Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Δήμος Κύμης Αλιβερίου: Ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης πετά την μπάλα στην εξέδρα!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Για πολλοστή φορά ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης προσπαθεί με τερτίπια και προκλητικές πρακτικές να δημιουργήσει εμπόδια στην λειτουργία  του Δημοτικού Συμβουλίου.
Αφού διαπίστωσε πως οι φασαρίες, οι κραυγές οι επιθέσεις, οι διακοπές και οι θεατρινίστικες αποχωρήσεις από τις συνεδριάσεις δεν απέδωσαν τους καρπούς που προσδοκούσε, αποφάσισε να αλλάξει τακτική πετώντας κατά την προσφιλή του μέθοδο την μπάλα στην εξέδρα. 
Με την τελευταία καταγγελία του και την αποχή της παράταξης  του από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου απέδειξε περίτρανα πως οι στομφώδεις διακηρύξεις του για συνεργασία και συνεισφορά στην προσπάθεια για το καλό του Δήμου είναι ψευδεπίγραφες.
Επικαλούμενος ανύπαρκτες δικαιολογίες, αδιαφορώντας για τις οποίες επιπτώσεις δυναμιτίζει το κλίμα ευελπιστώντας πως με αυτό τον τρόπο, θα σταματήσει κάθε προσπάθεια για την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας του Δήμου.
Είναι φανερό ότι τον πρώην Δήμαρχο δεν τον απασχολούν καθόλου τα προβλήματα του τόπου.
Το μόνο που τον απασχολεί  είναι η δημιουργία εντυπώσεων που δεν έχουν καμιά σχέση με την  πραγματικότητα.
Να σκεφθεί κανείς ότι κατά την προηγούμενη περίοδο, που είχε την ευθύνη, είχε ισοπεδώσει τα πάντα, διαδικασίες, δημοκρατικές λειτουργίες, ενημέρωση καμία.
Αποφάσιζε και διέταζε.
Τώρα τα ξεπέρασε όλα αυτά και απλά προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα στον Δήμο.
Μας δίνει την εντύπωση ότι δεν θέλει να γίνει τίποτε στον τόπο, γιατί έτσι πιστεύει ότι μπορεί να δικαιωθεί.
Γνωρίζει φυσικά ότι υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες από το παρελθόν και χρωστά πολλές εξηγήσεις.
Του προτείνουμε να σταματήσει να γράφει και να λέει παραμύθια, να υλοποιήσει την εντολή που πήρε από τους Δημότες και να ασκήσει εποικοδομητική αντιπολίτευση.
Να σταματήσει να καταθέτει ενστάσεις και προσφυγές με αστεία επιχειρήματα, όπως έκανε πρόσφατα για το δρόμο στο Πράσινο, γιατί εκτός από το γεγονός ότι εκτίθεται ο ίδιος, υποβιβάζει στα μάτια τρίτων και το επίπεδο του Δήμου, ενώ παράλληλα επιβεβαιώνει αυτό που προαναφέρθηκε, ότι κάνει απελπισμένες ενέργειες, μήπως καταφέρει να μην προχωρήσει τίποτα στον Δήμο.                                                                                     

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου