Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Όσοι χάνουν το μέτρο... καλά είναι να το ξαναβρίσκουν!!!

Δημοσιεύουμε την επιστολή της Προέδρου της Τ.Κ. Πλατάνας που αναφέρεται στην ερώτηση του κ. Στουπή προς το Περιφερειακό Συμβούλιο και με την οποία ενημερώνει σχετικά με δικές του πρωτοβουλίες για το πρόβλημα του δρόμου στην Πλατάνα. Ως Blog άποψης δεν μπορούμε παρά να σχολιάσουμε ορισμένα φαινόμενα.
Η κ. Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας οφείλει να ασχολείται με τα καθημερινά προβλήματα του χωριού της και να κυνηγά την Δημοτική Αρχή για να  δώσει λύσεις. Η πολυλογία και μάλιστα η δήθεν καταλυτική παρέμβαση για ένα πρόβλημα περιφερειακής εμβέλειας που μπορεί να αφορά και αφορά το χωριό της είναι αντικείμενο ενδιαφέροντος αλλά έως εκεί. Όλη αυτή η αυτάρεσκη πολυλογία δεν ταιριάζει σε έναν νέο άνθρωπο αλλά σε επίδοξο πολιτικάντη.
Όσο για το ότι ο κ. Στουπής ενδιαφέρθηκε να ενημερωθεί για ένα τοπικό θέμα που ήθελε να θέσει στο Περιφερειακό Συμβούλιο καλά έκανε και ρώτησε ειδικούς. Ίσως καλά έκανε να ενημερώσει και τον ΟΛΝΕ αν και θα περίμενε κανείς να μην δίνει τόση αξία σε έναν κρατικό Οργανισμό που πρέπει να καταργηθεί και η αρμοδιότητά του να περάσει στην Περιφέρεια. Ο κάθε Περιφερειακός Σύμβουλος έχει δικαίωμα να ενημερώνεται όπως αυτός νομίζει. Να αγνοεί ή να μην αγνοεί τους τοπικούς συμβούλους ή να συμβουλεύεται τοπικούς συνεργάτες του ή όποιον άλλο θέλει.
Τα λέμε αυτά γιατί ξαφνικά είδαμε να ενοχλείται ανησυχητικά ένας νέος άνθρωπος ο οποίος αντιλαμβάνεται την πολιτική ως αγωνιώδη προσπάθεια επικοινωνίας και υπεράσπισης του προφίλ συγκεκριμένων πολιτικών παραγόντων που εξάλλου έως σήμερα δεν έχουν επιδείξει και την καλύτερη αποτελεσματικότητα για τα προβλήματα της περιοχής. Μιλάμε για την νεόκοπη περιφερειακή ηγεσία και όχι μόνο. Αλλά μήπως και στον Δήμο έχει παραχθεί κανένα τεράστιο έργο τέτοιο ώστε να «απαγορεύεται» σε άλλους να ασχοληθούν με αυτό; Και καλά δεν θα ρωτάει κάθε ένας που θέλει να παρέμβει στα τοπική θέματα τον Αλέξανδρο, τον Θανάση, τον Φάνη και τον Κώστα αλλά ούτε κάν τον Σίμο;
Θα συνιστούσαμε στην κ. Πρόεδρο να είναι πολιτικά πιο ευέλικτη, χωρίς κομματικές παρωπίδες ή νεοπαραγοντίστικες εξαρτήσεις, αγωνιστικά επίμονη και  αμφίπλευρη και κυρίως προνοητική!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου