Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Ο Αρώοινος και τα άλλα δημιουργήματα της Filevia του Γιώργου Μητροπέτρου στην ΕΡΤ!!!



Στην εκπομπή της ΕΡΤ ON-ΕΡΤ ήταν καλεσμένος την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015 ο Οικονομολόγος Γιώργος Μητροπέτρος και παρουσίασε τα προϊόντα της νέας του δημιουργικής δραστηριότητας. Πρόκειται για το κτίσιμο μία οικογενειακής επιχείρησης παραγωγής και μεταποίησης του φαρμακευτικού φυτού Αρώνια και όχι μόνο….. Πρόκειται για μία καλλιέργεια που κάνει ο ίδιος ενώ μετά από πολύχρονο αγώνα με το τέρας της γραφειοκρατίας κατόρθωσε να είναι από τους λίγους αδειούχους ποτοπαραγωγούς με παραδοσιακό τρόπο και από αρωματικά φυτά και φρούτα λικέρ και αρωματισμένο οίνο με χυμό αρώνιας.
Η επωνυμία της Επιχείρισης είναι FILEVIA προεχόμενη από το ΦΙΛΟΣ και ΕΥΒΟΙΑ….Στο site www.filevia.gr υπάρχου πληροφορίες για το τι είναι η αρώνια και τι ιδιότητες έχει.
Τα πρώτα προϊόντα που παράγει ο Γιώργος Μητροπέτρο και η FILEVIA είναι ο ΑΡΩΟΙΝΟΣ, ένα ποτό με βάση τον ερυθρό ή λευκό οίνο και χυμό αρώνιας, πίνεται δροσερό σαν το κρασί αλλά και ποτό με φρούτο ή κρύο πιάτο!!!
Είναι μοναδικό στην χώρα μας, συνδυάζει απόλαυση και ωφελιμότητα λόγω έντονων τανίνων και πολυφαινόλων της Αρώνιας.

Τα αρωματικά Λικέρ από αρμπαρόριζα, αρώνια, ρόδι, λεμόνι είναι μοναδικά γιατί παράγονται με τις παλιές παραδοσιακές συνταγές…..

Ο Γιώργος, παιδί της Νότιας Εύβοιας πάντοτε εντυπωσιάζει με την ευρηματικότητα και την δημιουργικότητα και το ανήσυχο προοδευτικό πνεύμα. Καλή συνέχεια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου