Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Δράσεις της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων της Εύβοιας τον Ιανουάριο του 2016


Δυναμικά ξεκίνησε η Νέα Χρονιά για την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων (Ο.ΔΙ.Κ.) Ευβοίας, με εκπαιδεύσεις, σεμινάρια και ασκήσεις. 8 Ιανουαρίου η ομάδα πήρε μέρος σε εκπαιδευτική ημερίδα στο Αεροδρόμιο Ελευσίνας και συγκεκριμένα στην βάση Ελικοπτέρων Super Puma SAR 384 Μ.Ε.Δ.(Μοίρα Έρευνας & Διάσωσης).
Μια μέρα μετά (9 Ιανουαρίου), η Ο.ΔΙ.Κ. συμμετείχε στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού & Πολιτισμού Χωρίς Σύνορα. Η εκδήλωση έγινε στο ξενοδοχείο Hilton, με συμμετοχή 40 Εθελοντικών Οργανώσεων, από το φάσμα του Εθελοντισμού & Πολιτισμού. 10 Ιανουαρίου η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων Ευβοίας έκοψε την 1η Πρωτοχρονιάτικη πίτα της όπου παραβρεθήκαν πολλά μέλη και φίλοι της. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ο.ΔΙ.Κ., κ. Κων/νος Φεζούδης και ο Προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας κ. Γεώργιος Κωστόπουλος.
Στις 17 Ιανουαρίου, στα πλαίσια σεμιναρίου της OFF 4X4 EXPEDITIONS & του εκπαιδευτή της Land Rover στην Αγγλία, κ. Κων/νου Λιάπη, τα μέλη της (Ο.ΔΙ.Κ.) Ευβοίας εκπαιδευτήκαν στη χρήση τετρακίνητων οχημάτων και στη σωστή διαχείριση του εξοπλισμού.  Στη συνεχεία η ομάδα έδωσε το παρόν στην εκδήλωση του Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ, για την βράβευση των αθλητών & αθλητριών του στίβου, που έγινε 23 Ιανουαρίου. Τέλος, 26 Ιανουαρίου η Ο.ΔΙ.Κ. Ευβοίας έδωσε το παρόν στην Άσκηση Ετοιμότητας, που διεξήχθη στο Νοσοκομείο Χαλκίδος, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδος.

Με αυτόν τον τρόπο κλείνει ο πρώτος μήνας του 2016, γεμάτος δραστηριότητες και  εκπαιδεύσεις, ενώ η ομάδα τονίζει ότι και τους επόμενους μήνες θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο & διάθεση, στις επόμενες Δραστηριότητες που έρχονται. Καλεί για συμμετοχή και στήριξη σε αυτό το τόσο σημαντικό και σπουδαίο έργο του Εθελοντή Διασώστη, σε ένα κόσμο γεμάτο γνώσεις & περιπέτειας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Σταύρο Τζιγιάννη (επικεφαλής της Ο.ΔΙ.Κ. ΕΥΒΟΙΑΣ) στο τηλ: 6975 687915.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου