Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Κατολίσθηση πάλι στον Μπάσαλε στην Σκύρο

Από την σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του Δημάρχου Σκύρου διαβάζουμε ότι ξαναέγινε κατολίσθηση στον Μπάσαλε και ο δρόμος είναι κλειστός. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση έχει ως εξής: 
"Ανακοίνωση:

Επειδή παρατηρήθηκαν κατολισθητικά φαινόμενα στο σημείο που είχε γίνει η κατολίσθηση του δρόμου μετά τον Μπάσαλε ( εκεί που είχε καταρρεύσει το πρανές με τα δυο σπίτια) για λόγους ασφάλειας ο δρόμος από την διασταύρωση του Μπασαλε έως τον δρόμο που οδηγεί στο Μπρουκ θα παραμείνει κλειστή έως ότου έρθουν τα αρμόδια συνεργεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και εκτιμήσουν την κατάσταση. Η επικοινωνία θα γίνεται από τον δρόμο της Μανώλιας και τα φανάρια στα Κοχύλια. Ζητάμε από του δημότες και τους κατοίκους της Σκύρου την κατανόηση τους αλλά η ασφάλεια τους είναι σημαντικότερη και μέλημα όλων είναι η ελαχιστοποίηση της πιθανότητας να προκληθεί ατύχημα"
Σε νέα ανακοίνωση ο Δήμαρχος ενημερώνει ότι:
"Διευκρίνιση - νέα ενημέρωση: ο επαρχιακός δρόμος στου Παπά το Χούμα δεν έχει καμία ζημιά. Έκλεισε προσωρινά μόνον για λόγους ασφαλείας επειδή υπήρξε έντονη υποχώρηση του εδάφους στο σημείο που ευρισκόταν το γκρεμισμένο σπιτι. Σε συνεννόηση με τον Αντιπεριφερειαρχη Ευβοιας αυριο θα σταλεί κλιμάκιο μηχανικών της Περιφερειας προκειμένου να εκτιμήσουν την κατάσταση και πιθανότατα εάν δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα την Τρίτη ο δρόμος να ανοίξει. Η μεταφορά των μαθητών θα γίνει προσωρινά με το λεωφορείο του Δημου γιατί το Κτελ ίσως δεν μπορεί να διέλθει από τον δρόμο στον Σληνα. Παρακαλούμε όσους κατοικούν στον δρόμο από τον Σληνα έως το Γυμναστήριο να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους προσωρινά στον δρόμο αυτόν για να μην δημιουργηθεί συμφόρηση. Ευχαριστούμε όλους για την κατανόηση και ελπίζουμε η ταλαιπωρία αυτή να ειναι μόνον προσωρινή για δυο ημέρες."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου