Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΒΟ

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Αυγούστου και ώρα 22:00 εν όψη της Παγκόσμιας ημέρας Νεολαίας και λόγω κάποιων τεχνικών προβλημάτων
Στα πλαίσια των πολιτιστικών δράσεων και με στόχο την στήριξη της τοπικής οικονομίας και την ανάδειξη του λιμανιού του Καράβου αλλά και του Αλιβερίου,η Ομάδα Αλληλεγγύης Αλιβερίου διοργανώνει μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης με την υποστήριξη καταξιωμένων καλλιτεχνών της περιοχής μας.

Ανάμεσά τους συμμετέχουν:
Δρακούλης Γιώργος
Μπάκουλης Δημήτρης 
Πάντζαλη Ματίνα 
Πηλιχός Στάυρος 
Δρακούλη Μάρω
Λούκας Νίκος
Γκίνης Στέλιος 
Δικαιούλιας Γιάννης
Γεωργουσόπουλος Ανδρέας
Την Τρίτη 12 Αυγούστου στις 22:00 σας περιμένουμε όλους στον Κάραβο Αλιβερίου να στηρίξουμε και να αναδείξουμε τον τόπο μας,έναν τόπο που μπορεί να κάνει την διαφορά μέσα στην κρίση και να δείξει στην πράξη την ελπίδα,την αλληλεγγύη και την ενότητα..

ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΜΟΝΟΔΡΙ

Σας ενημερώνουμε ότι ο φετινός ποδηλατικός γύρος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13/08/2014 στις 18:00μμ.
Διαδρομή: Έδρα συλλόγου, Πούρη Ρέμα, Λιβαδάκια, Μπακάτσαρου, Σχαρές, επιστροφή από λιβαδάκια.
Σημ. 1: η διαδρομή περιλαμβάνει μόνο χωματόδρομο με εξαίρεση ελάχιστα μέτρα ασφάλτου.
Σημ. 2: θα πραγματοποιηθούν 2 ξεχωριστές διαδρομές (παιδιά έως 14 ετών-παιδιά ή και ενήλικοι με ηλικία > 14 ετών)


ΣΤΙΣ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΜΟΝΟΔΡΙ

Την Πέμπτη 14 Αυγούστου και ώρα 06:00 μ.μ. σας προσκαλούμε στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του συλλόγου με θέματα:
o   Διοικητικός οικονομικός απολογισμός.
o   Εκλογή νέου Διοικητικού συμβουλίου
Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι από τις 04:00μ.μ της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθούν νέες εγγραφές και ανανεώσεις.
Σε περίπτωση μη νομίμου απαρτίας, θα ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπει το καταστατικό, στο αρθρο 14 παρ.2 .

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι για υποβολή υποψηφιότητας να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6970295587 (Υπεύθυνη Επικοινωνίας).

ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΟ ΠΥΡΓΙ


Το Σάββατο 09/08/2014 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο δημοτικό σχολείο Πυργίου για ένα γλέντι μέχρι πρωίας με τη Στελλίνα Κονιτοπούλου το Γιώργο Κάβουρα και τους δεξιοτέχνες Νίκο Μάκαρη (Βιολί) και Αντώνη Κονιτόπουλο (Λαούτο)

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Ανακοινώθηκαν επιτέλους διορθωμένα τα επίσημα αποτελέσματα και η κατανομή των εδρών και για το Δήμο Κύμης Αλιβερίου από το Πρωτοδικείο Χαλκίδας. Έτσι αποκαταστάθηκε η τάξη και η σοβαρότητα. Τώρα οι νέοι αιρετοί ανασκουμπώνονται και ξεκινούν από 1η Σεπτέμβρη τον δικό τους αγώνα με τα προβλήματα και την τοπική κοινωνία. Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσουν….

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΤΖΙΦΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ

Το χάλι με τα έργα στην Κύμη δεν πρέπει να εκπλήσσει κανέναν. Αντίστοιχες καταστάσεις έζησε επί δύο και πλέον χρόνια το Αλιβέρι. Η εκτέλεση και των πιο πολύπλοκων έργων στο εμπορικό κέντρο μίας πόλης απαιτεί πρώτα απ΄όλα την καλή εκτέλεσή τους στο συντομότερο χρονικό διάστημα και με το μικρότερο  κόστος για τους επαγγελματίες. Η απερχόμενη δημοτική αρχή έδειξε στη θητεία της ότι το έχει καϋμό να μην τελειώνει εγκαίρως και εύστοχα με ότι καταπιάνεται εκτός από γιορτές και πανηγύρια. Στα έργα αντίθετα πιάνει πάτο ακόμη και στα πιο σημαντικά διότι η μέθοδος διαχείρισής τους και η δυσκολία στην έγκαιρη ολοκλήρωση κρύβουν τα θετικά με την ατελείωτη αγανάκτηση του κόσμου. Τζίφος και στα μικρά και στα μεγάλα. Όσο για τους επερχόμενους να προσέξουν για να μην φτάσουν σε αυτό το χάλι. Τι προδιαγραφές μερικοί τις έχουν….