Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΠΛΑΤΑΝΑ- ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΥΜΗΣ


Τα τελευταία χρόνια οι κάτοικοι του χωρίου αλλά και τα διερχόμενα αυτοκίνητα που κινούνται πάνω σε αυτό το κεντρικό οδικό δίκτυο καθώς είναι η κύρια οδός που ενώνει την πόλη της Κύμης με τα τριγύρω χωριά αντιμετώπιζαν τεράστιο πρόβλημα τους χειμερινούς μήνες καθώς τα φρεάτια είχαν κλείσει και τα χαντάκια ήταν γεμάτα σκουπίδια με αποτέλεσμα ο δρόμος να γεμίζει νερό προκαλώντας κατά καιρούς ατυχήματα.
Έτσι με την άμεση παρέμβαση του αντιδημάρχου Αλέξανδρου Θεοδώρου σε συνεννόηση με τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΚΑ Βαγγελη Μπελια άλλο ένα πρόβλημα που ταλαιπωρούσε μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας διευθετήθηκε και με μηχανήματα του δήμου έγινε ότι δεν είχε γίνει μια 10ετια τωρα. Αξιζει να σημειωθεί πως και ο αντιδήμαρχος  Αλέξανδρος Θεοδώρου όσο και κ. Βαγγελης Μπελιας ήταν παρών στις εργασιες.Ετσι για ακόμη μια φορά ο κ.Μπελιας έκτος από τις λακούβες που κλείνει με χάρη, ανοίγει και φρεάτια με την ιδία χάρη που λείπει από πολλούς επικριτές του.
Αλλά στις μέρες μας, μερες αντιπολίτευσης, η δημιουργία εντυπώσεων είναι μια μέθοδος που νομίζουν πως μπορεί να επισκιάσει προβλήματα ετών   αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Οπότε ας κάνουν λίγο υπομονή και θα τους τα λύσει όλα ο τώρα και για τα επόμενα 5 χρονια αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Θεόδωρου.
Πρόεδρος Τ.Κ. Πλατάνας

Ταμβάκη Δέσποινα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου