την επίσκεψη με συνοδεία τοπικών παραγόντων στον Υπουργό Υγείας κ. Βορίδη. Το ποιοι μετείχαν γράφεται αναλυτικά στο δημοσίευμα.
Δηλαδή από τις επτά θέσεις πήγαμε στις έξι για να καταλήξουμε στις δύο και με κατάργηση του ΕΚΑΒ Αλιβερίου πριν ή έστω κατά την συνάντηση με τον Υπουργό!!! Έτσι δουλεύει το όποιο πολιτικό σύστημα στην Εύβοια...
Τα συμπεράσματα δικά σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου