Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Στην Χαλκίδα γεννιέται κάτι ΝΕΟ…!



2/2/2017
Μπροστά σε αυτά που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια ως απόρροια της παράδοσης της νομισματικής κυριαρχίας το 2002 στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (2002-2017 δέκα πέντε (15) χρόνια χωρίς το Εθνικό μας Νόμισμα).
Μπροστά στην ολοκληρωτική προπαγάνδα, γκεμπελικής μορφής, ότι η «ΕΥΡΩ-κατοχή» είναι μονόδρομος και πως όσοι προσπαθούν με επιχειρήματα και αναλύσεις να αρθρώσουν αντίθετες φωνές είναι εχθροί της πατρίδας, κατασυκοφαντούνται και διαστρεβλώνονται  οι  θέσεις τους από τα μεγάλα Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας ,
Αποφασίσαμε να οργανώσουμε την αντίστασή μας με αντεπίθεση ενημέρωσης του λαού, να πούμε δηλαδή, πως τίποτα δεν είναι θέσφατο και πως οι λαοί μπορούν να χαράξουν οι ίδιοι την μοίρα τους χωρίς επικυρίαρχους και πάτρωνες οι οποίοι έχουν στόχο την αλλοίωση της ποιότητας της δημοκρατίας και της λαϊκής κυριαρχίας και μπορούμε να κατακτήσουμε την Εθνική μας Ανεξαρτησία επιστρέφοντας οργανωμένα και μελετημένα στο Εθνικό μας Νόμισμα.!  
Οι πολίτες παρά την έντονη και ενορχηστρωμένη προπαγάνδα αντιστέκονται και σε πρόσφατες δημοσκοπήσεις, ενστικτωδώς οι περισσότεροι, δεν υποκύπτουν, αμφισβητούν και αντιστέκονται  και απαντούν  με ποσοστά πάνω από το 50% ότι θα ήμασταν καλύτερα με το εθνικό μας νόμισμα.
Η συντονισμένη και οργανωμένη απάντηση σε όλα αυτά έρχεται από την Χαλκίδα με την σύσταση του:
«Συλλόγου ενημέρωσης του λαού για την αναγκαιότητα επιστροφής
στο Εθνικό Νόμισμα».
Σκοπός του Συλλόγου είναι η με κάθε νόμιμο και πρόσφορο μέσο και τρόπο, ενημέρωση του λαού περί της δυνατότητας επιστροφής στο Εθνικό Νόμισμα ως απόφαση σωτηρίας της χώρας και του λαού.
Η διεξαγωγή ενημερωτικών εκδηλώσεων με ανάλογα θέματα, η ενημέρωση κοινωνικών φορέων όπως Δ.Σ. σωματείων εργαζομένων, Εργατικών κέντρων,  επιστημονικών συλλόγων, επιμελητηρίων, Δημοτικών αρχόντων, Εκκλησίας και λοιπών φορέων.
Η κοινοποίηση θέσεων και απόψεων σχετικών με τον κύριο σκοπό του Συλλόγου, η έκδοση και διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων και σχετικών εντύπων.
Μέλη του συλλόγου μπορούν να γίνουν όλοι οι πολίτες, ανεξαρτήτως πολιτικής τους προτίμησης, που έχουν τις ίδιες απόψεις και ενστερνίζονται τα άρθρα του καταστατικού μας και μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν την προσπάθεια ενημέρωσης του λαού στην κατεύθυνση της δημοκρατικής και προοδευτικής ανάπτυξης και προοπτικής της χώρας.
Καλούμε τους πολίτες στην πρώτη μας εκδήλωση που θα γίνει την

ΤΕΤΑΡΤΗ 8/2/2017 στο Ξεν. Παλίρροια στις 7 το απόγευμα

με ομιλίες σε ανοιχτή συζήτηση και με απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα από τους ειδικούς επιστήμονες
καθώς επίσης στη συνέχεια κοπή της πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου.
Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Βλαχογιώργος Γεώργιος     κιν.6932482348
Δαύρης Αλέκος                 κιν. 6932908032
Μητροπέτρος Γεώργιος     κιν. 6932603718

Φραντζής Γιώργος               κιν. 6972177420

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΠΟΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ.
    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ.
    ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΘΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ, ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΕΥΦΕΡΗΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ και ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΦΘΑΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΩΣ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΦΑΙΜΑΞΑΝ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΩΣ ΑΛΛΟ ''ΖΟΥΜΙ'' ΕΚΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΚΛΟΠΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΛΕΠΟΜΕΝΗΣ ''ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ''
    Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΜΦΙΒΟΛΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟ ''ΟΥΔΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΥΔΕΝΑ'' ΚΑΙ ''ΟΠΟΙΟΣ ΑΔΑΗΣ ΚΑΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ''.
    ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ''ΒΑΛΤΟΙ'' ΚΑΙ ''ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ'' ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. π.χ. δεν έχουμε ακούσει για ένα κοινωνικό παντοπωλείο ή για ένα κοινωνικό ανταλλακτήριο προϊόντων στην Χαλκίδα.
    ΕΥΧΟΜΕΘΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟΙ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ 'Η ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕΣ.......

    ΥΓ. ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ, ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΤΕ, ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Ή ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
    ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΑΦΕΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.....
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΘΥΣΙΕΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΣΥ ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΞΑΠΛΑ.
    ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΩΝ ΚΑΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ,
    ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
    ΚΥΜΗ ΕΥΒΟΙΑΣ
    κιν.6973-040425

    ΑπάντησηΔιαγραφή