Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Θωμάς: Παράνομη η Απόφαση Μπουραντά!!!

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για το Δήμο Κύμης – Αλιβερίου                                                                                                                                  11-07-2016
                        

                            ΠΑΡΑΝΟΜΗ  Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ!
Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ακύρωσε την απόφασή του   να συστήσει επιτροπή για έλεγχο
των πεπραγμένων των Σχολικών Επιτροπών επί θητείας Δημήτρη Θωμά.


Με την 24/2016 απόφαση της Επιτροπής του άρθρου 152 του Ν.3463/2006,   ακυρώθηκε ως  παράνομη η   1993/2015 απόφαση του Δημάρχου Κύμης-Αλιβερίου  Αθ.  Μπουραντά, με θέμα: «Συγκρότηση επιτροπής ελέγχου δαπανών για εργασίες και προμήθειες από τις σχολικές επιτροπές στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης», για το χρονικό διάστημα από 1-1-2011 έως 31-8-2014.
Η  υπόθεση αυτή είναι άλλη μία πράξη αυτής της Δημοτικής Αρχής που προσβάλει κάθε θεσμό και καταλύει κάθε έννοια δικαίου.
Μια πράξη που μηδενίζει τους δικαστικούς λειτουργούς, προσβάλει   βαρύτατα την αξιοπρέπεια των αιρετών, αλλά και των δημοτών που μάταια δύο χρόνια τώρα αναμένουν την προσφορά των συμβούλων της συμπολίτευσης  προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας του Δήμου τους και όχι την ικανοποίηση των πολεμόχαρων ενστίκτων που διακατέχουν μερικούς από αυτούς.
Μετά από τις εξελίξεις αυτές αποδεικνύεται για άλλη μια φορά η παντελής έλλειψη σοβαρότητας της σημερινής δημοτικής αρχής. Μιας Δημοτικής Αρχής που επιδιώκει εμμονικά να λειτουργεί «δίκην εισαγγελέα», κατήγορου ,  δικαστή αλλά  και δήμιου.
Με όλα αυτά όμως  πού να βρεθεί μυαλό και χρόνος  στη Διοίκηση Μπουραντά για να λειτουργήσει, έστω και στοιχειωδώς, για την παραγωγή έργου προς όφελος των Δημοτών και του τόπου.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού

Δημήτρης Γ. Θωμάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου