Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Αλ. Θεοδώρου: Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια



Ο λαός μας λέει ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και δεν μπορεί να πάει μακριά.
Αυτό επιβεβαιώνεται όλο και συχνότερα τον τελευταίο καιρό με τον κ.Δημ.Θωμά. Το πιό πρόσφατο επεισόδιο αφορά την υπόθεση της μηνυτήριας αναφοράς που κατέθεσε κατά της Δημοτικής Αρχής (του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων Κύμης και Πολιτικής Προστασίας) για τη δήθεν ολιγωρία της στην αντιμετώπιση της πρωτοφανούς για τις τελευταίες 10ετίες θεομηνίας που έπληξε την περιοχή μας.
Όμως, όλοι οι συμπατριώτες μας, εκτός από τον κ.Θωμά, έγιναν μάρτυρες της υπεράνθρωπης προσπάθειας που κατέβαλε η Δημοτική Αρχή, προσπάθεια που είχε ευτυχή κατάληξη. Όχι μόνο δεν χάθηκαν ανθρώπινες ζωές, όπως αλλού, αλλά ούτε καν κινδύνευσε σοβαρά κάποιος.
Μας κατηγορεί, επίσης ο κ.Θωμάς ότι "τα διαθέσιμα μηχανήματα του Δήμου ήταν μηδαμινά". Δεν μας λέει, όμως πόσα απ' αυτά μας άφησε διαθέσιμα και ενεργά, ούτε πόσα χρήματα άφησε στο ταμείο του Δήμου για να τα επισκευάσουμε........
Το ευχάριστο είναι ότι τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για την αντιμετώπιση των ακραίων αυτών φαινομένων αναγνωρίζουν όχι μόνο οι συμπατριώτες μας, που μέρα-νύχτα έβλεπαν δίπλα τους τους ανθρώπους του Δήμου, αλλά και κάποιοι από αυτούς που φέρονται να έχουν υπογράψει τη μηνυτήρια αναφορά του κ.Θωμά.
Ήδη, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, ένας απ' αυτούς, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ποταμίας Γεράσιμος Μοσχάτος, με ΕΝΟΡΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ σε συμβολαιογράφο ΑΝΑΚΑΛΕΙ "καθ' όλο το περιεχόμενό της και για κάθε έναν εκ των μηνυομένων την μηνυτήρια αναφορά που συνυπέγραψα και κατατέθηκε την 13-1-2017 στο Αστυνομικό Τμήμα Κύμης".
Εμείς δεν θα μπούμε στη λογική να ρωτήσουμε αν το κείμενο αυτό ήταν σε γνώση όσων φέρεται να το υπογράφουν, ούτε αν γνώριζαν ότι πρόκειται για μηνυτήρια αναφορά ή για απλή ανακοίνωση.
Αυτά ας τα βρουν μεταξύ τους.

Εμείς, σαν Δημοτική Αρχή, θέλουμε για άλλη μιά φορά με αυτή την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε όσους βοήθησαν να ξεπεραστούν τα προβλήματα και ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας για την υπομονή και κατανόηση που επέδειξαν σ' αυτές τις δύσκολες μέρες για τον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου