Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΚΥΜΗΣ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η   ΕΝΩΣΗ   ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ   ΚΥΜΗΣ  &  ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ   ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ    ΤΗΝ   ΣΥΛΛΟΓΗ   ΑΙΤΗΣΕΩΝ
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ    ΚΑΙ   ΞΕΚΙΝΗΣΕ   Η   ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ   ΑΙΤΗΣΕΩΝ   ΓΙΑ   ΤΟ   ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΤΑΓΗΣ   ΕΙΣΟΔΟΥ   ΣΤΗΝ   ΑΓΟΡΑ   ΕΡΓΑΣΙΑΣ   ΓΙΑ   ΤΟΥΣ   ΝΕΟΥΣ   ΗΛΙΚΙΑΣ 
25  έως   29  ΕΤΩΝ   ( 1985  έως  1989 )
ΣΕ   ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ   ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ   ΓΙΑ   ΑΠΟΚΤΗΣΗ   ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ    ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ. 
ΟΣΟΙ   ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ   ΚΑΙ   ΔΕΝ  ΕΧΟΥΝ  ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ   ΑΙΤΗΣΗ,   ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ   ΑΙΤΗΣΕΙΣ από  8-8-2014 έως  12-9- 2014
ΔΙΑΡΚΕΙΑ  ΘΕΩΡΙΑΣ:         80 ΩΡΕΣ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ  ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ:   450 ΩΡΕΣ
ΑΜΟΙΒΕΣ:  2.550,00 €  για αποφοίτους ΑΕΙ – ΤΕΙ
               2.280,00 €  για αποφοίτους Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης
ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 66 ΕΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ   ΤΑ   ΝΕΑ   ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ    ΑΠΟ    ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ   2014
OI   ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ    ΓΙΑ    ΝΑ   ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ   ΤΗΝ   ΑΙΤΗΣΗ   ΠΡΕΠΕΙ   ΝΑ   ΕΧΟΥΝ  ΜΑΖΙ   ΤΟΥΣ
1.       ΑΣΤ. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
2.       ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ
3.       ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
4.       ΑΡΙΘ. ΜΗΤΡΩΟΥ  ΙΚΑ
5.       ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ  2013
6.       ΑΜΚΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΛ: 2222-0-24048
                                     6978845715                                                                                    
                                                                                       ΕΚ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ
                                                                                           Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                                                ΑΘΑΝΑΣΙΑ  ΧΟΝΔΡΟΝΙΚΟΛΑ



Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ


 Μονόδρυ, 06 Αυγούστου 2014
 Αρ.Πρωτοκ.: 65140806
Προς
1. Διαχειριστή blog: ΛΑΛΑ ΤΟ
2. Τοπικά ΜΜΕ
3. Τοπικό Συμβούλιο Μονοδρίου
Με αφορμή το άρθρο το οποίο αναρτήθηκε στις 05 Αυγούστου 2014 - http://lala-to.blogspot.gr/2014/08/blog-post_5.html - θέλουμε να σας  ενημερώσουμε ότι ο Επιμορφωτικός, Προοδευτικός Σύλλογος Μονοδρίου και ο  Αθλητικός Σύλλογος Μονοδρίου:
1. Ουδεμία σχέση έχουν με την παράνομη αμμοληψία.
2. Ρητά δηλώνουμε την αντίθεση μας σε κάθε είδους ενέργεια περιβαλλοντικής παρανομίας.
Επειδή η εμπλοκή των συλλόγων μας είναι παραπλανητική και απόλυτα  ψευδής απαιτούμε, από το διαχειριστή του blog, δημοσίευση αποκατάστασης  της αλήθειας.
Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος μας

Τα ΔΣ των Συλλόγων

Υ.Γ. ΛΑΛΑ ΤΟ: Μας δόθηκε αυτή πληροφορία διότι προφανώς κάποιοι επικαλέστηκαν αυτή την αιτία για δήθεν διαμόρφωση χώρου. Είναι ευπρόσδεκτη η απάντηση των Συλλόγων. Εξάλλου και η θέση η δική μας είναι ότι η παράνομη αμμοληψία δεν συγχωρείτε ακόμη και εάν γίνεται για τον θεό τον ίδιο. Όταν κάποιοι άδειασαν εντελώς το ποτάμι βάζοντας σε κίνδυνο της παρόχθιες περιουσίες και τον φυσικό πλούτο του χωριού ίσως και οι τοπικοί φορείς έπρεπε να σηκώσουν την φωνή τους.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ



                                                                                    Αλιβέρι   06   / 08 / 2014

ΠΡΟΣ:
•             Κ. Σανίδα Ηλία, Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας
•             κ. Βουρδάνο Δημήτριο, Αντιπεριφερειάρχη πρωτογενή τομέα Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας
•             κ. Μπουραντά Αθανάσιο, νυν χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας και μελλοντικό Δήμαρχο Κύμης - Αλιβερίου
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
•             κ. Περγαντά Κλέαρχο , Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας
•             κ. Μπακογιάννη Κώστα, νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας
•             κ. Σπανό Φάνη, νεοεκλεγέντα Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας
•             κ. Τζελλά Σταύρο, Διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής
•             κ. Τερζή Αντώνιο, Διευθυντη Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης
•             κ.κ. Μπαράκο Νίκο, Καραβά Ρόζυ, Κουλουρίδη Κώστα , Περιφερειακούς Συμβούλους καταγόμενους από την Περιοχή Δήμου Κύμης- Αλιβερίου και μέλη  - οι δύο άνδρες – της Επιτροπής Περιβάλλοντος με την προηγούμενη και την παρούσα σύνθεση
•             ΜΜΕ
                                                                      
                                                                   ΑΓΑΠΗΤΟΙ  ΚΥΡΙΟΙ,

Σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης – Αλιβερίου πραγματοποιήθηκε συζήτηση και ελήφ-θησαν αποφάσεις , γύρω από προβλήματα που δημιουργεί η δράση των ιχθυοκαλλιεργειών στην ευρύ-τερη Περιοχή του Αλιβερίου και στα παράλια του Ευβοϊκού Κόλπου, και ταυτόχρονα λαμβάνονται πρωτοβουλίες   Κινηματικού χαρακτήρα για το ίδιο θέμα.
Σε όλα αυτά πρωτοστατούν  πολιτικά πρόσωπα- ανάμεσά τους και  του χώρου σας που υποστήριξαν, συμμετείχαν και εκλέχτηκαν με τα σχήματα που λάβατε μέρος στις πρόσφατες Αυτοδιοικητικές Εκλογές, ενώ διάχυτη είναι η περιβαλλοντική και αναπτυξιακή αγωνία και αγανάκτηση των κατοίκων της Περιοχής από την εξέλιξη του θέματος.
Κυρίαρχο ζήτημα που εκφράστηκε ήταν η παντελής έλλειψη θεσμικής ενημέρωσης και η απουσία οιασδή-ποτε κοινωνικής διαβούλευσης  επί των σχετικών θεμάτων που αποφασίζονται, καθώς και η έλλειψη εμπιστοσύνης προς τις πολιτικές και υπηρεσιακές αρχές της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης με σαφείς αιχμές περί «διαπλοκής» τους με επιχειρηματικά συμφέροντα των ιχθυοκαλλιεργειών στην Περιοχή.

ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΕΥΔΟΚΙΜΕΙ ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ; Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Έχουμε ξαναγράψει για την ασυδοσία των Εταιριών Ιχθυοκαλλιέργειας στην Περιοχή του Νοτίου Ευβοϊκού και ιδίως στην θαλάσσια περιοχή που ανήκει  στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου. Η Επιτροπή Περιβάλλοντος της Περιφέρειας, μία κατεξοχή Επιτροπή συναλλαγής και υποταγής στα συμφέροντα των ασύδοτων επιχειρήσεων εγκρίνει αφειδώς την μετεγκατάσταση Μονάδων και την ανάπτυξή τους στην περιοχή του Δήμου Κύμης Αλιβερίου όπου παράλληλα η Δημοτική Αρχή σφύριζε αδιάφορα κάνοντας τα στραβά μάτια και εισπράττοντας χορηγίες οι οποίες κατευθύνθηκαν σε άγνωστες κατευθύνσεις. Καμία πρόνοια, καμία αντίσταση. Τώρα δήθεν διαμαρτύρονται, εκ του ασφαλούς αφού δεν υπάρχει λόγος να τους δώσουν νέες χορηγίες. Αντίστοιχη ευθύνη φέρουν και οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας στην Εύβοια όπου εξάλλου είναι γνωστή η εύνοια προσώπων της Περιφερειακής Αρχής προς τους ασύδοτους Ιχθυοκαλλιεργητές και γενικά σε ότι αφορά την ασύδοτη Αλιεία λόγω και του πρότερου επαγγελματικού βίου.
Άξια σχολιασμού είναι και η στάση υποτίθεται πολιτικών τους αντιπάλων που σε αυτές τις υποθέσεις σιγοντάρουν έστω και με υποσημειώσεις για λόγους προφανώς ξεκαρφώματος. «Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει».
Ούτε από την νέα Δημοτική Αρχή περιμένουμε κάτι θεαματικά διαφορετικό. Μακάρι να  επιβάλλουν τάξη, εάν το κάνουν θα τους επικροτήσουμε. Τουλάχιστον όμως αυτοί εάν στηρίζουν τους ασύδοτους Ιχθυοκαλλιεργητές θα το κάνουν ανοικτά και όχι με πρακτικές υπόγειας συναλλαγής.
Επειδή τους έχουμε πάρει όλους χαμπάρι καλά θα κάνουν να συμμορφωθούν όλοι και να επιβάλλουν τον δημοτικό χωροταξικό σχεδιασμό στην Ιχθυοκαλλιέργεια αφού προηγουμένως προσδιορίσουν την φέρουσα ικανότητα της περιοχής.

ΑΥΡΙΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ "ΟΙΩΝΟΣ" ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ,ΣΤΟ HANI ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΡΕΟΥΣΑ


Ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος η "Ρέουσα"  προσκαλεί στην προβολή του ντοκιμαντέρ "Οιωνός" του Σταύρου Ιωάννου, την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2014, ωρα 09.00 μμ στο Hani στον Λοφίσκο Αυλωναρίου (απ΄όπου έλκει την καταγωγή του ο Σταύρος Ιωάννου)
Βραβείο Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, 18ο Διεθνές Φεστιβάλ για το περιβάλλον - Ρώμη 1988. Τρία χρόνια εντατικής καταγραφής της δραματικής καταστροφής της λίμνης Δύστος της Ευβοίας, που ήταν ο νοτιότερος σημαντικός υγροβιότοπος της νησιωτικής Ελλάδας. Η ομορφιά που στερήθηκε ο τόπος, μας εκδικείται μέσα από το υλικό που διέσωσε η κινηματογράφηση.

Στην εκδήλωση θα παρευρίσκεται ο σκηνοθέτης και μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση.

16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΟΞΥΛΙΘΟ


15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΗΜΕΡΙΑΝΟΥΣ


15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟ ΜΟΝΟΔΡΙ


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΣΙΩΝ


14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟ ΟΡΙΟ

Ο ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΙΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΤΗΣΙΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 9.30.
ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΔΩΡΑ...!ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΗΤΑ ΣΟΥΒΛΑΣ ΟΠΩΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ,ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΚΑΙ ΑΡΝΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ!!!!!
ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΑΣ ΟΙ...
*ΘΕΜΗΣ ΖΕΡΒΑΣ-ΦΩΝΗ
*ΒΑΣΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥ-ΦΩΝΗ
*ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΓΑΣ-ΒΙΟΛΙ
*ΤΑΣΟΣ ΝΤΟΥΡΑΣ-ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ
*ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΑΛΑΣ-ΛΑΟΥΤΟ ΚΙΘΑΡΑ
*ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΖΕΡΒΑΣ-ΤΟΥΜΠΕΛΕΚΙ
*ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ-ΠΛΗΚΤΡΑ

ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ...5Ε

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΥΣΗ ΒΙΟΑΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ. ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η Μ.Π.Ε. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Φωτογραφία παρόμοιας μονάδας στην περιοχή της Θεσσαλίας
Στις 3 Ιουλίου 2014, ηµέρα Πέµπτη  η Επιτροπής Περιβάλλοντος  και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας μεταξύ των άλλων ενέκρινε την ΜΠΕ και άναψε το πράσινο φως για Μονάδα Παραγωγής Βιοαερίου και  ηλεκτρικής ενέργειας με καύση βιοαερίου της Εταιρίας Trading Energy στη θέση Βάγια του Αγίου Λουκά Αλιβερίου. Συγκεκριμένα στα Πρακτικά της Επιτροπής αναφέρεται ότι:
«ΘΕΜΑ 14ο: Η Επιτροπή Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης λαµβάνοντας υπ΄  όψη την εισήγηση του Προϊσταµένου της ∆/νσης Περιβάλλοντος και  Χωρικού Σχεδιασµού κου. Αντώνη Τερζή, καθώς και το µε αριθµ. πρωτ:  1227/ 63601/ 04-04-2014 έγγραφο της ∆/νσης ∆ασών Ν. Ευβοίας, τα  οποία αποτελούν αναπόσπαστο τµήµα του παρόντος πρακτικού µετά  από διαλογική συζήτηση αποφασίζει  κατά πλειοψηφία   µε 5 ψήφους υπέρ και 1 κατά (της κας Ντούρου) την έγκριση της  Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) δραστηριότητας  Περιβαλλοντική αδειοδότηση µονάδας παραγωγής βιοαερίου µε  αναερόβια χώνεψη και ηλεκτρικής ενέργειας µε καύση βιοαερίου ισχύος  250 ΚWe , της Trading Energy στη θέση ΄΄ ΒΑΓΙΑ΄΄, ∆. Κύµης – Αλιβερίου,  Π.Ε. Ευβοίας , σύµφωνα µε την εισήγησης της υπηρεσίας και τους  πρόσθετους όρους του κου Στουπή που υιοθέτησε η επιτροπή α) να  ληφθούν µέτρα για τις εναποθετούµενες πρώτες ύλες όσον αφορά  τυχών αστοχίες από τις βροχοπτώσεις και πιθανή πληµµύρα του  παρακείµενου χειµάρου, β) το ύψος της καµινάδας καύσης να  υπερβαίνει το ύψος κατά τις ισοϋψείς των παρακείµενων οικιών
 Μειοψήφησε η κα Ντούρου δηλώνοντας ότι: η αρνητική ψήφος δηλώνει  την πλήρη αντίθεσή της για την ιδιωτικοποίηση - ξεπούληµα της  ενέργειας σε µεγάλους επιχειρηµατικούς οµίλους ενώ γίνονται  δυσβάσταχτα τα τιµολόγια της ∆ΕΗ για τα λαϊκά νοικοκυριά. Η απόφαση αυτή έλαβε αριθµό 101»

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΦΟΒΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ!!!

Προχθές η Οικονομική Αστυνομία συνέλαβε στον Μανικιάτη Χωματουργό που έπαιρνε άμμο για λογαριασμό του Συλλόγου του Μονοδρίου. Του επιβλήθηκε πρόστιμο τουλάχιστον 3.000 ευρώ και ασφαλώς κινήθηκε η ποινική του δίωξη. Χωρίς να εγκρίνουμε ούτε για τον σκοπό του οποιουδήποτε φορέα την παράνομη αμμοληψία δεν πρέπει να μας διαφεύγει το εξής. Όταν άλλος Χωματουργός, στέλεχος  κομματικό αλλά και με διασυνδέσεις σε τοπικά και περιφερειακά συστήματα εξουσίας είχε σχεδόν κάθε μέρα τα μηχανήματά του και άδειασε τον Μανικιάτη προκαλώντας τεράστια οικονομική καταστροφή η Οικονομική Αστυνομία, η Εισαγγελία και κάθε άλλη Αρχή που όφειλε να προστατεύει το περιβάλλον και την νομιμότητα, παρά τις διαμαρτυρίες πολιτών και φορέων  είχαν βουλώσει τα αυτιά τους γιατί όλα γινόντουσαν για το σύστημα εξουσίας και τους εργολάβους που το πατρονάρουν. Τώρα  η αφύπνιση κάποιων αρμοδίων της Οικονομικής Υπηρεσίας υπήρξε ραγδαία και αμείλικτη. Φαίνεται πως ο συλληφθείς δεν είναι του συστήματος εξουσίας και σίγουρα δεν είναι ο Σύλλογος του Μονοδρίου.