Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Εξορμήσεις του ΠΑΜΕ στις γειτονιές της Χαλκίδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
Η Γραμματεία Εύβοιας του ΠΑΜΕ οργανώνει εξορμήσεις ενημέρωσης – κινητοποίησης εργατών, αυτοαπασχολούμενων, νεολαίας, σχετικά με το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Από την επίθεση αυτή στο θεμελιώδες δικαίωμα στην κοινωνική ασφάλιση δεν μένει κανείς ανεπηρέαστος γι’ αυτό και κανείς δεν πρέπει να λείψει από τη μάχη.
Προετοιμάζουμε την απεργία στις 4 Φλεβάρη.
Να μπλοκάρουμε το νομοσχέδιο, να μην φτάσει καν στην Βουλή!

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ   ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ

Πρόγραμμα Εξορμήσεων:
1.            ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΓΕΝΑΡΗ 11ΠΜ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗ ΧΑΪΝΑ
2.            Τρίτη 19/1/2016, 6μμ στη γειτονιά του Αϊ Γιάννη
3.            Πέμπτη 21/1/2016, 6μμ στη γειτονιά του Καράμπαμπα
4.            Παρασκευή 22/1/2016, 6μμ, Συλλαλητήριο στην Πλατεία Αγοράς

Χαλκίδα, 15/1/2016


Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Σεμινάριο οδήγησης εκτός δρόμου από Ο.ΔΙ.Κ. Εύβοιας



Σεμινάριο για την εκτός δρόμου οδήγηση και τη σωστή διαχείριση τετρακίνητου αυτοκινήτου, διοργανώνει η Ο.ΔΙ.Κ. ΕΥΒΟΙΑΣ σε συνεργασία με την Off Expeditions. Η δράση θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή 17/1/2016 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, από 11 το πρωί έως 4 το απόγευμα. Μεταξύ άλλων, στο σεμινάριο θα αναπτυχθούν θέματα όπως η σωστή χρήση του εξοπλισμού (ιμάντες, εργάτης), η ασφαλή οδήγηση σε όλα τα πεδία κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Σταύρο Τζιγιάννη (επικεφαλής της Ο.ΔΙ.Κ. ΕΥΒΟΙΑΣ) στο τηλ: 6975 687915.

Η Δήμαρχος κ. Ευσταθίου επιθεώρησε τις εργασίες αναστήλωσης του ιστορικό Κύμα Αιδηψού

Το ιστορικό Κύμα Αιδηψού επισκέφθηκε, την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, η Δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου, συνοδευόμενη από τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Αιδηψού Δημήτριο Ζουπανιώτη και το Μέλος του Ο.Λ.Ν.Ε. Ιωάννη Τσιρογιαννίδη, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών αναστήλωσης.
«Το σήμα κατατεθέν της Αιδηψού σύντομα θα αποτελέσει ξανά το σημαντικότερο στοιχείο της Λουτρόπολης ως τόπο τουριστικού προορισμού και το επίκεντρο του πολιτισμού στον Δήμο μας» δήλωσε η κ. Ευσταθίου, ευχαριστώντας τον υπεύθυνο εργασιών κ. Στάμου για την ξενάγηση.
Το ξύλινο οκταγωνικό Κύμα Αιδηψού κατασκευάστηκε το 1933 πάνω σε εξέδρα μέσα στη θάλασσα. Σήμερα, έχει χαρακτηριστεί από το Υπουργείο Πολιτισμού ως διατηρητέο μνημείο. Επισκευάζεται στα πλαίσια έργου της Περιφέρειας Στερεάς ενώ την επίβλεψη και διαχείριση έχει ο Οργανισμός Λιμένων Νομού Ευβοίας.