Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Η 13η Ανάβαση Κύμης είναι πλέον γεγονός!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΥΜΗΣ


           Κύμη, 28 Απριλίου 2015 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η καρδιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού χτυπά δυνατά το Σαββατοκύριακο 2-3 Μαΐου στην Κύμη με τις συμμετοχές των αγωνιζομένων να αγγίζουν τις 68. Ένας αγώνας που διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια από την START LINE  και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.
Μετά την ασφαλτόστρωση του δρόμου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το πρωί είμαστε πλέον έτοιμοι να υποδεχθούμε την 13η Ανάβαση Κύμης. Μία ανάβαση θεσμό για την περιοχή μας. Ένα γεγονός που συγκεντρώνει πάρα πολύ κόσμο αφού πρόκειται για μία διαδρομή ξεχωριστής σημασίας με τις 52 στροφές να κάνουν πιο ελκυστική τη συμμετοχή των αγωνιζομένων αλλά και των θεατών που θέλουν να απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα. Παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου, καταφέραμε να διοργανώσουμε τον αγώνα με πολύ λιγότερα χρήματα από ότι κόστιζε στους δημότες τα προηγούμενα χρόνια.

Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστικούς παράγοντες στην επιτυχία της διοργάνωσης. Το δήμαρχο Κύμης-Αλιβερίου Θανάση Μπουραντά, τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Παναγιώτη Αγγελόπουλο και το Δ.Σ, τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Φάνη Σπανό που συνέβαλε σημαντικά στο να γίνει η ασφαλτόστρωση του δρόμου, τη διοργανώτρια εταιρία START LINE, τους συμμετέχοντες οδηγούς αγώνων που και φέτος προτίμησαν την Κύμη για να χαρίσουν μοναδικό θέαμα στους θεατές, τους χορηγούς που στηρίζουν αυτή τη σημαντική προσπάθεια, τους επιχειρηματίες της περιοχής που στηρίζουν με κάθε τρόπο όλες τις ενέργειες για να μείνει ο κόσμος ευχαριστημένος, τους εθελοντές, τις Λέσχες 4Χ4, την Πυροσβεστική, το Λιμεναρχείο, το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία και τα Μ.Μ.Ε


Σας περιμένουμε ένα διήμερο στην Κύμη για να περάσουμε φανταστικά.

Με εκτίμηση
Αλέξανδρος Ι. Θεοδώρου

Αντιδήμαρχος Κύμης-Αρμόδιος για θέματα αθλητισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου