Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Επιστημονικό Μνημόσυνο Γεωργίου Παπανικολάου στις 19 Φεβρουαρίου 2016 στο Πανεπιστήμιο Αθηνών υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας

Στιγμιότυπο από την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Παπανικολάου  υπό την προεδρία του κ. Μπουραντά και την συμμετοχή των κ.κ. Καρακίτσου και Σκουλάκη, σήμερα 7 Φεβρουαρίου 2016 στην Κύμη όπου συζητήθηκαν και τα σχετικά με το Επιστημονικό Μνημόσυνο του Γεωργίου Παπανικολάου (Φωτογραφία από Δημήτρη Σταύρου, στον λογαριασμό του στο Facebook)

Επιστημονικό Μνημόσυνο του Γεωργίου Παπανικολάου την ημέρα της επετείου του θανάτου του, στις 19 Φεβρουαρίου 2016 διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Αθηνών υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας με την συμμετοχή του Ινστιτούτου Παπανικολάου. Μεταξύ των ομιλητών είναι ο Δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου και Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ινστιτούτου κ. Θανάσης Μπουραντάς, ο συνεργάτης του Ινστιτούτου πρώην Υπουργός κ. Σκουλάκης ενώ Κεντρικός Ομιλητής θα είναι ο Καθηγητής κ. Πέτρος Καρακίτσος, Πρόεδρος της Κυτταρολογικής Εταιρείας και πιθανότερος Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Παπανικολάου.
Στη συνέχεια παρατίθεται η Πρόσκληση και το Πρόγραμμα της Εκδήλωσης. Το Ινστιτούτο Παπανικολάου και ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου μεταξύ των άλλων θα βάλλουν και λεωφορείο για την μεταφορά στην Αθήνα όσων Κυμαίων και όχι μόνο επιθυμούν να παρακολουθήσουν την Εκδήλωση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου