Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ: Υποψήφιοι της Συμπολιτείας κλείνουν δρόμο στο Μονόδρυ!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


   Υποσχέθηκαν ως υποψήφιοι να λύσουν τα προβλήματα του χωριού τους και ζήτησαν να τους ψηφίσουν και σήμερα τους δημιουργούν περισσότερα.
    Το 2012 με τη σύμφωνη γνώμη του Τοπικού Συμβουλίου του Μονοδρίου και με την ενυπόγραφη συγκατάθεση των κατοίκων ανοίχτηκε δρόμος για την εξυπηρέτηση των κατοίκων του χωριού και όχι μόνο.
     Σήμερα, τρεις υποψήφιοι στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές με την «Συμπολιτεία», αυθαίρετα, έκλεισαν το συγκεκριμένο δρόμο. Συγκεντρώθηκαν και πάλι υπογραφές των κατοίκων που ζητούν να ανοίξει ο δρόμος και δόθηκαν στους «αρμοδίους» , αλλά δυστυχώς ο δρόμος παραμένει μέχρι σήμερα κλειστός. Έχουμε και εμείς προφορικά ενημερώσει για το θέμα αυτό τη δημοτική αρχή, αλλά η απάντηση ήταν: «ο ένας δεν πείθεται, τι να κάνουμε; Να του τραβήξουμε το αυτί;». Απάντηση που φυσικά δε συνάδει με μια υπεύθυνη δημοτική αρχή.
Ζητάμε λοιπόν, την άμεση παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής για τη διάνοιξη του συγκεκριμένου δρόμου, προς όφελος και εξυπηρέτηση των κατοίκων του Μονοδρίου και όχι μόνο. Να εφαρμοστεί ο νόμος προς κάθε κατεύθυνση για να εμπεδωθεί στους δημότες το αίσθημα της ισότητας, του δικαίου, της εκτίμησης και της δημοκρατίας.



ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου