Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΩΜΑ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΘΕΟΔΩΡΟΥ


Αναμενόμενη για όσους τον γνωρίζουν η «εκ των υστέρων και εκ του ασφαλούς»   απάντηση του κ.  Χρήστου Θεοδώρου.
 Επαναλαμβάνουμε ότι για κάποια θέματα «Η δικαιοσύνη του έχει προ πολλού απαντήσει»
Οι εκλογές ολοκληρώθηκαν και το 51,88%  των πολιτών του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου επέλεξαν την νέα Δημοτική Αρχή, έναντι του 48,12%που στήριξε τους Νέους Ορίζοντες.  Γεγονός που ήδη έχω απαντήσει ότι : για εμένα προσωπικά η εντολή των δημοτών μας είναι απόλυτα σεβαστή.
 Κατά την προεκλογική περίοδο κατ΄ επανάληψη επιδίωξα τον δημόσιο διάλογο,  μια προσπάθεια που απέβη άκαρπη.  Όπως άλλωστε αναφέρει και ο Κύριος Θεοδώρου : «Πάλι δεν απάντησα τότε, για να μην βοηθήσω τον κ.Θωμά….». 
Και τον ρωτάμε: Τον κ. Θωμά θα βοηθούσε ο διάλογος; Ή τους δημότες να  αποκρυσταλλώσουν άποψη;
Η εκ των υστέρων απάντηση σας κ. Θεοδώρου ήταν αναμενόμενη. Εκ του ασφαλούς , με  ολοκληρωμένη την εκλογική διαδικασία   μπορείτε να λέτε ότι θέλετε. Σαφώς και εφόσον το επιθυμείτε μπορούμε να συνεχίσουμε   ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών. Χρειάστηκε να σας απαντήσουμε προεκλογικά : «Η δικαιοσύνη σας έχει προ πολλού απαντήσει» δίνοντας της αποφάσεις της στη δημοσιότητα αφού μας προκαλέσατε . Δεν είμαστε από στάση ζωής δικομανείς, αλλά αν  επιμένετε δεν θα σας χαλάσουμε το δικό σας χόμπι.  Ίσως τη δεύτερη φορά εμπεδώσετε την απάντηση .
 Δεν πρόκειται να αναλωθούμε  σε «χαρτοπόλεμο» μέσω διαδικτύου.   Είναι πλέον γνωστό ότι το μόνο που επιθυμείτε είναι η παραπληροφόρηση και η δημιουργία εντυπώσεων.
Τα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δημότες τα εξηγείτε ο ίδιος, σαφέστατα στην ανακοίνωση σας :  
•             «Περίμενα να τελειώσει η διαδικασία, για να μπορέσω να επικοινωνήσω με τους συμπολίτες μου.»
•             «επειδή στήριζα τον αντίπαλό του υποψήφιο Δήμαρχο και νικητή πλέον, των δημοτικών εκλογών.»
Αντιλαμβάνομαι και γνωρίζω καλά τη μεθοδολογία σας στην πολιτική που ασκείτε τόσα χρόνια και για αυτό το λόγο δεν περιμένω κάποια επανορθωτική δήλωση από εσάς.
Ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου

Δημήτρης Γ. Θωμάς

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΡ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ


Εδώ και καιρό, ο απερχόμενος Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου, Δημήτρης Θωμάς, φρόντιζε επιμελώς, να διαδίδει διάφορα, άκρως συκοφαντικά σε βάρος μου, εξυπηρετώντας πολιτικές του σκοπιμότητες, επειδή στήριζα τον αντίπαλό του υποψήφιο Δήμαρχο και νικητή πλέον, των δημοτικών εκλογών. Σε αυτές τις αθλιότητες, είχα επιλέξει να μην απαντώ.
Πρόσφατα ωστόσο, κατά την προεκλογική περίοδο που κατέληξε στην ήττα του, ο κ. Θωμάς σταμάτησε να λειτουργεί «υπογείως» εναντίον μου και «ξεσκεπάστηκε» πλήρως. Παρά το ότι δεν ήμουν εγώ ο αντίπαλός του, στην απόγνωσή του, να αποτρέψει την εκλογική ήττα του, άρχισε να με συκοφαντεί ευθέως πλέον, κλιμακώνοντας τις ευτελείς προσωπικές επιθέσεις του, όσο πλησίαζαν οι εκλογές. Ανάμεσα σε όσα απαράδεκτα  βροντοφώναζε, ενώπιον πλήθους συμπολιτών μου, περιλαμβάνονταν αναφορές περί δήθεν οικονομικών ατασθαλιών την περίοδο που κατείχα κυβερνητικές θέσεις και φυσικά, το «κουρασμένο» πια σενάριο των «σχέσεών» μου με τον τέως Υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο. Στην τελευταία του ομιλία μάλιστα, αναρωτήθηκε πώς συνδέεται «η τριάδα Μπουραντάς, Σμπώκος και ο γνωστός εφοπλιστής», τι «μυρίστηκαν» και θέλουν να πάρουν τα ηνία στον Δήμο και «τι γυρεύουν οι αλεπούδες στο παζάρι». Πάλι δεν απάντησα τότε, για να μην βοηθήσω τον κ.Θωμά, να αποπροσανατολίσει τον προεκλογικό αγώνα, πυροδοτώντας αντιπαραθέσεις, γύρω από χαμηλού επιπέδου ισχυρισμούς του. Περίμενα να τελειώσει η διαδικασία, για να μπορέσω να επικοινωνήσω με τους συμπολίτες μου.
Σήμερα, δηλώνω ότι η συκοφαντική αυτή εκστρατεία δεν «έκλεισε» ως υπόθεση, μόνο με την εκλογή του νέου Δημάρχου και την ήττα του Δ. Θωμά, όπως ίσως θέλει να πιστεύει ο ίδιος, αλλά θα τελειώσει με τον πρέποντα τρόπο, ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών.
Ο κ. Θωμάς και όλη η Κύμη γνωρίζει ότι πρόσφατα, προσέφυγα στα δικαστήρια, κατά του βουλευτή Κώστα Μαρκόπουλου, για τους ίδιους κατά βάση ισχυρισμούς, με αυτούς του τέως Δημάρχου, καθώς και ότι εκδόθηκε απόφαση-καταπέλτης για τον συκοφάντη, που με δικαίωσε απόλυτα. Ας μην αμφιβάλλει ο τέως Δήμαρχος ότι το ίδιο θα πράξω και για τις δικές του θρασύτατες αναφορές. Η επιχειρηματική παράδοση της οικογένειάς μου -η οποία άρχισε δεκαετίες πριν την κάθοδό μου στην πολιτική- και η επιτυχής συνέχειά της, από εμένα και τον αδελφό μου, είναι γνωστή σε όλους, ιδίως στους συμπολίτες μου στην Κύμη. Σύντομα, ο Δημήτρης Θωμάς θα  κληθεί να δώσει εξηγήσεις, για όλα όσα ανενδοίαστα «κατήγγειλε» εναντίον μου και θα προκύψει με σαφήνεια, το ποιος «θα έπρεπε να ντρέπεται που κυκλοφορεί στην Κύμη»

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
Τ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ

28/05/2014

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ κ. ΘΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ                      Αλιβέρι:28/05/2014

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,
Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελληνίων εξετάσεων εύχομαι σε όλους και σε όλες σας,   καλή επιτυχία στη δοκιμασία των Πανελλήνιων Εξετάσεων και να εκπληρωθούν οι στόχοι και τα όνειρα σας. Τώρα, που η προσπάθεια φτάνει στην ολοκλήρωση της, να είστε επικεντρωμένοι με διαυγή σκέψη και ψυχραιμία.
Αγαπητά μας παιδιά, δίνετε μια ακόμα μάχη στον ανταγωνιστικό στίβο της παιδείας σε μια εποχή που σίγουρα δεν γίνεστε αποδέκτες των πιο αισιόδοξων μηνυμάτων για το μέλλον. Αντιμετωπίστε τις εξετάσεις ως μια δοκιμασία, η οποία σας ανοίγει το δρόμο για την ανώτατη εκπαίδευση, την επένδυση στη γνώση, καθώς και σε ένα ευρύ κύκλο εμπειριών και νέων οριζόντων. Στην κρίσιμη οικονομική συγκυρία που διανύουμε η κοινωνία μας έχει ανάγκη από ολοκληρωμένες προσωπικότητες και ικανούς επιστήμονες που θα συμβάλουν στη δημιουργική εξέλιξη του τόπου μας.
Οπλιστείτε με αγωνιστικότητα και αντιμετωπίστε, όχι μόνο τώρα αλλά πάντα, σε κάθε στάδιο της ζωής σας, τις προκλήσεις και τις δυσκολίες, ως ευκαιρίες ανάπτυξης, εξέλιξης και προόδου. Ο άνθρωπος που έχει θέληση και δύναμη να κατακτήσει το μέλλον και να διεκδικήσει τη δική του θέση, πάντα βρίσκει διεξόδους να τα καταφέρει. Η ζωή συνεχίζεται και μας προ(σ)καλεί να είμαστε παρόντες και να δραστηριοποιούμαστε από όποιο μετερίζι.  
Στους γονείς και εκπαιδευτικούς, τους  μεγάλους υποστηρικτές όλων των παιδιών καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο τους.
Δύναμη, υπομονή και αυτοπεποίθηση, ώστε οι ελπίδες και τα όνειρα σας να ευδοκιμήσουν.
Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία!
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΜΗΣ - ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Γ.ΘΩΜΑΣ

ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ

Φίλες και φίλοι
Αγαπητοί συνδημότες

Εκ. μέρους της «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ », θέλω να εκφράσω, τις θερμές ευχαριστίες μου, για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο συνδυασμό μας.
Όλοι μαζί, δώσαμε ένα καθαρό και έντιμο αγώνα, τηρώντας με ευλάβεια τις αρχές και τις αξίες μας, βάζοντας πάνω από όλα την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητα των πολιτών.
Για μας η νίκη σε αυτή την εκλογική διαδικασία, δεν ήταν αυτοσκοπός, αλλά βαθειά πεποίθηση πως μέσω αυτής θα μας δοθεί η ευκαιρία να οδηγήσουμε τον τόπο μας στην ανάπτυξη. Θα μας δοθεί ακόμα η δυνατότητα να απελευθερώσουμε τις ενεργές δυνάμεις της κοινωνίας, προς όφελος της τοπικής οικονομίας, της εργασίας και της επιχειρηματικότητας.
Θέλω να επισημάνω, ότι όσα είπαμε και δεσμευτήκαμε προεκλογικά, ισχύουν  και θα αγωνισθούμε με όλες μας τις δυνάμεις για την υλοποίησή τους.
Πρόθεσή μας είναι η συνεργασία με όλες τις πλευράς του Δήμου, σε πνεύμα ειλικρίνειας συνεννόησης και συναίνεσης.
Ξεκινάμε άμεσα την εφαρμογή του προγράμματος για την επόμενη πενταετία, με στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας,  την ορθολογική αξιοποίηση των πλουτοπαραγωγικών μας πόρων και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων μας, καθώς και την προώθηση των αναγκαίων έργων υποδομής.
Επιδίωξή μας, η αντιμετώπιση της ανεργίας και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.
Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο έργο. Σε αυτό το έργο είναι απαραίτητη η συμμετοχή και συνεισφορά όλου του ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτει την επιστημονική γνώση και την εργασιακή εμπειρία, κυρίως όμως τη διάθεση να βοηθήσει αυτήν την προσπάθεια που έχουμε από κοινού αναλάβει.
Ευχαριστώντας, ακόμα μια φορά όλους όσους συστρατεύθηκαν σε αυτόν τον αγώνα επισημαίνω πως εμείς δεν θεωρούμε πως ανάμεσα στους πολίτες υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, αλλά πολίτες με ίσα δικαιώματα, ίδια προβλήματα, όμοιες ανησυχίες.
Σε όλους τους συνδημότες μας, λέμε ακόμα μια φορά πως θα τύχουν της ίδιας αντιμετώπισης και πως ο δήμος αποτελεί πλέον για όλους το δικό τους σπίτι.
Συνεχίζουμε όλοι μαζί, σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια ευελπιστώντας στο τέλος της να δρέψουμε τους καρπούς της ανάπτυξης και της ευημερίας.
Με τη δική σας συμμετοχή θα τα καταφέρουμε.
Θανάσης Μπουραντάς

Νεοεκλεγμένος Δήμαρχος Κύμης -Αλιβερίου

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ


ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
Φούντας Χρήστος (Πρόεδρος)
Παπαδιόχος Γιώργος
Μαχαίρας Βασίλης
Βότση- Κόλια Σοφία (Νέοι Ορίζοντες)
Παπουτσή Αικατερίνη (Λαϊκή Συσπείρωση)

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΥΜΗΣ
Πόγκας Δημήτρης (Πρόεδρος)
Τριανταφυλλίδης Λίνος
Δρακίδης Κώστας
Παππάς Λουκάς (Νέοι Ορίζοντες)
Μαργέλης Αγγελής (Νέοι Ορίζοντες)

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ


ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ (16): Γιάννης Κούκης, Γιώργος Κότσαρης (Δ.Ε. Αυλώνος), Γιάννης Μπενάκης, Χρήστος Σαμαράς, Σταμάτης   Χουλιαράς (Δ.Ε. Δυστίων), Δημήτρης Μούντριχας, Βασίλης Κούκης (Δ.Ε. Κονιστρών), Βαγγέλης Αμπελιώτης, Αλέξανδρος Θεοδώρου, Βαγγέλης Μπελιάς, Παναγιώτης Αγγελόπουλος (Δ.Ε. Κύμης), Γιώργος Μπόκαρης, Γιάννης Πιλάτης, Γιώργος Παγώνης, Νίκος Μπαράκος, Νίκος Αδάμης (Δ.Ε. Ταμυναίων)

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ(10): Άγγελος Ποθητάκης, Στράτος Ντούρας (Δ.Ε.Αυλώνος), Νίκος Μπότης, Μιχάλης Λαθουράς (Δ.Ε. Δυστίων), Τάσος Βλάχος (Δ.Ε. Κονιστρών), Δημήτρης Θωμάς (Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης), Αρετή Μπάτσα, Βασίλης Παππάς (Δ.Ε. Κύμης), Νίκος Κιούσης,  Μαργαρίτα Μέξη (Δ.Ε. Ταμυναίων)


ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ( 1): Κώστας Μιχαήλ (Δ.Ε. Ταμυναίων)

NEOI ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

NEOI ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ                      26.05.14
                       
Ευχαριστώ προσωπικά όσους συμπορεύτηκαν με τους «ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για το Δήμο Κύμης – Αλιβερίου» ,  εμπιστεύτηκαν τις προτάσεις μας  για την ανάπτυξη του τόπου μας και μας τίμησαν με την ψήφο τους.  Τα θερμότερα συγχαρητήρια μου και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υποψήφιους   συμβούλους  που στελέχωσαν τον Συνδυασμό μας για τον εξαιρετικό ομαδικό αγώνα που έδωσαν.
Ευχαριστώ τους δημότες  που μας εμπιστεύτηκαν και δεν ενέδωσαν σε υποσχέσεις. Έχουμε τη συνείδησή μας ήσυχη και καθαρή ότι αγωνιστήκαμε με ήθος και συνέπεια για το καλό του τόπου μας.
Το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής είναι κατά τη γνώμη μας ανακόλουθο με την προσπάθεια και το έργο της 3ετίας που πέρασε. Δώδεκα χρόνια Δήμαρχος στον Δήμο  Κύμης  και στη συνέχεια στον Καλλικρατικό Δήμο  Κύμης – Αλιβερίου,  ήταν για μένα μοναδική τιμή και μεγάλη ευθύνη. Είναι όμως  σαφής η εντολή των συμπολιτών μας και είναι απολύτως σεβαστή. Εμείς θα τιμήσουμε το νέο μας ρόλο με όλες μας τις δυνάμεις και θα εργαστούμε υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα του Δήμου και των συμπολιτών μας. 
Να συγχαρώ τον νικητή των εκλογών κ. Μπουραντά και τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» , να  τους  ευχηθώ καλή δύναμη και κουράγιο στη νέα αυτοδιοικητική τους θητεία και να δηλώσω ότι από 1/9/2014 που θα αναλάβουν καθήκοντα, όποτε κι όταν χρειαστούν κάτι από μένα, θα είμαι δίπλα τους για το καλό του Δήμου μας.
Για τον συνδυασμό ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για το Δήμο Κύμης- Αλιβερίου

Δημήτρης Γ. Θωμάς

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Ο ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΜΗΣ- ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ. ΤΟ ΛΑΛΑ ΤΟ!!! ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Οριστική η νίκη Μπουραντά και οριστική η ήττα Θωμά. Η Δημαρχία Θωμά και όσα αυτή έφερε μαζί της τελειώνουν οριστικά. Ξεκινά, την 1η Σεπτέμβρη 2014,  η μεταβατική Δημαρχία Μπουραντά στην διάρκεια της οποίας αναμένεται να αποκατασταθούν στοιχειώδεις αυτοδιοικητικές λειτουργίες  και να προετοιμαστεί το έδαφος για την νέα γενιά στο τοπικό πολιτικό σύστημα.
Το ΛΑΛΑ ΤΟ!!! υποστηρίζει σταθερά τις αξίες της χρηστής προοδευτικής διακυβέρνησης, την διαφάνεια, την πάταξη της διαφθοράς και την λογοδοσία των αιρετών καθώς και τις γνήσιες συμμετοχικές διαδικασίες στη λήψη των αποφάσεων. Με αυτούς τους άξονες θα συνεχίσει να ασκεί κριτική και μάλιστα ακόμη αυστηρότερη στην νέα δημοτική αρχή διότι τώρα ξέρουμε ότι θα μας ακούνε περισσότερο. Εάν παρακούνε… κακό του κεφαλιού τους.
Το ΛΑΛΑ ΤΟ!!!  υποστηρίζει ότι πρέπει να δοθεί από την αρχή ο απαιτούμενος πρωταγωνιστικός ρόλος σε νέα και άφθαρτα πρόσωπα, και κυρίως πρόσωπα που δεν προέρχονται από τον κομματικό σωλήνα των δύο κομμάτων που συνθέτουν την πλειοψηφία.

Συγχαίρουμε τον Θανάση Μπουραντά για την εκλογή του και του ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;

Με βάση τα έως τώρα αποτελέσματα και με εκτίμηση ψήφου σε εκείνα που δεν έχουν καταχωρηθεί με βάση τα αποτελέσματα της προηγούμενης Κυριακής ο Θανάσης Μπουραντάς είναι ο πιθανότερος νικήτής των εκλογών και προβλέπουμε ότι θα είναι ο νέος Δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΛΑΛΑ ΤΟ!!!

ΣΤΑ LINK ΤΗΣ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΛΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ LIVE  ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ 
του KIMI-ALIVERI.COM και  EKLOGES.YPES.GR (επίσημη σελίδα Υπουργείου Εσωτερικών)

Γκρούεζας


Γκόρτσος (μου έλεγε και σας έλεγα)


ΦΑΓΑΝΕ, ΦΑΓΑΝΕ, ΦΑΓΑΝΕ!!!1


ΑΝΩ , ΚΑΤΩ, ΠΕΡΑ, ΔΩΘΕ ΠΑΝΑΓΙΑ.....