Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Όχι σε νέα διόδια είπαν οι Ευβοείς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την απόφασή τους να μην επιτρέψουν την εγκατάσταση Σταθμού Διοδίων στον δρόμο Σχηματαρίου – Χαλκίδας, επιβεβαίωσαν οι Ευβοείς εκπρόσωποι φορέων και κάτοικοι, συμμετέχοντας το πρωί της Πέμπτης 18 Μαΐου στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που οργάνωσε ο Δήμος Χαλκιδέων στο ύψος της Αυλίδας.
Το συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε με αφορμή την πρόθεση της κατασκευάστριας εταιρείας για την εγκατάσταση των διοδίων, μα ξεκινήσει προπαρασκευαστικές εργασίες.
Προφανώς η οργάνωση και η κινητοποίηση που έγινε από το Δήμο Χαλκιδέων και τους άλλους τοπικούς φορείς, ανέβαλε για τρίτη κατά σειρά φορά τις εργασίες αυτές, ωστόσο με την παρουσία τους οι Ευβοείς έστειλαν το μήνυμα προς την κεντρική εξουσία. Στο κάλεσμα του Δημάρχου Χαλκιδέων Χρήστου Παγώνη ανταποκρίθηκαν και έδωσαν το παρών, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φάνης Σπανός, οι Δήμαρχοι Διρφύων – Μεσσαπίων Γ. Ψαθάς και Ερέτριας Αμφ. Αλημπατέ, ο πρ. βουλευτής Κ. Μαρκόπουλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ι. Λιονάκης, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Στ. Μπασινάς, περιφερειακοί, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, σωματεία εργαζομένων κ.α.

Μιλώντας προς τους παριστάμενους, ο Δήμαρχος Χρήστος Παγώνης τους ευχαρίστησε για τη συμπαράσταση σε αυτό το πανευβοϊκό ζήτημα και τόνισε ότι υπάρχει πρόθεση από όλους του Ευβοείς, ενωμένοι, να μην επιτρέψουν την εγκατάσταση Σταθμού Διοδίων στην είσοδο του νομού, όταν μάλιστα πρόκειται για την αποπληρωμή της Ιονίας Οδού και με δεδομένο ότι η Εύβοια στερείται στοιχειώδους οδικού δικτύου.



             Γραφείο Τύπου  

Τοποθέτησης της Λαϊκής Συσπείρωσης Στερεάς Ελλάδας στην Οικονομική Επιτροπή της 15ης Μαίου 2017

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Είναι καθαρό ότι από την καθολική επίθεση κυβέρνησης - κεφαλαίου με το 4ο μνημόνιο δεν εξαιρείται κανείς. Το πακέτο μέτρων που θα συζητηθεί στη Βουλή την επόμενη βδομάδα, περιλαμβάνει «κοστούμι» για όλα τα εργατικά - λαϊκά στρώματα.
Οι εργαζόμενοι θα δουν να παγιώνεται όλο το αντεργατικό πλαίσιο που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια και να προστίθενται νέα μέτρα. Η απελευθέρωση των μαζικών απολύσεων, η ουσιαστική κατάργηση της Κυριακής αργίας είναι από τα εμβληματικά στοιχεία της συμφωνίας, που δείχνουν ότι η ένταση της εκμετάλλευσης είναι δεδομένη. Θα δουν, επίσης, νέα εμπόδια στη συνδικαλιστική δράση, με ισχυροποίηση των όπλων της εργοδοσίας απέναντι στην απεργία.
Οι συνταξιούχοι, στο μεγάλο πετσόκομμα που έχουν δοκιμάσει από το 2011, θα δοκιμάσουν και νέο τσεκούρι μέχρι και 18% με την κατάργηση της «προσωπικής διαφοράς».
Οι φτωχοί αυτοαπασχολούμενοι, που καθημερινά έχουν το άγχος των τραπεζών, της Εφορίας, των ληξιπρόθεσμων χρεών κ.λπ., θα δουν νέα αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών από το 2018.
Ταυτόχρονα, η «επέκταση της φορολογικής βάσης» και η ένταση της «εισπραξιμότητας» από το κράτος, για τις οποίες «δεσμεύεται» η κυβέρνηση, σηματοδοτούν νέα αφαίμαξη από το εισόδημα των εργαζομένων. Σε αυτά προστίθενται οι περικοπές στα προνοιακά επιδόματα: ΕΚΑΣ, επίδομα ανεργίας και θέρμανσης, παροχές αναπηρίας κ.λπ., «εξορθολογίζονται», δηλαδή εξανεμίζονται.
Η καθολική αυτή επίθεση που σχεδιάζει η κυβέρνηση θα έχει και κερδισμένους. Αυτοί είναι οι επιχειρηματικοί όμιλοι, τα μονοπώλια. Για να επιτευχθεί το περιβόητο «ελκυστικό επιχειρηματικό περιβάλλον», θα ματώσουν οι εργαζόμενοι.
Το νέο πακέτο μέτρων προστίθεται στα προηγούμενα, επιβεβαιώνοντας ότι για να εξασφαλιστεί η καπιταλιστική ανάκαμψη, το «εξιτήριο» από την κρίση, όπως λέει η κυβέρνηση, δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την ένταση της εκμετάλλευσης της εργατικής τάξης, με τη μείωση της τιμής της εργατικής δύναμης. Οτι πρέπει να συγκεντρωθεί η επιχειρηματική πίτα σε λιγότερα χέρια, με την εξόντωση των φτωχών αυτοαπασχολούμενων, καθώς, όπως λέει ο ΣΕΒ, ο αριθμός τους αποτελεί «ένδειξη υπανάπτυξης» της οικονομίας.
Βεβαίως, ο καθολικός χαρακτήρας της επίθεσης και η στόχευσή της δείχνουν και κάτι άλλο: Το πώς πρέπει να οργανωθεί η αγωνιστική εργατική - λαϊκή απάντηση, αλλά και πού πρέπει να κατευθυνθούν τα «βέλη» της.
Η κοινή πάλη με προσανατολισμό την αμφισβήτηση του πυρήνα των παλιών και νέων μέτρων, της στρατηγικής που υπηρετούν, είναι η μόνη ρεαλιστική απάντηση στο «δεν βγαίνει τίποτα», στη μιζέρια και την απογοήτευση που καλλιεργείται στο λαό.
Κοινή πάλη, που πρέπει να ωριμάζει, να βαθαίνει, αποκτώντας τα χαρακτηριστικά της Κοινωνικής Συμμαχίας ανάμεσα στην εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα της πόλης και της υπαίθρου, σε κατεύθυνση σύγκρουσης με το κεφάλαιο, τα μονοπώλια.
Η αντιπαράθεση με την κυβέρνηση και το κεφάλαιο πρέπει σήμερα να οργανωθεί όχι μόνο ενάντια στα νέα μέτρα, αλλά με επίκεντρο τη διεκδίκηση επιστροφής όλων των απωλειών των τελευταίων ετών, που η κυβέρνηση καλεί τους εργαζόμενους να τις ξεγράψουν για πάντα. Με τη διεκδίκηση της ικανοποίησης των σύγχρονων εργατικών - λαϊκών αναγκών, στον αντίποδα του σημερινού δρόμου ανάπτυξης, που είναι φτιαγμένος για να ικανοποιεί τις ανάγκες μιας χούφτας καπιταλιστών.
Με την ενίσχυση δηλαδή του αντικαπιταλιστικού-αντιμονοπωλιακού προσανατολισμού στην πάλη, που θα στοχεύει τον πραγματικό αντίπαλο, το κεφάλαιο και την εξουσία του, θα ανοίγει το δρόμο για την ανατροπή τους.
Καλούμε τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα να πάρουν μέρος μαζικά στη μεγάλη απεργιακή αναμέτρηση στις 17 Μάη. Η κυβέρνηση και η τάξη που υπηρετεί, με κάθε ευκαιρία δείχνουν την αποφασιστικότητά τους. Η εργατική - λαϊκή απάντηση, που πρέπει να δοθεί σε κάθε τόπο δουλειάς, μπορεί να σηματοδοτήσει το αναγκαίο «ως εδώ, περνάμε στην αντεπίθεση!»
************************
Όπως  ενημερωθήκαμε από τον τύπο,σε ευρεία σύσκεψη για τον Ασωπό, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος  και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλου, συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος  ενημέρωσε τον υπουργό για τις πρωτοβουλίες που βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν στην υλοποίηση του σχεδιασμού που ανέκυψε έπειτα από μελέτες και δημόσια διαβούλευση για την  εξυγίανση και αναμόρφωση του Ασωπού. Ανέλυσε το πρόγραμμα υλοποίησης του σχεδίου, για την δημιουργία του Παρατηρητηρίου Υγείας, του Παρατηρητηρίου Περιβάλλοντος, τους Επιχειρηματικού Πάρκου αλλά και σε όλες τις δράσεις ευαισθητοποίησης, για την επίτευξη του στόχου.

Ο Περιφερειάρχης και ο Αναπληρωτής Υπουργός, συμφώνησαν στην στενή συνεργασία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμο Τανάγρας για την ταχύτερη υλοποίηση του σχεδίου εξυγίανσης του Ασωπού και την απεμπλοκή δράσεων από πολλές γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Σε αυτή την βάση διατυπώνουμε, ορισμένα σημαντικά ερωτήματα :

Πότε και με ποια απόφαση το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε το σχέδιο δράσης που μνημονεύεται.
Ποιος είναι το πολιτικό κείμενο που περιγράφει στόχους και χρονοδιάγραμμα έργων. Το πολιτικό περιεχόμενο του σχεδιασμού και τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.
Που θα εξευρεθούν οι απαραίτητοι οικονομικοί πόροι. Πόσοι διατέθηκαν μέχρι σήμερα και πόσου είναι στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας για υλοποίηση σχεδίων.
Τι θα κερδίσουν οι βιομήχανοι και το μεγάλο Κεφάλαιο. Τι θα πληρώσει ο λαός.

************************
Από τον τύπο πληροφορηθήκαμε, επίσης, για την συνάντηση που είχε η δήμαρχος Ερέτριας Αμφιτρίτη Αλημπατέ με τον περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη και τον αντιπεριφερειάρχη Φάνη Σπανό
Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν και χρηματοδότηση του έργου Ανάπλασης της Παραλίας Αμαρύνθου. Ο κος Μπακογιάννης ενημέρωσε
την δήμαρχο ότι στο επόμενο περιφερειακό συμβούλιο θα εγκριθεί το ποσό των 1.102.000 ευρώ για την του έργου βάσει μελέτης που έχει συνταχθεί από το Δήμο.
Διατυπώνουμε συγκεκριμένα ερωτήματα :
Ποιος είδε την μελέτη και συμφώνησε.
Ποιος αποφάσισε την χρηματοδότηση από πλευράς Περιφέρειας.
***********************
Διατυπώνουμε το ερώτημα πότε, που και ποιος ενέκρινε δαπάνη 5.000 ευρώ για τον λογότυπο του Κέντρο Περιφερειακής Ανάπτυξης και καινοτομίας.
Ποιος ενέκρινε το πρωτογενές αίτημα που φαίνεται στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ
https://yperdiavgeia.gr/pdfjs/web/viewer.html?file=/decisions/downloadPdf/23314582
*************************************
Διατυπώνουμε επίσης ερωτήματα για το ποια ακριβώς είναι « η Δομή υποστήριξης δράσεων κοινωνικής ένταξης ΓΕΦΥΡΑ»… Για το Ποια είναι η σχέση της με την Περιφέρεια.
Ποιος είναι ο λόγος που της καλύπτουμε τα λειτουργικά έξοδα, σύμφωνα με το έγγραφο του Περιφερειακού Ταμείου
https://yperdiavgeia.gr/pdfjs/web/viewer.html?file=/decisions/downloadPdf/23262452


ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΟΦΙΑ ΝΤΟΥΡΟΥ

Οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της Εύβοιας απαντούν για τα Διόδια


Με ενδιαφέρον διαβάσαμε την επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κυρίου Σπανού για το θέμα της εγκατάστασης σταθμού μετωπικών διοδίων επί της οδού Σχηματάρι-Χαλκίδα  στο ύψος Καλοχωρίου-Παντειχίου. Με πραγματική έκπληξη όμως διαπιστώσαμε ότι ενώ στους αποδέκτες της ήταν οι νυν Βουλευτές και Υπουργοί της Εύβοιας, δεν υπήρχαν (αλήθεια γιατί;) οι  Βουλευτές που ψήφισαν, και μάλιστα δύο φορές και το 2007 και το 2014, την απαράδεκτη σύμβαση παραχώρησης και φυσικά την εγκατάσταση των διοδίων στο συγκεκριμένο σημείο. Αναφερόμαστε στους κυρίους Σίμο Κεδίκογλου και Κώστα Μαρκόπουλο, ο οποίος μάλιστα σήμερα έδωσε αγωνιστικό παρόν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.  Αιδώς Αργείοι!

Ωστόσο, η θέση του Αντιπεριφερειάρχη είναι θέση θεσμικού εκπροσώπου και όχι εκπροσώπου συγκεκριμένου κόμματος. Αναρωτιόμαστε λοιπόν γιατί παρέλειψε να πει ποιοι υπέγραψαν τη σύμβαση παραχώρησης με την εταιρία «Νέα Οδός Α.Ε.» για την κατασκευή μετωπικών διοδίων το 2007 (Σουφλιάς) και την επικαιροποίησή της το 2014 (Χρυσοχοΐδης). Ας επιτραπεί λοιπόν σ’ εμάς να επισημάνουμε ότι δεν είναι άλλοι από τα δύο μεγάλα κόμματα (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) που Κυβέρνησαν επί δεκαετίες τη χώρα και τελικά την χρεωκόπησαν.
Για να γίνει πιστευτή η κραυγή αγωνίας  τόσο του κυρίου Σπανού όσο και των άλλων όψιμων διαμαρτυρόμενων, όπως του κυρίου Παγώνη, του κυρίου Κεδίκογλου κλπ, ρητή προϋπόθεση είναι Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ των δεδομένων του παρελθόντος και η ΚΑΤΑΔΙΚΗ της πολιτικής που εφαρμόστηκε. Είναι συγκεκριμένοι αυτοί που σε αγαστή συνεργασία με μεγαλοεργολάβους συνέταξαν μια σύμβαση που επιβαρύνει τον νομό. Θα πρέπει επιτέλους σε ένα πολιτισμένο και ευνομούμενο κράτος να είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει συνέχεια και συνέπεια. Δεν είναι ανεκτό να απεκδύονται των ευθυνών τους και να γίνονται κήνσορες αυτοί που κυβέρνησαν επί δεκαετίες, μόνο και μόνο επειδή δεν κυβερνούν πιά. Αυτή η χώρα δεν ανακαλύφτηκε τα τελευταία δύο χρόνια. Δεν είναι η χαμένη Ατλαντίδα που τη βρήκαμε ξαφνικά!
 Εμείς λοιπόν, οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ του νομού Εύβοιας από την αρχή ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε αντίθετοι με την εγκατάσταση του συγκεκριμένου σταθμού διοδίων και θα συνεχίζουμε όπως από την πρώτη στιγμή να βρισκόμαστε σε όλες τις κινητοποιήσεις για τον σκοπό αυτό.  Σε αυτήν την κατεύθυνση καταβάλουμε από τη θέση μας στο κοινοβούλιο και σε συνεργασία με τους Υπουργούς μας, κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρεθεί η πιο συμφέρουσα λύση για τον πολίτη.
Κλείνοντας, ευχόμαστε πως  όλοι αυτοί οι αποδέκτες στους οποίους κοινοποιήσατε την επιστολή, παρά την αδιαφορία που επέδειξαν στο παρελθόν, έστω και τώρα να αφουγκραστούν και να συνδράμουν στο δίκαιο αίτημα των συμπολιτών μας.

Με εκτίμηση


Οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ ν. Εύβοιας

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Ορθοπεδικός και ενδοκρινολόγος θα επισκεφτούν την Σκύρο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σας ενημερώνουμε πως κατά τις ημέρες 26 και 27 Μαΐου 2017 θα επισκεφτούν την Σκύρο ορθοπεδικός και ενδοκρινολόγος. Όσοι χρειάζονται έλεγχο θυρεοειδούς, σακχαρώδους διαβήτη ή έχουν ιστορικό άλλου ενδοκρινολογικού προβλήματος να κλείσουν σχετικό ραντεβού.
Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σκύρου τις κάτωθι ημέρες και ώρες:
• Παρασκευή 26 Μαΐου 2017 από τις 18:00μ.μ
έως τις 20:00μ.μ.
• Σάββατο 27 Μαΐου 2017 από τις 9:00π.μ.
έως τις 13:30μ.μ.
και 17:00μ.μ. έως τις 19:30μ.μ.
Τηλέφωνο για ραντεβού:2222350300

Εκ του Δήμου

Λουνα Πάρκ Ανακύκλωσης στην Χαλκίδα, Παρασκευή 19 Μαίου 2017.


Τη Κυριακή ο 25ος Γύρος Βόρειας Εύβοιας


Παραινέσεις προς αυτόκλητα ή μη ανησυχούντες...!!!

Παρακολουθούμε με προσοχή αλλά και κάποτε με έκπληξη τον πόλεμο αναρτήσεων που αφορούν γεγονότα του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.  Αποφεύγουμε κατά κανόνα να σχολιάζουμε και να συμμετέχουμε σε κάτι που όχι μόνο δεν μας εκφράζει αλλά ενίοτε μας αηδιάζει, συναίσθημα που μάλλον νιώθει και η τοπική κοινωνία.
Καλό είναι όμως να υπενθυμίσουμε καναδυό πράγματα:
Η πολιτική, δηλαδή η δράση για την επίλυση προβλημάτων και εν γένει για την εκπλήρωση της αποστολής των διαφόρων αυτοδιοικητικών δεν πρέπει να "ποινικοποιείται". Άλλο πολιτική και άλλο διαδικασία πειθαρχικού ή ποινικού ελέγχου πράξεων ή παραλείψεων τόσο των πολιτικών όσο και των πολιτών.
Όταν κάποιοι διώκονται είτε αυτεπαγγέλτως είτε με μηνύσεις ή αλληλομηνύσεις ας τους αφήνουμε να ασκούν τα δικαιώματά τους και να επιδιώκουν την όσο το δυνατόν καλύτερη έκβαση των υποθέσεών τους όπως αυτοί νομίζουν και όπως τους συμβουλεύουν οι δικηγόροι τους. Τώρα τι νόημα έχει αυτή η διαδικτυακή διαπόμπευση ή η διαδικτυακή άσκηση ψυχολογικής βίας – να το πούμε λίγο κομψά- για το πώς ο καθένας θα μεταχειριστεί την τύχη του ενώπιον της δικαιοσύνης.
Και στο κάτω κάτω της γραφής ποιοι είναι αυτοί που απαιτούν από τους άλλους να υποστούν συνέπειες λαθών ή και παρορμήσεων ή και φανατισμού ή και αλαζονείας όταν πια ενώπιον της δικαιοσύνης παίζεται η προσωπική, οικογενειακή, επαγγελματική, κοινωνική ζωή. Δεν έχουν ηθικό δικαίωμα να παρεμβαίνουν!!!
Επειδή οι μέρες που έρχονται θα είναι ίσως γεμάτες από τέτοια γεγονότα είναι φρόνιμο να αφήσουμε τους εμπλεκόμενους με την υποστήριξη των συνηγόρων τους να φέρουν αποτελέσματα που δεν θα καταστρέφουν ζωές και δεν θα τσαλακώνουν προσωπικότητες.
Οι αιρετοί, οι πολίτες και οι αυτόκλητοι ή μη παρατρεχάμενοι ας ασχοληθούν με την πραγματική πολιτική. Με τα προβλήματα των χωριών, με τις δύσκολες μέρες των νοικοκυριών και του τόπου. Οι αυτοδιοικητικοί πάντως έχουν επιπλέον το καθήκον να είναι θρησκευτικά προσηλωμένοι στη διαφάνεια, τη χρηστή διοίκηση και την λογοδοσία για νάχουν άλλωστε και το κεφάλι τους ήσυχο…. όταν θα συναντήσουν τον θεό!!!

Τα γράφουμε αυτά παραινετικά γιατί διαπιστώνουμε πολύ ανησυχία και εκνευρισμό ακόμη και από όσους δεν τον δικαιούνται. Ο εκνευρισμός σε συνδυασμό με τη  έλλειψη και άλλων αρετών κάνει κάποιους «σχολιαστές» ακόμη και γραφικούς – πολύ πιο γραφικούς από το Αυλωνάρι!!!- 

Ο κ. Νίκος Ντίτορας νέος Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας

Νίκος Ντίτορας
Ο Δασολόγος κ. Νίκος Ντίτορας, έως τώρα Δασάρχης Βόλου, αναλμβάνει με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών νέος  Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας αντικαθιστώντας τον κ. Ηλία Τσέλιγκα. Ο κ.. Ντίτορας είχε χρηματίσει και αντινομάρχης Μαγνησίας και προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα διόδια αύριο το πρωί στην Αυλίδα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στην εγκατάσταση Σταθμού Διοδίων στο δρόμο Σχηματαρίου  - Χαλκίδας (στο ύψος της Αυλίδας) διοργανώνει την Πέμπτη 18 Μαΐου , στις 08:00πμ ο Δήμος Χαλκιδέων και καλεί όλους τους φορείς και πολίτες της Εύβοιας να συμπαρασταθούν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Πέμπτης θα επιχειρηθεί εκ νέου, να ξεκινήσουν προπαρασκευαστικές εργασίες στο ύψος της Αυλίδας, για την εγκατάσταση Νέου Σταθμού Διοδίων.
Για τον λόγο αυτό ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης απευθύνει κάλεσμα συμπαράστασης σε όλους τους Ευβοείς, προκειμένου να αποτραπεί αυτή η εξέλιξη, να πληρώνουν δηλαδή οι Ευβοείς και οι επισκέπτες του Νομού, για την αποπληρωμή Ιονίας Οδού, ενός δρόμου που βρίσκεται στο άλλο άκρο της Ελλάδας.


            Γραφείο Τύπου  

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Συνάντηση της Δημάρχου Ιστιαίας- Αιδηψού με σέρβους τουριστικούς πράκτορες


Συνεχίζοντας την εκστρατεία για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας, μετά την εποικοδομητική επίσκεψη στο Βουκουρέστι, η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνα Ευσταθίου, συναντήθηκε σήμερα (Δευτέρα 15/5/17) με εκπροσώπους του σέρβικου τουριστικού πρακτορείου EuroTours, ενός από τα τέσσερα μεγαλύτερα της Σερβίας. Η επίσκεψη της Σερβικής αποστολής, πραγματοποιήθηκε με αξιέπαινη πρωτοβουλία του τοπικού πρακτορείου Traditinonal Tours της κ. Δόμνας Χατζηαθανασίου. 
Τους Σέρβους τουριστικούς πράκτορες συνοδεύουν ο Πρόεδρος της κοινότητας Μιντιάνα του Δήμου Νίς (βυζαντινής Ναϊσσού) κ. Μίλαν Κριτσίκ, εκπρόσωποι του Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Νις, καθώς και τηλεοπτικό συνεργείο από την σέρβικη κρατική τηλεόραση με σκοπό τη δημιουργία ντοκιμαντέρ της επίσκεψης, που θα προβληθεί σε τρία τηλεοπτικά κανάλια της Σερβίας.
Η Σερβική αντιπροσωπία επισκέφθηκε το γραφείο της Δημάρχου Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνας Ευσταθίου, όπου μεταξύ άλλων συζητήθηκε η επικείμενη αδελφοποίηση των δύο Δήμων, υπό το δεδομένο ότι περισσότεροι από 60.000 Σέρβοι επιλέγουν κάθε χρόνο την περιοχή μας για τις διακοπές τους. Η επισημοποίηση της αδελφοποίησης εκτιμάται πως θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου.
Μετά τη σύσκεψη, η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού παρέθεσε γεύμα στους προσκεκλημένους σε γνωστό εστιατόριο της Αιδηψού, ενώ συνεργάτης του Δήμου ξενάγησε τους Σέρβους επισκέπτες μας στην Αιδηψό και τους Ωρεούς, κάνοντας αναφορά στην λαμπρή ιστορία του τόπου μας. 

 Ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού, θεωρώντας την εξωστρέφεια ως τη βασικότερη προϋπόθεση για την τοπική τουριστική και οικονομική ανάπτυξη, βλέπει με μεγάλη ικανοποίηση πρωτοβουλίες, σαν κι αυτή της κ. Δόμνας Χατζηαθανασίου, να αποδίδουν καρπούς σε ότι αφορά την αύξηση του διεθνούς τουριστικού εν-διαφέροντος για την περιοχή μας.  

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στη Χαλκίδα

ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ                       
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6978441358, 6976975834, 6978017641, email pame.gram.evias@gmail.com

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 10.30 π.μ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΜΑΗ, 7μμ ΦΑΝΑΡΙΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Η Γραμματεία Εύβοιας του ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους εκατοντάδες απεργούς εργαζόμενους, τους ανέργους, τη νεολαία, τις γυναίκες, τους συνταξιούχους, που κάτω από το φετινό σύνθημα «με τους εργαζόμενους όλων των χωρών για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά», συμμετείχαν και διαδήλωσαν στις Πρωτομαγιάτικες απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ στην Εύβοια. Χαιρετίζει τη φτωχή αγροτιά, τους αυτοαπασχολούμενους, τους επιστήμονες που πήραν μέρος πλάι στους εργαζόμενους, στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ.
Η απάντηση που δόθηκε την 1η Μάη στην εργοδοσία και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ που συμφώνησε νέο αντιλαϊκό πακέτο μέτρων με ΕΕ- ΔΝΤ, να κλιμακωθεί με τη Γενική Απεργία.
ΣΤΙΣ 17 ΜΑΗ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!
ΝΑ ΝΕΚΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ, ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΔΟΥΛΕΙΑΣ!
ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ- ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ- ΛΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Τα πανηγύρια κεφαλαίου και κυβέρνησης για τη συμφωνία είναι συναγερμός για την Εργατική Τάξη και το λαό. Χωρίς καμία καθυστέρηση να οργανώσουμε τώρα την αντεπίθεσή μας. Μπροστά μας δεν έχουμε άλλη μια συμφωνία. Έχουμε στην ουσία ένα 4ο μνημόνιο.
Αφαιρούν έναν επιπλέον μισθό τους εργαζόμενους με τη μείωση του αφορολόγητου. Αφαιρούν μία επιπλέον σύνταξη από τους συνταξιούχους. Καταργούν στην πράξη την κυριακάτικη αργία. Ιδιωτικοποιούν παραπέρα την ηλεκτρική ενέργεια με βαριές συνέπειες στο λαϊκό εισόδημα και στα δικαιώματα των εργαζομένων του κλάδου. Ετοιμάζουν νέα προνόμια και διευκολύνσεις στο κεφάλαιο μπουκώνοντάς το με ζεστό χρήμα στο όνομα της καπιταλιστικής ανάπτυξης που προϋποθέτει τσακισμένα τα εργατικά- λαϊκά δικαιώματα. Είναι έτοιμοι να υλοποιήσουν νέα επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα, με στόχο να κυριαρχήσουν οι  ελαστικές σχέσεις, η μισοδουλειά και η μισοζωή.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΖΟΥΡΑ!

Η μεθόδευση της εργοδοσίας του Ζούρα για την απόλυση ολόκληρου του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου των εργαζομένων, είναι τροχιοδεικτική βολή. Η αποθράσυνση της εργοδοσίας βασίζεται στο αντεργατικό νομοθετικό οπλοστάσιο που έχουν διαμορφώσει η σημερινή και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, που το αξιοποιεί και το εκμεταλλεύεται στο ακέραιο. Είναι σε ευθυγράμμιση με τα μέτρα που ήδη συζητούνται στο τραπέζι της αντιλαϊκής διαπραγμάτευσης κυβέρνησης- ΕΕ- ΔΝΤ, που περιλαμβάνουν την  απελευθέρωση των απολύσεων και το χτύπημα της συνδικαλιστικής δράσης με μέτρα περιορισμού της. Αποδεικνύεται ότι αυτό που φοβούνται, αυτό που τους ενοχλεί, είναι ο οργανωμένος αγώνας των εργαζομένων που βάζει στο επίκεντρο της πάλης τις σύγχρονες ανάγκες.

ΚΑΤΩ ΤΑ «ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ»- ΚΟΡΟΪΔΙΑ
Πετάνε ψίχουλα στο λαό, αν κι εφόσον πετύχουν οι στόχοι τους.  που σημαίνουν νέα βάρη για την εργατική- λαϊκή οικογένεια Ενισχύουν κι άλλο τους μεγαλοεπιχειρηματίες.
Τα «αντίμετρά» τους είναι ψίχουλα που θα δίνονται εάν και εφόσον πιάνονται οι αντιλαϊκοί στόχοι. Δηλαδή θα κόβουν από τους φτωχούς για να τα δίνουν στους φτωχότερους. «Αντίμετρα» που κυρίως αφορούν και άλλο ζεστό χρήμα στους επιχειρηματικούς ομίλους στο όνομα της επιδιωκόμενης ανάπτυξης.        
Οι εργαζόμενοι της Εύβοιας, που βιώνουν τα αντιλαϊκά μέτρα χρόνια τώρα, δε μπορούν να ξεγελαστούν. Γνωρίζουν ότι κανένα «αντίμετρο», κανένα αντιστάθμισμα, δε μπορεί να υπάρξει:  Για τους χιλιάδες ανέργους των εργοστασίων που τα έκλεισε η εργοδοσία στο κυνήγι του κέρδους και του ανταγωνισμού. Για τις εργασιακές σχέσεις λάστιχο στο εμπόριο και την κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας. Για την απλήρωτη δουλειά και τους εγκλωβισμένους εργαζόμενους στα ξενοδοχεία. Για την  καταπάτηση δικαιωμάτων, τις μειώσεις μισθών και την εντατικοποίηση στην πτηνοτροφία. Για την πληρωμή με κουπόνια και τους εργαζόμενους χωρίς δικαιώματα στους εργολάβους των Ναυπηγείων Αυλίδας. Για τις  απολύσεις που εναλλάσσονται με τσάμπα υπερεντατικοποίηση στη ΣΑΜΠΟ. Για την αβεβαιότητα για το μέλλον της ΛΑΡΚΟ στην κούρσα του ανταγωνισμού μονοπωλιακών συμφερόντων για τον πλούτο της. Για τους εργαζόμενους της Ηλεκτρομηχανικής που βρίσκονται κυριολεκτικά στον αέρα.
Η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι η συμφωνία είναι επιτυχία γιατί κλείνει η αξιολόγηση χωρίς να μπει η χώρα σε περιπέτειες. Ότι άνοιξε ο δρόμος για τη μείωση του χρέους και την ανάπτυξη. Πανηγυρίζει, δηλαδή, γιατί τα μονοπώλια της χώρας μας εξασφαλίζουν απρόσκοπτη χρηματοδότηση, γιατί χαντακώνονται οι ζωές μας για να πληρωθούν τα χρέη τους, γιατί με τις σάρκες και το αίμα μας στρώνουν το τραπέζι της καπιταλιστικής ανάπτυξης
ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ! ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ!
Απέναντι στη νέα επίθεση των βιομηχάνων, των εφοπλιστών, των επιχειρηματικών ομίλων, της κυβέρνησης και συνολικά του πολιτικού προσωπικού τους, η εργατική-λαϊκή απάντηση είναι μονόδρομος. Να τους ταρακουνήσουμε με τη μαζική συμμετοχή στην απεργία. Να παραλύσει από απεργούς όλη η χώρα, κάθε κλάδος και χώρος δουλειάς. Για να εμποδίσουμε τα νέα βάρβαρα μέτρα, τα αντεργατικά πλάνα που σχεδιάζουν στην πλάτη μας, για την επιστροφή όσων μας απέσπασαν προσωρινά τα τελευταία χρόνια, βάζοντας στο επίκεντρο των διεκδικήσεών μας τις δικές μας σύγχρονες ανάγκες.
Προσπερνάμε τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές πλειοψηφίες σε ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, τον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό σε κάθε κλάδο, τους ανθρώπους των αφεντικών που αποτελούν βαρίδια στην ανάπτυξη των αγώνων. Έχουν καθοριστική ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση του συνδικαλιστικού-εργατικού κινήματος, τη δυσκολία στην οργάνωση του, στην μοιρολατρία και την ηττοπάθεια.
Στην Εύβοια λειτουργούν ως «εργολάβοι» της κυβερνητικής πολιτικής. Αποτελεί πρόκληση τη στιγμή που η κυβέρνηση φέρνει νέο αντιλαϊκό πακέτο μέτρων, η πλειοψηφία του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας να διαφημίζει φιέστα για λογαριασμό της κυβέρνησης, με τον υφυπουργό Αγροτικής ανάπτυξης. Μια πλειοψηφία που διαφημίζει την πολιτική της εκμετάλλευσης και της διαχείρισης της φτώχειας, γιατί συντάσσεται με τους στόχους της καπιταλιστικής ανάπτυξης. Που σκορπά αυταπάτες ότι τα κέρδη της εργοδοσίας και τα εργατικά δικαιώματα μπορούν να συνυπάρξουν. Που αφοπλίζει το ίδιο το κίνημα και το σέρνει σε διεκδικήσεις ξένες για τα συμφέροντα των εργαζομένων και των ανέργων.
Αυτός είναι ο χαρακτήρας και ο ρόλος των δυνάμεων του κυβερνητικού συνδικαλισμού, οι οποίες δεν έκαναν τίποτα για τη διοργάνωση της Πρωτομαγιάτικης απεργίας και έβαζαν τρικλοποδιές σε όποιον έδινε τη μάχη. Για να έχει ο αγώνας αποτέλεσμα και προοπτική οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι μπορούν και πρέπει να προσπεράσουν και να απομονώσουν τις συμβιβασμένες ηγεσίες στο συνδικαλιστικό κίνημα.
Ενάντια σε αυτή την πολιτική που μας καλούν να υποταχτούμε η κυβέρνηση,
οι συνοδοιπόροι της αλλά και ο κυβερνητικός- εργοδοτικός συνδικαλισμός…
Απέναντι στην πρόκληση της κυβέρνησης που με θράσος λέει ότι η πολιτικής της έχει την αποδοχή του λαού επειδή δεν γίνονται κινητοποιήσεις…


ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ!

Οι συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ στην Εύβοια

ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ                       
Τ: 6978441358, 6976975834, 6978017641, Ε: pame.gram.evias@gmail.com
15/05/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

             Χαλκίδα, Πλατεία Αγοράς, 10:30
             Αλιβέρι, Άγαλμα Λιγνιτωρύχου, 10:00
             Ιστιαία, Κεντρική Πλατεία, 10:30
             Μαντούδι, Κεντρική Πλατεία, 10:30

Στις 18 Μάη το ΠΑΜΕ πραγματοποιεί συλλαλητήρια σε όλες τις πόλεις ενάντια στα νέα αντιλαϊκά μέτρα Κυβέρνησης – ΕΕ – Κεφαλαίου. Για τη Χαλκίδα το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί 7μμ στα Φανάρια της Νεάπολης.


Για την απεργιακή κινητοποίηση της Τετάρτης 17 Μάη, στην πλατεία Καρύστου 11:00 καλεί η Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων και ο Σύλλογος Συνταξιούχων Καρύστου.  

Συνταξιούχοι Κύμης- Αλιβερίου: Μας τσακίζουν!!!

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ δήμου ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΛΙΒΕΡΙ 15-05 -2017

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ
ΣΤΙΣ 17-18 ΤΟΥ ΜΑΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ  ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ  ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΝΤΕΡΤΓΑΤΙΚΗ-ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ-ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΗ ΘΑΝΑΤΙΦΟΡΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟ 4ο ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
ΕΧΟΥΜΕ  ΝΕΟ ΣΦΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ:

ΝΕΑ ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΑ - ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΟΦΤΗ  ΣΕ ΟΤΙ ΠΕΝΙΧΡΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΑΚEΡAIΟ ΣΕ  ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ
 ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ
ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΙΣΗ  ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΑΓΩΝΑΣ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΚΑ ΜΕΡΟΣ στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ THN ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΗ ώρα 10π.μ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΟΥ
ΗΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΟΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΝΕΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 18 ΜΑΗ ΩΡΑ 7.30 μ.μ. ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΟΥ
Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες
Τώρα με τα νέα θανατηφόρα αντισυνταξιουχικά - αντιλαϊκά μέτρα έρχονται να μας ισοπεδώσουν. Η εφαρμογή της «προσωπικής διαφοράς», σημαίνει νέες καταστροφικές περικοπές στις υπάρχουσες συντάξει μας έως και 18%.
Έχουν συμφωνήσει σε νέα μείωση του αφορολόγητου. Φορτώνονται στα προηγούμενα μέτρα που μέχρι σήμερα έχουν κατακρεουργήσει τις κύριες και επικουρικές συντάξεις μας, έχουν αφαιρέσει τα δώρα μας, εξαφάνισαν το ΕΚΑΣ. Μας αποκλείουν από την υγεία την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΑΠOΦΑΣΙΣΤΙΚΗ – ΑΔΙΑΚΟΠΗ - ΜΑΖΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ - ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ - ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΑΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ
ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ -

ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ - ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ