Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Απάντηση του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κώστα Δημά για την «έλλειψη πετρελαίου» στο Γυμνάσιο και Λύκειο Αυλωναρίου

Ο κ. Κώστας Δημάς και γενική άποψη του Γυμνασίου Αυλωναρίου
Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κώστας Δημάς απέστειλε την ακόλουθη απάντηση σε δημοσίευση δήλωσης του Τοπικού Συμβούλου Αυλώναρίου κ. Γιώργου Θεοδώρου (βλ. ΕΔΩ) όπου μεταξύ των άλλων έθιγε την έλλειψη καυσίμων στο Γυμνάσιο και Λύκειο Αυλωναρίου κατά την 11η Φεβρουαρίου. 
"Με έκπληξη διάβασα στο διαδίκτυο ότι τα Σχολεία του Αυλωναρίου, Γυμνάσιο και Λύκειο, λειτούργησαν χωρίς θέρμανση την Τετάρτη 11/2/1015 λόγω «αδιαφορίας της Δημοτικής Αρχής και της Σχολικής Επιτροπής.
Κάποιοι διεκδικούν για το πρόσωπό τους τον ρόλο του προστάτη των σχολείων. Καλό είναι να στηρίζουν την κριτική τους σε αλήθειες και όχι σε ψέματα και ανακρίβειες. Ειδικά αν αυτοί είναι και παιδαγωγοί που εκτός από γνώσεις στα παιδιά πρέπει να διδάσκουν ήθος και ευπρέπεια. Στοιχεία τα οποία και οι ίδιοι πρέπει να διαθέτουν. Ο συγκεκριμένος Κύριος με την «κριτική του» αυτή δεν έριξε μομφή και λάσπη στη δημοτική αρχή αλλά στους ίδιους του Συναδέλφους του, Καθηγητές και Διευθυντές των δύο Σχολείων οι οποίοι κάνουν μεγάλη προσπάθεια για την άρτια λειτουργία αυτών.
Για την ιστορία, ενημερώθηκα την Τετάρτη στις 8:40 το πρωί ότι το Γυμνάσιο Αυλωναρίου χρειάζεται πετρέλαιο θέρμανσης και στις 9:45 το βυτιοφόρο παρέδιδε καύσιμα και κατόπιν παρέδωσε και στο Λύκειο Αυλωναρίου χωρίς να υπάρχει έλλειψη εκεί."
Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Κωνσταντίνος Δημάς

2 σχόλια:

  1. Προφανώς ο Κύριος Δημάς "ξεχνάει" ότι μια δημοτική αρχή που θέλει να σέβεται στοιχειωδώς τον εαυτό της και το ρόλο που της ανέθεσαν οι πολίτες δεν περιμένει να χιονίσει για να εφοδιάσει τα σχολεία με πετρέλαιο όπως άλλωστε παραδέχεται και ο ίδιος. Τη συγκεκριμένη ημέρα στο Γυμνάσιο τελικά η θέρμανση δε λειτούργησε. Στο Λύκειο υπάρχει μόνιμα πρόβλημα με τη θέρμανση και αυτό το ομολογούν όλοι όσοι περνούν κάποιες ώρες της μέρας τους σε αυτό όπως φυσικά και εγώ. Προσωπικά δε φιλοδοξώ να γίνω προστάτης κανενός. Ο θεσμικός μου ρόλος όμως ως σύμβουλου της αντιπολίτευσης, μου υπαγορεύει να επισημαίνω και τα προβλήματα και να ασκώ κριτική πράγμα που φυσικά θα εξακολουθήσω ανελλιπώς να κάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας αγανακτισμένος δημότης Αυλωναρίου μας έστειλε στην ομάδα το εξής μήνημα για τον εκπαιδευτικό του Αυλωναρίου που μόνο λάσπη ξέρει να ρίχνει:
    <<'' Το Αυλωνάρι περιμένει από τον πρώην Δήμαρχο να ζητήσει συγνώμη. Τόσο για την αποδοχή της ανάρτησης στη προσωπική σελίδα του για το ψευδέστατο δημοσίευμα της δήθεν έλλειψης πετρελαίου στο Γυμνάσιο και Λύκειο'' !!! Όσο και της δήθεν συσκότισης του Αυλωναρίου με ευθύνη του Δήμου .
    Ένα δημοσίευμα που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και αναρτήθηκε στη σελίδα του πρώην Δημάρχου kimi alιveri.
    Σήμερα τον διαψεύδουν τόσο ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κωνσταντίνος Δημάς στο πιο πάνω δημοσίευμα όσο και η ΔΕΔΔΗΕ που ενημερώνει για την βλάβη στην γεννήτρια παλμών που δημιούργησε προβλήματα στον δημοτικό φωτισμό.
    Δεν είναι αυτή σοβαρή αντιπολίτευση κ. Θωμά, μην δημιουργείτε προβλήματα στις τοπικές κοινωνίες, σταθείτε στο υψος των περιστάσεων. Διαγράψτε από την σελίδα σας το ψευδέστατο δημοσίευμα και συμβουλέψτε να κάνει το ίδιο και ο τοπικός σας σύμβουλος.
    και μια συγνώμη δεν θα έβλαπτε...>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή