Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Τι γράφει ο Σιαγιάννης για την οικονομική διαχείριση του Δήμου Κύμης Αλιβερίου

Με κείμενό του στο facebook ο Γιάννης Σιαγιάννης σχολιάζει την οικονομική διαχείριση του Δήμου Κύμης Αλιβερίου που ελέγχεται..
"Είναι γνωστά τα οικονομικά και όχι μόνο προβλήματα της Χώρας και των πολιτών της. Προβλήματα που μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας αλλά και φορτώνουν με άγχος και αβεβαιότητα την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.
Η διαχείριση της οικονομίας και του Δημοσίου χρήματος σ'ολα τα επίπεδα ήταν μια απ τις αίτιες της καταστροφικης για την κοινωνία και τους πολίτες πρωτοφανούς κρίσης.
Δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το γεγονός-δείγμα της σαθρής νοοτροπίας και στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοικησης- οτι στο Δήμο Κύμης Αλιβεριου καταλογιστηκαν -απ την Επίτροπο Ελεγκτικού Συνεδρίου-στον πρώην Δήμαρχο κ. Θωμά για επιστροφή προς το Δήμο 550.000 ευρώ . Αυτά αφορούν παρανόμως πληρωθείσες δαπάνες. 550.000 ευρω που πληρώθηκαν με διπλή εντολή (εντελεσθαι) του Δημάρχου.
Τη στιγμή που ειναι γνωστό οτι οι διπλές εντολές αφορούν μονο εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις- θεομηνίες, καταστροφές,άμεσες αποκαταστασεις πληγεισων περιοχών κλπ.
Ενα στέλεχος του θεσμού, αγνόησε το νόμο και τη χρηστή διοίκηση, το σεβασμό στα χρήματα του πολύπαθου πολίτη,αναγορευοντας τον εαυτό του σε εναν διαχειριστή, για τον οποίο δεν υπάρχουν νόμοι, δεν υπάρχει αίσθηση δημοσίου καθήκοντος παρά μόνο η ματαιοδοξία μιας κατ επίφαση αποτελεσματικοτητας που πηγάζει απο μια σωρεία διαχειριστικων και οικονομικών ανωμαλιών.
Ευτυχώς που υπάρχουν αρκετοί ακόμα στο συγκεκριμένο θεσμό που αντί των "ευέλικτων ατασθαλιών" επιλέγουν να ειναι ταγοί της νομιμότητας.
Είμαστε στη χρονική φάση όπου το πουλόβερ των γκρίζων ημερών στο Δήμο αρχίζει να ξηλώνεται.....απομένει να δούμε μέχρι που θα φτάσει το ξήλωμα....

Οι πολίτες του Δήμου απαιτούν να χυθεί άπλετο φως στη "μαύρη" προηγούμενη οικονομική περίοδο.....και να αποκατασταθεί η εκλιπούσα νομιμότητα ...η οποία μας οδήγησε και στη θλιβερή στασιμότητα"

2 σχόλια:

  1. Τωρα πηγαινε για υπνο γιατι νυσταζεις και γραφεις ολο μ@λ@κιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι γελοιότητα.... γράφουν με ψεύτικο όνομα λες και δεν ξέρουμε ποιοι είναι και που κατοικοεδρεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή