Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Η ΔΕΥΑ Κύμης Αλιβερίου καλεί τους οφειλέτες να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης  του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου , με απόφαση του Διοικητικού της  Συμβουλίου  καλεί όλους του Δημότες  που έχουν  οφειλές, που προέρχονται από κατανάλωση νερού να εξοφλήσουν ή να ρυθμίσουν τις οφειλές τους.
Η ΔΕΥΑΚΑ  κατανοώντας την δυσμενή οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει αρκετοί από τους συνδημότες μας, εξ΄ αιτίας της κρίσης που μαστίζει τα τελευταία χρόνια την ελληνική κοινωνία , δίνει την δυνατότητα στους συνδημότες μας , να ρυθμίσουν αυτές τις  οφειλές , διευκολύνοντας την εξόφλησή τους.
Σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ.  της ΔΕΥΑΚΑ , όσοι οφείλουν περισσότερο από 150€ μπορούν να προχωρήσουν σε ρύθμιση έως 24 μηνιαίων δόσεων με ελάχιστη καταβολή τα  40€ , ανά δόση , ενώ όσοι οφείλουν λιγότερα από 150 € μπορούν να καταβάλλουν 20€ ανά μηνιαία δόση.
Οι συσσωρευμένες οφειλές  , έχουν οδηγήσει την επιχείρηση σε οικονομική ασφυξία , η οποία απειλεί την ομαλή λειτουργία της και δημιουργεί αδυναμία ανταπόκρισης στην ευαίσθητη αποστολή της..
Για αυτό το λόγο , καλούμε όλους τους συνδημότες μας να ανταποκριθούν στην πρόσκλησή μας και να προσέλθουν στις υπηρεσίες μας έως την 05 Φεβρουαρίου 2016 και να ρυθμίσουν τις οφειλές τους.
Σε αντίθετη περίπτωση , η επιχείρηση θα προχωρήσει σε αυτόματη διακοπή της παροχής νερού , δεδομένου ότι κατά το παρελθόν έχουν υπάρξει αντίστοιχες προσκλήσεις στις οποίες οι οφειλέτες δεν έχουν ανταποκριθεί.
Το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚΑ κατανοεί την δυσμενή θέση των συνδημοτών μας , γι  αυτό προχωρά και στις ως άνω ρυθμίσεις, ευελπιστεί όμως και οι συνδημότες μας να κατανοήσουν πως χωρίς έσοδα η λειτουργία της επιχείρησης  καθίσταται προβληματική και  η παροχή σωστών υπηρεσιών αδύνατη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου