Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Με υψηλή συμμετοχή και μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο ποδηλατικός γύρος Β. Εύβοιας


 Με τη συμμετοχή 148 αθλητών από ποδηλατικούς ομίλους Αθήνας, Χαλκίδας, Βόλου, Λαμίας, Άργους, Καλαμάτας, Πάρου κ.α. διεξήχθη την Κυριακή (21 Μαΐου 2017) ο Ποδηλατικός Γύρος Βόρειας Εύβοιας.
Η διοργάνωση των αγώνων έγινε από την Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών (Π.Ε.Π.Α) και τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού. 
Την εκκίνηση του ποδηλατικού γύρου έκανε ο Αντιδήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Δημήτρης  Αγγελόπουλος, στις 11 το πρωί της Κυριακής.
Οι ποδηλάτες διήνυσαν 120 χλμ. κάνοντας τη διαδρομή: Αιδηψός-Λίμνη-Στροφυλιά-Αγία Άννα-Πευκί-Ιστιαία και τερμάτισαν, μετά 4 ώρες περίπου, στη διασταύρωση του Αγίου επί της οδού Ιστιαίας-Αιδηψού.
Στις 16:30 στην Λουτρόπολη της Αιδηψού έγινε η τελετή απονομής κυπέλλων και μεταλλίων με την παρουσία της Δημάρχου Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνας Ευσταθίου και του Αντιδημάρχου Ωρεών κ. Κυριάκου Βογιατζή.

Κατά την τελετή η Π.Ε.Π.Α. απένειμε ευχαριστήρια πλακέτα στο Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού για την στήριξη της διοργάνωσης. Απένειμε  επίσης πλακέτες στην Αστυνομική Αρχή για τη βοήθειά της, καθώς και στο Cafe Αpollon που ήταν ο αθλοθέτης του ποδηλατικού γύρου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου